0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, feestband, liveband met DJ

Genre:

80's tot aan de nieuwste top 40

Speelduur:

3 x 45 minuten

Techniek:

Incl licht, FX, ledscreens en geluid tot 2000 man

Prijs:

Vanaf € 6.995,-

Vanaf € 6.495,- (inprikken)

Q5 boeken

Coverband Q5 boeken

Q5 boeken of inhuren? Q5 is één van Nederlands spectaculairste bands en nu ook te boeken bij De Artiestenstal. Wilt u coverband Q5 boeken of huren voor uw bedrijfsfeest of evenement? Op deze pagina van Q5 vind u alle actuele info over deze spetterende en supertoffe band met DJ!

Q5 boeken

Ontdek de Magie van Q5: Dé Ultieme Coverband mét DJ voor Jouw Evenement.

Er zijn weinig bands in Nederland met zo'n uitzinnige show en die het los gaan van hun publiek als een missie zien. Het neemt bij deze band bijna religieuze proporties aan. Gaan ze los dan is het feest niet meer te stoppen en gaat de hele tent vol gas los.

De optimale live ervaring krijg je als je een band mixt met een DJ, en dat is nu precies wat Q5 doet. Ze rocken als een liveband en mixen en knallen als een DJ. Hierdoor blijf je meezingen totdat je helemaal schor bent en niet meer kan praten.

Een supervette en flitsende videoshow en vette sound zorgen ervoor dat je omver geblazen wordt en de besmettelijke energie laat iedereen uit zijn dak gaan.

Kortom: één bonk energie en helemaal los gaan met Q5!

Band Q5 boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van de band Q5. Wij verzorgen deze fantastische cover-en feestband voor ieder feest en besloten of openbaar evenement. Ook voor uw zakelijk event is Q5 de ultieme liveband! Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Q5 boeken voor uw bedrijfsevent.

Act:

Coverband, feestband, liveband met DJ

Genre:

80's tot aan de nieuwste Top 40

Speelduur:

3 x 45 minuten

Techniek:

Incl Licht, FX, Ledscreens en Geluid tot 2000 man

Prijs:

Vanaf € 6.495,-

Extra Boekingsopties

op basis van inprikken mogelijk

andere setindeling

prijs en info op aanvraag

Interesse in Q5?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Q5 boeken voor je feest of evenement

Liveband met DJ, een eenmalig concept!

Op zoek naar de perfecte soundtrack voor je speciale gelegenheid? Zoek niet verder, want Q5 is dé coverband in combinatie met DJ die je feest naar een hoger niveau tilt! Met hun ongeëvenaarde muzikale talent en energieke performances creëert Q5 een onvergetelijke ervaring voor elk evenement.

Waarom Q5?

Band mét DJ, het eeuwige dilemma is opgelost. Je hoeft er niet over na te denken of je nu een band of een DJ wilt boeken voor je evenement. Je hebt ze nu allebei in één act!

Boekingen van Q5

Diversiteit in Repertoire: Q5 is niet zomaar een coverband; ze zijn meesters in het vertolken van diverse genres. Of je nu een liefhebber bent van pop, rock, funk of dance, Q5 past hun repertoire aan om aan al jouw muzikale wensen te voldoen. Jong en oud zullen los gaan op de beats van deze gave liveact.

Ervaren Muzikanten, Unieke Sfeer

Q5 liveband met DJ boeken

Professionele Uitvoering: Met jarenlange ervaring in de muziek-industrie brengt Q5 niet alleen muziek, maar ook professionaliteit naar jouw evenement. Van strakke arrangementen tot naadloze overgangen, hun optredens zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. De leden van Q5 zijn niet alleen bekwame muzikanten, maar ook gepassioneerde entertainers. Ze begrijpen dat elk evenement uniek is en passen hun optreden aan om de perfecte sfeer te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of festival, Q5 weet hoe ze de juiste toon moeten zetten.

Boek Q5 voor een Onvergetelijk Feest

Wacht niet langer en boek Q5 voor jouw aankomende evenement. Maak van je feest een onvergetelijke ervaring met de muzikale magie van Q5. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe deze coverband jouw evenement naar nieuwe hoogten kan tillen. Laat de muziek spreken en creëer herinneringen die een leven lang meegaan met Q5!

Informatie over Q5 liveband? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Q5 boeken

COVERBAND Q5 BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

De Fik Erin boeken bij de Artiestenstal
De Fik Erin boeken
DJ Rob van Dijck boeken of inhuren voor een feest of evenement bij de Artiestenstal
DJ Rob van Dijck boeken
Dames Draaien Door boeken bij De Artiestenstal
Dames Draaien Door boeken
Feest DJ Wesley boeken
DJ Wesley boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024