Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

Allround van (A)BBA tot (Z)Z Top

Speelduur:

3 x 50 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 personen

Prijs:

Vanaf € 2.750,-

Helden LIVE boeken

HELDEN LIVE PARTYBAND

Partyband HELDEN LIVE boeken voor een fantastisch optreden op uw bedrijfsfeest of evenement? De liveband voor events en festivals maar ook zeer geschikt voor allerlei ander soort feesten! De Artiestenstal is hét artiesten-bureau waar de leukste en beste coverbands kunt boeken. HELDEN LIVE, dé partyband voor uw feest!

HELDEN LIVE boeken

Helden LIVE is een compacte formatie die je een avond bezorgt om nooit meer te vergeten. De naam van de band is een ode aan echte legendarische helden zoals ABBA en ZZ Top en meerdere grootheden uit de pop geschiedenis. De meest memorabele pophits, rock- en dansklassiekers, disco-beats en Nederlandse feestnummers die je niet zult willen missen zitten in het repertoire van deze gave band.

Helden LIVE zijn flexibel met de ruimte van de feestlocatie die u kiest want ze bestaan maar uit 4 bandleden. De band is uit te breiden met meerdere danseressen en dat geeft een extra dimensie aan de al spectaculaire show. Dit is ook voor zeer grote podia ook een leuke uitbreiding en maakt het podium mooi vol.

Coverband HELDEN LIVE boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Coverband Helden LIVE. Wij verzorgen deze live band voor ieder (privé)feest of openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Helden LIVE boeken voor uw bruiloftsfeest en besloten of openbaar bedrijfsevent.

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

Allround van (A)BBA tot (Z)Z Top

Speelduur:

3 x 50 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 personen

Prijs:

Vanaf € 2.750,-

Extra Boekingsopties

extra danseressen

incl. licht en geluid tot 500 man

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in Helden LIVE?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Helden LIVE boeken
Helden LIVE boeken
Helden LIVE boeken

Informatie over HELDEN LIVE? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Helden LIVE boeken

HELDEN LIVE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Coverband Fantix boeken bij De Artiestenstal.
Coverband Fantix boeken
La Stampa boeken voor een feest of evenement bij de Artiestenstal
La Stampa boeken
Stardome boeken bij de Artiestenstal
Stardome boeken
Coverband The Recipe boeken - Artiestenstal
The Recipe boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024