0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Partyband

Genre:

Allround

Speelduur:

2 - 4 sets van 45 min

Techniek:

Incl geluid tot 150 man

Prijs:

Vanaf € 2.500,-

Benga Party Band boeken

Benga Party Band voor ieder feest

Benga Party Band boeken voor een live optreden op uw bedrijfsfeest of evenement? De liveband voor events en festivals maar ook zeer geschikt voor allerlei soorten feesten! De Artiestenstal is hét artiesten-bureau waar de leukste en beste coverbands kunt boeken.

Benga Party Band boeken

Benga Party Band, een samensmelting van traditie en moderniteit.

Op zoek naar een feestband die allesbehalve gewoon is? Zoek niet verder dan Benga!, de ultieme feestband.

De Benga Party Band staat als een bewijs van de kracht van muziek om culturen en generaties te overbruggen. Terwijl ze blijven evolueren en inspireren, blijft één ding constant: hun onwrikbare toewijding aan het behouden van de ziel van de muziek van Benga Party Band, terwijl ze de toekomst omarmen. Dus waarom genoegen nemen met een middelmatige feestband, of hetzelfde concept met een saaie DJ. wanneer kun je het beste van het beste hebben met Benga?

Huur ze vandaag nog in en maak je klaar om de hele nacht door te dansen!

Coverband Benga boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Coverband Benga Party Band. Wij verzorgen deze live band voor ieder (privé)feest of openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Benga Party Band boeken voor uw bruiloftsfeest en besloten of openbaar bedrijfsevent.

Act:

Coverband, Partyband

Genre:

Allround

Speelduur:

2 - 4 sets van 45 min

Techniek:

Incl licht en geluid tot 150 personen

Prijs:

Vanaf € 2.500,-

Extra Boekingsopties

incl. licht en geluid tot 500 man

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in Benga

Party Band?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Benga Party Band boeken

Benga Party Band Biografie

Deze groep jonge en getalenteerde muzikanten uit Cuba, Hongarije, Nederland en Israël zorgt gegarandeerd voor een feestje op uw evenement. Met hun uiteenlopende invloeden en moordende muzikale vaardigheden houden ze uw gasten de hele nacht op de been. Ze staan ​​bekend om hun aanstekelijke energie en onvergetelijke podiumpresentatie. Deze wildcards zijn een ervaring die allesbehalve saai is.

Allround Coverband Benga

Geloof ons niet alleen op ons woord: Benga heeft al optredens gegeven in heel Europa, van Nederland en België tot Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Ze hebben het hele feest laten ontploffen op bruiloften, bedrijfsevenementen en wilde feesten, waardoor gasten enthousiast zijn over hun persoonlijke aanpak en hun vermogen om de menigte te lezen.

Boekingen van Benga Party Band

Afkomstig uit het hart van verschillende culturen en nationaliteiten, heeft de Benga Party Band zich een unieke positie verworven in de bruisende wereld van wereldmuziek. Met een rijke geschiedenis aan muzikaal repertoire, is dit ensemble een fakkeldrager van allround muziek voor feesten, waarbij klassieke ritmes worden vermengd met hedendaagse klanken. De oude soul met moderne inslag zorgt voor een verrassend effct

Benga boeken voor je feest!

Zoek je die ultieme feestband voor jouw feest, bruiloft of verjaardag? Ga dan voor Benga Partyband, zij zullen jou en je gasten zeker niet teleurstellen met hun vurige performance. Of je nu op zoek bent naar klassieke feesthits of meer nichegenres, Benga heeft de veelzijdigheid en het talent om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Benga Party Band boeken

Informatie over Benga Party Band? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Benga Party Band boeken

BENGA PARTY BAND BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Nxt Level boeken of inhuren bij de Artiestenstal
Nxt Level boeken
Coverband The Kellys boeken
The Kellys boeken
Glamourama boeken bij De Artiestenstal
Glamourama boeken
Millstreet boeken
Millstreet boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024