5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

Coverband, Feestband, Rock Coverband

Genre:

Covers, alle genres

Speelduur:

2 x 60 min.

Techniek:

Exclusief licht en geluid, inprikset inclusief backline en SFX.

Prijs:

Op aanvraag

Steam Sister boeken

Coverband Steam Sister

Wilt u Steam Sister boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Rock Coverband Steam Sister en een omschrijving van deze spetterende feestband.

Steam Sister boeken

Als je dacht dat je elke keiharde band wel had gezien, nou dan ga je nog wat beleven met deze all-female coverband. Deze band rockt als een gek en elk feest gaat echt helemaal plat met deze supermeiden! Wil je een coverband als geen ander op jouw feest of evenement? Ga dan voor Steam Sister, gegarandeerd een spetterende show en keiharde covers.,

Verwacht van Steam Sister geen relaxe lovesongs of saaie ingestudeerde choreografie. Deze chicks weten wat ze willen en gaan helemaal los terwijl zij hun hart en ziel in hun vette performance gooien. De tent moet omver geblazen worden met retestrakke medleys. Cheesy guilty pleasures, langharige rock classics, dampende meezingers en stoute urbanglijers.

Keiharde en spetterende feestband

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om Steam Sister te boeken. Boek Steam SIster nu snel voor uw evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze band voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en de actuele gage is wat wij u kunnen bieden als u Steam Sister wilt boeken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Act:

Coverband, Feestband, Rock Coverband

Genre:

Covers, alle genres

Speelduur:

2 x 60 min.

Techniek:

Exclusief licht en geluid, inprikset inclusief backline en SFX.

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

inclusief licht en geluid

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

prijs en info op aanvraag

Interesse in Steam Sister?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Repertoire Steam Sister

Van ABBA tot Bon Jovi en van Kiss naar The Black Eyed Peas. Zelfs de Happy Hardcore uit de jaren 90 wordt door deze dames niet geschuwd. Maar dit alles dan wel allemaal in een uitdagend rock rokje, wat gelijk voor nóg meer energie zorgt! Dus verwacht geen kopie van de beste hits aller tijden maar een stevige interpretatie van een all-female rock coverband! Volgas erop!

Steam Sister boeken

Steam Sister boeken of inhuren

Compleet met spectaculaire special effects is STEAM SISTER, dé feesttent- en festivalkraakster van het jaar 2021! Maar ook voor uw bedrijfsfeest of privéfeest is deze vette coverband zeker geschikt. Dit is een band voor mensen die eens wat anders willen en er niet voor schuwen hun gasten te shockeren met een gierende en daverende show van 5 meiden die helemaal los gaan!

Boekingen van Steam Sisiter

Dit is voor iedereen die van een feest houdt, tot de grens gaat en eraan voorbij. We brengen je covers zoals je ze nooit eerder gehoord hebt. Herkenbaar maar niet voorspelbaar. Zing mee tot je stem weg is en je nieuwe idolen gevonden zijn. Deze zes vrouwen blazen jou, jouw vrienden én de complete tent omver met hun energieke show vol glitters, stoom en neon. Laat je vanaf de eerste minuut veroveren en betoveren door STEAM SISTER. Omdat het kan. Voor iedereen die zich niet gek wil laten maken. Fuck it. Everything is possible.

Informatie over Steam Sister boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Steam Sister boeken

STEAM SISTER BOEKEN

Reviews van boekers

Goede band

31 oktober 2022

Goede band, lekker strak. Veel oude nummers.

Top!!

Sven Boogert

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

PlusSupportAct boeken
PlusSupportAct boeken
This is Beethoven boeken bij de Artiestenstal
This is Beethoven boeken
La Stampa boeken voor een feest of evenement bij de Artiestenstal
La Stampa boeken
the 45 boeken
The 45 boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024