Wilt u KaramBAM boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de coverband KaramBAM! en een biografie over deze spectaculaire feestband.

KaramBAM boeken

Dit spetterende en doldwaze trio geeft een daverende show. Op je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest gaat KaramBAM! helemaal los en verzorgt een met adrenaline gevulde show. Pure hartstocht en passie gemixt met onuitputbare energie zorgen ervoor dat niemand zijn voeten meer stil kan houden.

Een uniek en uitgebreid repertoire en enthousiaste en energieke performance zijn de grote kenmerken van dit te gekke trio! Of het nou een bruiloft van 100 gasten of een evenement van 800 man is, KaramBAM! staat zijn mannetje op elk podium, groot of klein.

Feest-trio KaramBAM! boeken of inhuren

Hier vind u de actuele informatie om het trio KaramBAM! te boeken. Wij verzorgen u deze feestband voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek feest-band KaramBAM! voordelig voor uw paty of evenement bij ons!

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Tijdsduur:

3 x 50 min

Techniek:

Incl geluid tot 200 pers.

Genre:

Allround coverband

Taal:

Nederlands, Engels, Internatiionaal

Prijs:

vanaf € 2.650,-


Extra mogelijkheden

  • licht en geluid tot 1000 pers.
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over KaramBAM!?

Bel ons!

artiestenstal

Uitgebreid repertoire

Met KaramBAM! haalt u een band in huis met een onuitputtelijke repertoirelijst. Wat denkt u van Grease of The Blues Brothers? Of wilt u liever een foxtrot dansen? Normaal, Mooi Wark, Rammstein of toch liever Jan Smit of Frans Duijts? Nederpop wordt gespeeld maar wat te denken van die lekkere rocknummers. Happy hardcore? Of liever wat latin nummers of hedendaagse Top40? Het is allemaal mogelijk met KaramBAM!

Boekingen feestband KaramBAM!

Er kunnen tijdens de 1e set van de show speciaal voor de band ontworpen verzoekboekjes worden uitgedeeld. Er is onmiddellijk interactie met uw gasten. En ook hiervoor geldt: “niks is KaramBAM! te gek”

Wie is KaramBAM!

Een mega energiek PowerTrio die van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!! Geen voorgekauwde setlist, maar puur op gevoel én supersnelle improvisatie! Een oneindig repertoire met rappe interactie, das KaramBAM!

KaramBAM boeken

Trio KaramBAM! op jouw bruiloftsfeest

De perfecte band voor jou bruiloft of huwelijksfeest is KaramBAM!. Flexibel in formaat en met geluid maar ook het enorme repertoire is een pluspunt voor KaramBAM! als bruiloftsband.

Beleef op de mooiste dag van je leven de mooiste feestavond!

KaramBAM boeken

Informatie over KaramBAM! ? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

KaramBAM boeken

KARAMBAM BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.