0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

80's, 90's, de nieuwste Top40

Speelduur:

1 x 60 + 1 x 75 min

Techniek:

Excl. techniek en geluid

Prijs:

Vanaf € 4.995,- (inprikbasis)

BTMS boeken

Black Tie Monkey Squad boeken

Wilt u BTMS boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende feestband, DJ of coverband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over "Black Tie Monkey Squad" (BTMS) en een biografie over deze energieke en spectaculaire coverband!

BTMS boeken

Bereid je voor op een avond vol muzikaal spektakel en dans op al je favoriete hits van toen en nu. Van Dance tot Disco, van Ronnie Flex tot Robbie Williams en van Bieber tot Bon Jovi. Een smeltkroes van verschillende muziekstijlen, verwerkt in een sensationele live show. Daarbij wordt BTMS ondersteund door special FX en een imposante ledwall. Combineer dit met de muzikale hoogstandjes en aanstekelijke energie van 5 ras entertainers en je hebt het ultieme feestrecept om jouw publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

BTMS brengt de energie van Amerikaanse halftime shows naar jouw feesttent of bedrijfsfeest met een show die uniek mag worden genoemd.

Coverband en feestband BTMS boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om Black Tie Monkey Squad oftewel BTMS te boeken. Boek nu deze spectaculaire feestband voor uw evenement of feest voor de actuele gage. Wij verzorgen u deze coverband voor iedere gelegenheid. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met BTMS boeken bij De Artiestenstal.

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

80's, 90's, de nieuwste Top40

Speelduur:

1 x 60 + 1 x 75 min

Techniek:

Excl. techniek en geluid

Prijs:

Vanaf € 4.995,-

Extra Boekingsopties

Inclusief licht, geluid tot 1000 personen

én ledwall € 5.995,- ex btw en Buma

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in BTMS?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

BTMS (Black Tie Monkey Squad) boeken

Black Tie Monkey Squad inhuren of boeken

Met meer dan 60 shows per jaar raast BTMS door de Nederlandse feesttenten en festivals! De 5 members van BTMS kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien al jarenlang mee in de absolute top van de coverbands in Nederland! Wellicht komen zij je bekend voor? Dat zou goed kunnen. Rudy, Femke en Joshua hebben meer dan 15 jaar ervaring in de entertainment industrie en staan hoog aangeschreven binnen het coverband circuit. Eerder maakten zij bijvoorbeeld deel uit van de succesvolle coverband Beat It. Naast BTMS toert Rudy door Nederland, Duitsland en België als soloartiest

BTMS boeken voor jouw feest of evenement

En Femke, niet voor niks bestempeld als één van de beste zangeressen binnen het coverband circuit, is in het dagelijks leven zangcoach op het ROC Van Twente. Tevens is zij een veel-gevraagde zangeres voor solo optredens of invalkracht voor andere bands en acts. In 2016 werd het roer omgegooid om in te spelen op een snel ontwikkelende markt. Er werd een samenwerking gestart met Robin Wesley om de kracht van audio- en visual entertainment te vertalen naar een spectaculaire live concept; BTMS (Black Tie Monkey Squad). In 2020 werd Vincent Van Vliet toegevoegd aan de band als gitarist. Afgestudeerd aan het conservatorium, gitaar docent en studio gitarist.

BTMS (Black Tie Monkey Squad) boeken

Informatie over BTMS (Black Tie Monkey Squad)? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

BTMS BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Coverband Sofa boeken bij de Artiestenstal
Coverband Sofa boeken
Coverband Escape boeken bij De Artiestenstal
Coverband Escape boeken
The red Pack boeken
The Red Pack boeken
The Rockin Giants boeken Rock 'n Roll Tribute band
The Rockin Giants boeken nu voor je event!

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024