Wilt u De Fik Erin boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over De Fik Erin en een biografie over deze hilarisch vette feestband!

De Fik Erin boeken

De mannen van De Fik Erin maken van iedere gelegenheid een licht ontvlambare feestmassa. Deze brabantse bende gaat door vuur en vlam. Zij zorgen altijd voor een oververhit podium, eerder zijn ze er niet van af te branden!

Tijdens een optreden van De Fik Erin woren er verschillende medleys met vuurgang doorheen gepompt. Hierbij zoeken de mannen naar de afwisseling van eigen nummers en covers van bekende meezingers uit welk bouwjaar dan ook. Met een hoge dosis "La La La" in het repertoire worden alle handen beslist de lucht in gevuurd en staat het feestvolk in vuur en vlam.

Feestband De Fik Erin boeken

Hier vind u de actuele informatie om De Fik Erin te boeken. Wij verzorgen u deze feestband voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden.

De Fik Erin voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Neem contact met ons op voor De Fik Erin!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Feestband, Liveband, Coverband

Tijdsduur:

In overleg

Techniek:

Excl. licht en geluid

Genre:

Meezingers, feest-muziek, covers

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Vanaf € 1.950,-


Extra mogelijkheden

  • XL formatie mét blazers
  • inclusief licht en geluid
  • openbare evenementen
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • prijs en info op aanvraag

Interesse in De Fik Erin?

Bel ons!

artiestenstal

Na een optreden van deze toffe band moet de boel op zeker geblust worden, dus zorg dat de tap rijkelijk stroomt! Want je wilt echt niet dat je publiek dorst heeft tijdens dit geweld!

Als klap op de vuurpijl heeft de band al meer dan 25 eigen tracks op hun naam waar de vonken vanaf vliegen. In korte tijd worden alle herkenbare tunes met drift je oor in geflambeerd.

Informatie over De Fik Erin? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DE FIK ERIN BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.