Wilt u Allstars Coverband boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de Allstars Coverband en een biografie over deze spectaculaire feestband.

Allstars Coverband boeken

Deze enthousiaste en spetterende Coverband en Feestband weet van wanten als het om jou feest gaat! Op je bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest gaat Allstars Coverband vol gas uit hun dak en maakt van jou feestavond een professionele en fenomenale showavond zoals je gewend bent van grote en bekende bands van TV.

Dit zijn 6 muzikanten op een missie, en dat is jou party tot een daverend succes en grandioos einde brengen! Hier nemen zij hun jarenlange ervaring en muzikaal talent voor mee en bezorgen jou de feestavond van je leven! Deze band alleen al is een ereden om een feest te geven!

Coverband Allstars boeken of inhuren

Hier vind u de actuele informatie om Allstars Coverband te boeken. Wij verzorgen u deze feestband voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Allstars Coverband voordelig voor uw feest of evenement bij ons! Deze band heeft een rider voorhanden voor techniek en podiumruimte.

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Tijdsduur:

3 x 45 min of 2 x 60 min

Techniek:

Excl licht en geluid op inprikbasis

Genre:

Allround coverband

Taal:

Nederlands, Engels, Internatiionaal

Prijs:

vanaf € 2.950,-


Extra mogelijkheden

  • licht en geluid tot 200 pers.
  • licht en geluid tot 300 pers.
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Allstars Coverband?

Bel ons!

artiestenstal

Allstars repertoire

Allstars is een bruisende en zeer energieke coverband. Uitgerust met alle vette en nieuwe hits maken deze topmuzikanten van elke avond een knalfeest. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement, Allstars Coverband knalt en heeft zichtbaar plezier in het muziek maken!

Allstars Coverband boeken voor jouw feest

De band speelt naast die heerlijke en bekende danceclassics en top40-knallers, de lekkerste hits uit de 80's, 90's en zero's. De setlist is speciaal afgestemd op een divers publiek dus voor ieder wat wils. Deze band bekoort jong en oud tijdens elke feestelijk gelegenheid waar ze voor ingehuurt worden.

Heel speciaal en leuk aan Allstars is het feit dat ze altijd een hele goede saxofoniste, die daarnaast ook nog zangeres is, erbij hebben voor spetterende solo’s en blazers ondersteuning die het muzikale geheel nét even anders maakt.

Allstars: dé reden voor een feestje!

Ook in een horeca gelegenheid zoals een muziekcafé of beachclub zal deze band zeker niet misstaan. Een beachparty of evenement aan de kust? Dan moet je gaan voor Allstars, want zij weten wel raad met jouw publiek en jouw event!

Allstars Coverband boeken

Coverband Allstars boeken voor je huwelijk!

Huwelijksfeesten, bruiloften, verjaardagen of zakelijke events, je kan het zo gek niet noemen, Allstars is er voor geschikt. Deze goede formatie musici kan schitteren tijdens elke gelegenheid.

Informatie over Allstars Coverband? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Allstars Coverband boeken

ALLSTARS COVERBAND BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.