Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, trio, duo

Genre:

Allround

Speelduur:

Avondvullend

Techniek:

licht en geluid tot 150 personen

Prijs:

Op aanvraag

Zzapp boeken

Trio of Duo Zzapp boeken

Wilt u Zzapp boeken voor uw bruiloft of huwelijksfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj, trio of duo kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over het trio Zzapp en een biografie over deze band.

Zzapp boeken

Zzapp, een zeer veelzijdig en superleuk trio geschikt voor iedere gelegenheid.

Het repertoire van Zzapp is zeer uitgebreid en bestaat uit songs van de 60's tot aan de vette liedjes uit de hedendaagse hitlijsten. Nederlandse meezingers? Geen probleem voor Zzapp, ze zetten de tent op z'n kop en iedereen gaat lekker los!

Duo of trio, het is mogelijk om in Zzapp in beide formaties te boeken. Natuurlijk adviseren wij u om voor het trio te gaan, puur vanwege een extra muzikant die het toch wat leuker en gevariëerder maakt. Maar misschien is er minder ruimte bij uw feestlocatie of laat het beschikbare budget het niet toe. Dan kunt u altijd kiezen voor het duo Zzapp.

Duo of Trio Zzapp boeken

Hier vind u de actuele boekingsinfo van trio of duo Zzapp. Wij verzorgen deze leuke band voor ieder privé-feest of besloten en openbaar evenement. Ook voor uw zakelijk event is Zzapp de ultieme band! Wij kunnen u scherpe prijzen en goede afspraken garanderen als wij duo of trio Zzapp boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Coverband, trio, duo

Genre:

Allround

Speelduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl licht en geluid tot 150 personen

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) act/artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

licht en geluid boven 150 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in Mike Peterson?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Zzapp boeken in duo formatie

Informatie over Zzapp? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Zzapp boeken

ZZAPP BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

THE 16A boeken bij De Artiestenstal
The 16A boeken
Zzapp boeken
Zzapp boeken
Mo2 duo boeken
MO2 boeken
KaramBAM boeken bij de Artiestenstal
KaramBAM boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023