Band 2mf boeken voor een bruiloft of bedrijfsfeest? Bij de Artiestenstal boek je de beste bands voor je feest of evenement!

Band 2mf boeken

Wil je band 2mf boeken voor je bruiloft of bedrijfsfeest? Of organiseer je een tentfeest of ander evenement en wil je deze spetterende coverband daar laten optreden? Hieronder vind je de actuele boekingsinformatie van feestband 2mf!

Boekingsinformatie:
Inclusief geluid
 1695,- tot 150 pers. basis licht
 1800,- tot 150 pers. lichtshow
 2000,- tot 750 pers. basis licht
 2250,- tot 750 pers. lichtshow
Standaard feestduur 4 uur
Sets: 
2 x 1,5 uur of
3 x 60 minuten of
4 x 45 minuten
Bel voor feestband 2mf Offerte aanvraag

Bruiloftband en feest-band 2mf boeken

Coverband 2MF is een veel gevraagde bruiloftband. Zij spelen met enorm veel plezier op bruiloften en bedrijfsfeesten door het hele land. De passie spat er vanaf en je kunt zien dat deze top muzikanten er megaveel plezier in hebben. De ultieme feestband voor ieder feest!

2MF bestaat uit 7 enthousiaste muzikanten, inclusief een leadzangeres, leadzanger en saxofonist.

Band 2mf boeken
Band 2mf boeken

Het doel en missie van deze spetterende band is ieder feest boeiend en onvergetelijk te maken, waarbij alle zorgen uit handen worden genomen voor het bruidspaar, ceremoniemeester, de jarige of de organisatie van het feest.

Repertoire 2mf

2mf speelt alles van moderne hits tot de echte klassiekers en natuurlijk ook het Hollandse feest repertoire.! Hun repertoire is divers genoeg om iedere gast op uw feest te laten genieten, zowel jong als oud. Dus hierdoor past 2mf op elk feest, van bruiloft tot bedrijfsfeest of misschien wel uw verjaardagsfeest.

Naast de standaard instrumenten maken wij ook gebruik van elektronische dance beats, dit alles om er een gevarieeerd en knallend feest van te maken.

Coverband repertoire

Spelen zij ook verzoeknummers?

Zeker, staat uw favoriete nummer niet bij 2mf op het repertoire? Ontbreekt net die ene song waar u een speciale herinnering aan heeft? Zij studeren uw lievelingslied dan graag voor u in. Natuurlijk moet dit wel een aantal weken van te voren aangegeven worden zodat de band de tijd heeft om het perfect voor u te repeteren.

2mf inhuren

Band 2MF boeken

2mf boeken of inhuren

Op deze pagina vind je de boekingsinformatie die je nodig hebt om de coverband en feestband 2mf te boeken bij de artiestenstal. Neem gerust contact met ons op en vertel ons jouw wensen en wij gaan ermee aan de slag. Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met jouw op.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.