0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, trio, duo

Genre:

Allround

Speelduur:

Avondvullend

Techniek:

licht en geluid tot 150 personen

Prijs:

Vanaf € 1.195,-

Zzapp boeken

Trio of Duo Zzapp boeken

Wilt u Zzapp boeken voor uw bruiloft of huwelijksfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj, trio of duo kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over het trio Zzapp en een biografie over deze band.

Zzapp boeken

Zzapp, een zeer veelzijdig en superleuk trio geschikt voor iedere gelegenheid.

Het repertoire van Zzapp is zeer uitgebreid en bestaat uit songs van de 60's tot aan de vette liedjes uit de hedendaagse hitlijsten. Nederlandse meezingers? Geen probleem voor Zzapp, ze zetten de tent op z'n kop en iedereen gaat lekker los!

Duo of trio, het is mogelijk om in Zzapp in beide formaties te boeken. Natuurlijk adviseren wij u om voor het trio te gaan, puur vanwege een extra muzikant die het toch wat leuker en gevariëerder maakt. Maar misschien is er minder ruimte bij uw feestlocatie of laat het beschikbare budget het niet toe. Dan kunt u altijd kiezen voor het duo Zzapp.

Duo of Trio Zzapp boeken

Hier vind u de actuele boekingsinfo van trio of duo Zzapp. Wij verzorgen deze leuke band voor ieder privé-feest of besloten en openbaar evenement. Ook voor uw zakelijk event is Zzapp de ultieme band! Wij kunnen u scherpe prijzen en goede afspraken garanderen als wij duo of trio Zzapp boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Coverband, trio, duo

Genre:

Allround

Speelduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl licht en geluid tot 150 personen

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) act/artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

licht en geluid boven 150 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in Mike Peterson?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Zzapp boeken in duo formatie

Informatie over Zzapp? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Zzapp boeken

ZZAPP BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

KaramBAM boeken bij de Artiestenstal
KaramBAM boeken
THE 16A boeken bij De Artiestenstal
The 16A boeken
Zzapp boeken
Zzapp boeken
Mo2 duo boeken
MO2 boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024