0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Genre:

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

3 x 50 min.

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 personen

Prijs:

Vanaf € 3.495,-

OXYGEN boeken

Oxygen Coverband voor ieder evenement

Wilt u Coverband OXYGEN boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Coverband OXYGEN en een omschrijving van deze spetterende feestband.

OXYGEN boeken

De beste dance en pop hits, met de attitude van je favoriete rockband. OXYGEN speelt een show vol covers met een dosis feest, spektakel en zinderende energie. Van dance tot rock en van de nieuwste pop tot je favoriete classics, OXYGEN heeft alles waar jij op los wilt gaan!

Met scheurende gitaren, opzwepende synths en pompende drums speelt OXYGEN, aangevoerd door Daphne van Ditshuizen en Tim Kamphuis, een show die staat als een huis. Smeer die gouden keeltjes, laat je beste dansmoves zien en ga met OXYGEN los tot in de late uurtjes.

Spetterende feestband

Hieronder vind u de actuele informatie om Coverband OXYGEN te boeken. Wij verzorgen u deze band exclusief voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek OXYGEN voordelig en voor de actuele gage voor uw feest of evenement bij ons!

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Genre:

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

3 x 50 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 3.495,-

Extra Boekingsopties

grote show inprik of inclusief

licht en geluid 800 personen

1 x 60 min én 1 x 75 min

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in OXYGEN?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Oxygen Coverband boeken

Informatie over OXYGEN? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Oxygen Coverband boeken

OXYGEN COVERBAND BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Coverband Escape boeken bij De Artiestenstal
Coverband Escape boeken
Nxt Level boeken of inhuren bij de Artiestenstal
Nxt Level boeken
the 45 boeken
The 45 boeken
12dance boeken bij De Artiestenstal
12dance boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Cover The Cage boeken bij De Artiestenstal
Cover the Cage boeken
Beethoven Legends boeken bij de Artiestenstal
Beethoven Legends boeken
Millstreet boeken
Millstreet boeken
Coverband The Kellys boeken
The Kellys boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024