Davina Michelle boeken voor een live-optreden tijdens jouw bruiloft, privé-feest of bedrijfsfeest? Boek deze fantastische zangeres tegen een scherpe prijs met goede afspraken. Hier vindt u meer informatie over Davina Michelle boeken, en een stukje van haar biografie.

Davina Michelle boeken

Davina Michelle boeken
Meest succesvolle zangeres ooit

Davina Michelle mag zichzelf ondertussen ‘de meest succesvolle zangeres in de Top 40 ooit’ noemen. Dit is zeker niet de minste titel en zij is hier enorm blij mee en trots op. Zij blijft er gelukkig heel nuchtig onder en geniet voorlopig haar succes.

Succes door P!nk

Het is 2017 als P!nk uitzinnig reageert op Davina Michelle’s cover van ‘What About Us.’ Sindsdien is de carrière van Davina Michelle in een stroom-versnelling terechtgekomen. Davina scoort in korte tijd hits met ‘Duurt Te Lang,’ ‘Skyward,’ ‘Hoe Het Danst (met Marco Borsato en Armin van Buuren)’ en ‘Better Now.’

Edison Award

Als kers op de taart sleept de zangeres dit jaar de Edison Award voor Beste Nieuwkomer in de wacht. Dit najaar begint Davina Michelle aan haar tweede uitverkochte clubtour.

Het duurt te lang

Kort na haar Amerikaanse tour volgt Davina’s deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland.’ In dit programma zingt

Davina Michelle het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria. Een record brekende hit die 11 weken op nummer 1 blijft staan. De rest is geschiedenis.

Zangeres Davina Michelle boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Davina Michelle. Wij verzorgen deze zangeres voor iedere gelegenheid., van privéfeest tot bedrijfsevenement.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Zangeres, tape-act of met live-band

Tijdsduur:

1 x 30 min. of in overleg

Techniek:

Monitorset, excl. geluid

Genre:

Pop, Nederlands

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. live band
  • inclusief licht en geluid
  • grote evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Davina Michelle

bel ons!

artiestenstal

Davina Michelle biografie

In 2016 wordt Davina Michelle na een indrukwekkende Idols deelname opgepikt door productieteam ‘Sub Bass Music Group.’ Samen starten ze een YouTube kanaal. Op dit kanaal plaatst het team in eerste instantie covers om een fanbase op te bouwen, met de ambitie om eigen muziek uit te brengen. Een paar maanden later ziet wereldster P!nk Davina Michelle haar cover van ‘What about us.’ Zo reageert P!nk (tot ongeloof van Davina Michelle) in een viral video op de cover met ‘’Now I know how it’s supposed to sound’’ en “That’s better than I will ever sound.”

Davina Michelle steeds meer succes

Dit heeft veel teweeggebracht. Davina’s YouTube kanaal groeit in korte tijd explosief en krijgt miljoenen views. Daarnaast zorgt de media-aandacht voor een aantal bijzondere optredens in Miami, San Diego en Nashville. Door haar is duidelijk geworden wat een grensoverschrijdende bekendheid een zangeres kan krijgen door goed gebruik te maken van YouTube.

Het verloop van Davina Michelle haar loopbaan als bekende artiest is geschiedenis en is bovenstaand al benoemd. Met recht is zij 'de meest succesvolle zangeres in de Top 40 ooit'. Wilt u deze fantastische zangers boeken, neem dan contact met ons op en wij gaan de beschikbaarheid en uiteindelijke prijs voor u bepalen.

Informatie over Davina Michelle boeken? Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie.

DAVINA MICHELLE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.