Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

3 x 60 min.

Techniek:

Incl licht en geluid tot 1000 man.

Prijs:

Vanaf € 3.595,-

Incl. Ledwall € 4.995,-

Coverband Fantix boeken

Band Fantix voor je evenement

Wilt u Coverband Fantix boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Coverband Fantix en een omschrijving van deze spetterende feestband.

Coverband Fantix boeken

Datum gepland, reclame gemaakt, bier koud gezet… Maar welke coverband maakt het feest compleet? Een band die de tent niet één, niet twee, maar drie keer volledig op zijn kop zet? De band die net zo goed de hele zaal stil weet te krijgen en het publiek bij het volgende nummer luidkeels laat meebrullen? Een band die na ieder optreden honderden nieuwe fans mag verwelkomen? JUIST! Je hebt ‘m gevonden: FANTIX! Niet voor niets wordt FANTIX ook de gezelligste coverband van Nederland genoemd!

Of het nu een kermis, dorpsfeest of verjaardag is, gezelligheid staat voorop! Jouw gasten zingen en dansen samen op de aanstekelijke muziek van FANTIX. Sociale dieren als de bandleden van FANTIX zijn, keren ze niet eerder huiswaarts voordat er foto’s zijn gemaakt voor Instagram, nummers zijn uitgewisseld op Whatsapp en de nodige streaks op Snapchat tenminste tien foto’s van FANTIX bevatten. We zeiden het al: de gezelligste coverband van Nederland en omstreken!

Spetterende Feestband Fantix

Hieronder vind u de actuele informatie om Coverband Fantix te boeken. Wij verzorgen u deze band voor ieder evenement en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Coverband Fantix voor de actuele gage voor uw feest of evenement bij ons!

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

3 x 60 min.

Techniek:

Incl licht en geluid tot 1000 man. Ledwall en SFX

Prijs:

Vanaf € 4.995,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

prijs en info op aanvraag

Interesse in Fantix?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Feest repertoire

Met een dosis energie waar zelfs Jochem Meyer stil van wordt, brengt de band een repertoire aan zelfgemaakte medleys waar Snollebollekes NONDEJU tegen zegt en is het onmogelijk stil te staan. Van gevoelige meezingers tot swingende dansmuziek; FANTIX heeft het allemaal in huis. In topvorm en vol enthousiasme zorgen de bandleden voor een fantastische (FANTIX) avond!

Zanger én Zangeres

In het oog springt het dynamische front van FANTIX. Een zanger én zangeres die niet alleen de mooiste nummers weten te zingen, maar die ook geboren entertainers blijken te zijn. Gaan we weer: Alle mannen spontaan verliefd en de dames zwijmelend vooraan het podium. Ondersteund door de knapste muzikanten uit het hele land onstaat er een band waar je niet omheen kunt.

Informatie over Fantix? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Coverband Fantix boeken

COVERBAND FANTIX BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Coverband Melrose boeken bij De Artiestenstal
Melrose boeken
Steam Sister boeken bij de Artiestenstal
Steam Sister boeken
Bandmfboeken
Band 2mf boeken
Nxt Level boeken of inhuren bij de Artiestenstal
Nxt Level boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024