Stardome boeken voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Boek nu deze goede coverband voor iedere gelegenheid bij de Artiestenstal, hét adres voor duo's, trio's en (tribute)bands.

Stardome boeken

Deze ervaren allround muzikanten zijn een veel geboekte act in het feesten -en partijencircuit van Nederland. Alsmede worden ze geregeld in goede horecagelegenheden en muziekcafés geboekt.

Uniek repertoire

Goede en spetterende allround live-muziek voor ieder feest en elke horeca gelegenheid! Een enorm uitgebreid repertoire van de 60's tot aan de nieuwste hits uit de actuele top 40.

Songs worden in het Engels, Spaans en Nederlands vertolkt en onderscheiden zich niet aan het origineel.

Gezellige interactie

Niet alleen klinkt de muziek goed en zijn Stardome muzikanten van de bovenste plank. Zijn zijn ook gezellige gasten die er gewoon een feestje van maken en zorgen voor een sympathieke interactie met jouw gasten.

Stardome boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor star boeken of inhuren van het duo Stardome voor uw horecazaak, huwelijksfeest, tuin -of straatfeest of verjaardag.

5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, duo of trio

Tijdsduur:

4 x 45 min, avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid tot

100 pers.

Genre:

60's, 70,s, 80's, 90's, 00's, Top 40, Nederlandstalig.

Taal:

Engels, Nederlands, Spaans, internationaal

Prijs:

Vanaf € 850,- (duo)

Vanaf € 1.150,- (trio)


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • i.c.m. een feest DJ
  • licht en geluid boven 100 man
  • uitbreidbaar naar XL formatie
  • prijs en info op aanvraag

Interesse in Stardome? 

Bel ons!

artiestenstal

Informatie over Stardome boeken of vragen over prijzen, bezetting of beschikbaarheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan aan het werk voor u.

Stardome boeken

STARDOME

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.