Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband, Showband

Genre:

Allround Coverband,

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

3 x 45 min in 4 uur

Techniek:

Incl licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 1.550,-

Coverband Feelings boeken

Coverband Feelings voor elk feest

Wilt u Coverband Feelings boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Coverband Feelings en een omschrijving van deze spetterende Show -en Feestband.

Coverband Feelings boeken

De Coverband Feelings staat vooral bekend om zijn spectaculaire feesten, veelzijdigheid en professionaliteit! Deze showband behoort onder de feest- en coverbands tot het neusje van de zalm. En is toch voor iedereen betaalbaar gebleven!

Coverband Feelings voor als het echt goed moet zijn

Heeft u een klein intiem gezelschap dan spelen wij met de 4 persoonsformatie met DJ (Feelings Smart), Feelings maakt er altijd een feestje van! Maar wilt u uitpakken met een swingende menigte? Dan is de 10 persoonsband (Feelings XL)perfect voor uw feest. Iets te groot? dan spelen we ook gewoon met 6 bandleden (Feelings Big Band) het dak eraf! Deze show band treedt op als soul-band, latin-band en disco-band.

Bruiloftband en feestband Feelings boeken

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Coverband Feelings. Wij verzorgen deze coverband en fantastische showband, in verschillende formaties, voor ieder feest en openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Feelings boeken voor uw bruiloft, verjaardag of besloten bedrijfsevent.

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Genre:

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

Avondvullend tot maximaal 5 uur

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 700 man

Prijs:

Vanaf € 1.695,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. (bekende) DJ

grote evenementen

Feelings Big 6 pers

Feelings XL 10 pers

prijs en info op aanvraag

Interesse in Feelings?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Coverband Feelings boeken

Een échte live band inhuren voor uw feest!

De showband bestaat uit twee zangeressen die muzikaal worden begeleid door de drummer, bassist, gitarist en toetsenist. Met de XL formatie worden zij nog eens versterkt met een percussionist en blazers. En alles wordt live gespeeld!

Coverband Feelings boeken

Coverband boeken voor bedrijfsfeesten

What you see is what you get! Coverband Feelings beschikt over een breed repertoire: van Disco, Top 40, 70’s, 80’s, 90’s en ja zelfs Salsa en Merengue. Ieder feest dat zij verzorgen daar wordt het

repertoire en de muziekstijlen volledig aangepast naar uw wens.

Coverband Feelings boeken

Informatie over band Feelings? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

COVERBAND FEELINGS BOEKEN

Reviews van boekers

WOW wat een stemmen!!

Rated 5,0 out of 5
3 mei 2023

Wat een goede stemmen en lekker geluid heeft deze band! De DJ heeft de pauzes goed opgevuld en iedereen op de dansvloer gehouden.

Coverband Feelings is een toffe band die de hele zaal op zijn kop weet te zetten!

Willie

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Mix and Party boeken bij De Artiestenstal
Mix & Party boeken
Coverband The Kellys boeken
The Kellys boeken
Mr Windsor boeken
Mr Windsor boeken
This is Beethoven boeken bij de Artiestenstal
This is Beethoven boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Prime Party Band boeken bij De Artiestenstal
Prime Partyband boeken
Benga Party Band boeken
Proost boeken bij de Artiestenstal voor de actuele gage voor jouw feest
PROOST! boeken
Glitz Partyband boeken
Glitz Partyband boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024