Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (uit 2 reviews)

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Genre:

Allround uniek en megagroot repertoire van 6000 nummers.

Speelduur:

3 x 50 min.

Techniek:

Incl. techniek en geluid tot 200 personen

Prijs:

Vanaf € 2.850,-

KaramBAM boeken

Feestband KaramBAM! boeken

Wilt u KaramBAM boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de coverband KaramBAM! en een biografie over deze spectaculaire feestband.

KaramBAM! boeken

Dit spetterende en doldwaze trio geeft een daverende show. Op je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest gaat KaramBAM! helemaal los en verzorgt een met adrenaline gevulde show. Pure hartstocht en passie gemixt met onuitputbare energie zorgen ervoor dat niemand zijn voeten meer stil kan houden.

Een uniek en mega uitgebreid repertoire en enthousiaste en energieke performance zijn de kenmerken van dit te gekke trio! U roept en wij spelen hun motto! Of het nou een bruiloft van 100 gasten of een evenement van 800 man is, KaramBAM! staat zijn mannetje op elk podium, groot of klein. VErzorgt met een daverende lichtshow en geluid van de beste kwaliteit zorgen voor een onvergeteleijke ervaring tijdens uw evenement of privé-feest.

Feest-trio KaramBAM! boeken of inhuren

Hier vind u de actuele informatie om het trio KaramBAM! te boeken. Wij verzorgen u deze feestband voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek feest-band KaramBAM! voordelig voor uw party of evenement bij ons!

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Genre:

Allround uniek en megagroot repertoire van 6000 nummers

Speelduur:

3 x 50 min.

Techniek:

Incl. techniek en geluid tot 200 pers.

Prijs:

Vanaf € 2.850,-

Extra Boekingsopties

grote show inprik of inclusief

licht en geluid tot 800 personen

2 x 75 minuten

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in KaramBAM?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Coverband KaramBAM boeken

Uitgebreid repertoire

Met KaramBAM! haalt u een band in huis met een onuitputtelijke repertoirelijst. Wat denkt u van Grease of The Blues Brothers? Of wilt u liever een foxtrot dansen? Normaal, Mooi Wark, Rammstein of toch liever Jan Smit of Frans Duijts? Nederpop wordt gespeeld maar wat te denken van die lekkere rocknummers. Happy hardcore? Of liever wat latin nummers of hedendaagse Top40? Het is gewoon allemaal en overal mogelijk met KaramBAM!

KaramBAM boeken

Boekingen feestband KaramBAM!

Er kunnen tijdens de 1e set van de show speciaal voor de band ontworpen verzoekboekjes worden uitgedeeld. Er is onmiddellijk interactie met uw gasten. En ook hiervoor geldt: “niks is KaramBAM! te gek”. Met een repertoire van meer als 6000 nummers is het motto: " U roept en wij spelen"! U waant zich inm de Crazy Pianos te Scheveniningen waar u kan vragen wat u wilt en het wordt direct voor u gespeeld.

Wie is KaramBAM!

Een mega energiek PowerTrio die van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!! Geen voorgekauwde setlist, maar puur op gevoel én supersnelle improvisatie! Een oneindig repertoire met rappe interactie, das KaramBAM!

Trio KaramBAM! op jouw huwelijksfeest

De perfecte band voor jou bruiloft of huwelijksfeest is KaramBAM!. Flexibel in formaat en met geluid maar ook het enorme repertoire is een pluspunt voor KaramBAM! als bruiloftsband. Beleef op de mooiste dag van je leven de mooiste feestavond! Boek KaramBAM! en ervaar het leukste bruiloftsfeest van je dromen.

KaramBAM boeken

Reviews van boekers

KaramBAM heeft een knalfeest neergezet!

Rated 5,0 out of 5
25 oktober 2022

KaramBAM heeft een knalfeest neergezet, bedankt!

Rein van der Zee

KaramBAM heeft er een grandioos feest van gemaakt.

Rated 5,0 out of 5
25 juli 2022

Voor onze bruiloft zijn wij op zoek gegaan naar een goede band en toen uiteindelijk beland bij KaramBAM!.

KaramBAM heeft er een grandioos feest van gemaakt, wat een topband!

Nathanie Doornwaard

Informatie over KaramBAM! ? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

KaramBAM boeken

KARAMBAM BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

blend it boeken
Coverband Blend-it boeken
Coverband NOTIME boeken
NODA boeken
joyride boeken bij de Artiestenstal
Joyride boeken
Coverband Lynx boeken bij de Artiestenstal
Coverband Lynx boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Benga Party Band boeken
BTMS (Black Tie Monkey Squad) boeken
BTMS boeken
Coverband The Kellys boeken
The Kellys boeken
Helden LIVE boeken
Helden LIVE boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024