...
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

90’s, 00’s, pop, rock, dance

Speelduur:

Besloten of openbaar:

90/100 min.

2 x 45/60 min.

3 x 45 min. (meerprijs)

Techniek:

Incl geluid en licht tot 350 pers.

Prijs:

Vanaf € 5.400,-

The Recipe boeken

Coverband The Recipe

The Recipe boeken of inhuren? Coverband The Recipe is één van Nederlands beste bands en nu ook te boeken bij De Artiestenstal. Wilt u The Recipe boeken of huren voor uw bedrijfsfeest of evenement? Op deze pagina van coverband The Recipe vind u alle actuele info over deze spetterende 7-koppige formatie.

The Recipe boeken

The Recipe is de ultieme live-en coverband voor events en festivals! De band biedt een uniek recept van de vetste hits achter elkaar door, met een enorme dosis performance en entertainment. High energy, nóg meer hits, nog meer feest!

Band of DJ? The Recipe speelt live zoals een DJ draait, dat kom je niet vaak tegen! De zanger en 2 zangeressen, ondersteund door 4 professionele topmuzikanten geven je een non-stop show vol pop, dance, rock en meer. De hits van nu aangevuld met classics uit de 90’s en 00’s, altijd de beste tracks voor elke gelegenheid en elk event, voor jong en oud!

Het maximale uit elke show halen betekent dat de band samen met het publiek een onvergetelijke belevenis creëert. Jarenlange ervaring op alle mogelijke podia maar toch altijd fris. The Recipe biedt interactie met hun publiek, enthousiasme en energie.

Coverband The Recipe boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van coverband The Recipe. Wij verzorgen deze fantastische cover-en feestband voor ieder privé-feest of besloten en openbaar evenement. Ook voor uw zakelijk event is The Recipe de ultieme band! Wij kunnen u scherpe prijzen en goede afspraken garanderen als wij feestband The Recipe boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

90’s, 00’s, pop, rock, dance

Speelduur:

Besloten of openbaar:

90/100 min.

2 x 45/60 min.

3 x 45 min. (meerprijs)

Techniek:

Incl geluid en licht tot 350 pers.

Prijs:

Vanaf € 5.400,-

Extra Boekingsopties

Licht en geluid tot 1000 personen

XXL Show incl ledscreens, sparkulars, confettistreamers en extra licht

i.c.m. een DJ óf VJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in The Recipe?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

The Recipe boeken

XXL Show van The Recipe boeken

Als het feest echt “to the next level” mag gaan! LED-screens met op maat gemaakte visuals, sparkulars, extra licht en confetti-streamers zorgen, bovenop de standaard spectaculaire lichtshow voor een overweldigende totaalbeleving. Al jaren treed The Recipe op bij festivals en openbare evenementen als SAIL Amsterdam, Vierdaagsefeesten Nijmegen en Preuvenemint Maastricht. Corporate events voor bijvoorbeeld PWC, Etos, LG Electronics, Locaties als RAI Amsterdam, Efteling en World Forum Den Haag en talloze prachtige privé feesten. Het is allemaal teveel om op te noemen, een band met veel ervaring en enorme energie!

Informatie over coverband The Recipe? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

The Recipe boeken
THE RECIPE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

1st Call the DJ boeken bij de Artiestenstal
1st Call the DJ boeken
Stardome boeken bij de Artiestenstal
Stardome boeken
The red Pack boeken
The Red Pack boeken
Coverband The Kellys boeken
The Kellys boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023