DJ Lola Carrera boeken voor jouw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, clubavond of evenement? Boek nu Female DJ Lola Carrera bij ons met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét bureau voor vrouwelijke DJ’s.

Female DJ Lola Carrera boeken

DJ Lola Carrera heeft het vermogen om moeiteloos te schakelen tussen de beste club hits, minimal techno, future, Tech & Bass house en ook naar de nieuwste hits uit de actuele Top 40. Haar talenten zijn al op vele belangrijke evenementen in België en Nederland opgevallen. Hierdoor heeft zij al een goede naam verkregen in het DJ circuit.

Flexibel club repertoire

Met haar oogverblindende charme, felle vastberadenheid en haar “golden touch on the wheels of steel”, verandert Lola Carrera jouw Clubavond, feest of evenement in een onvergetelijke “Club Experience”!

Lola is een Female Club DJ, geboren in Rotterdam, te beschrijven als een unieke DJ en een echte muziek liefhebber. Haar flexibiliteit en veelzijdigheid is onevenaarbaar. En haar unieke sound zorgt voor een vibe en ambience waardoor geen dansvloer leeg blijft.

Deze vrouwelijke DJ maakt er een feestje van!

Vrouwelijke DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Lola Carrera, een van de beste female DJ’s in Nederland.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ, Female DJ, vrouwelijke DJ

Tijdsduur:

1 x 90 min

Techniek:

Excl. DJ-set, licht en geluid

Genre:

Club, Party-vibe, Allround

Stijl:

Minimal Techno, Future, Tech & Bass House, Top 40

Prijs:

Vanaf € 595,-


Extra mogelijkheden

  • andere sets en tijden
  • incl DJ-set en booth
  • incl licht en geluid
  • bedrijfsfeesten
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Info over DJ Lola Carrera ?

Bel ons!

artiestenstal

De Female Club-DJ voor iedere gelegenheid.

DJ Lola Carrera op Soundcloud

Oogverblindende stijl en charme…

Dj Lola Carrera boeken

Fel en vastberaden…

dj-lola-carrera-boeken

Informatie over vrouwelijke DJ Lola Carrera?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Female DJ Lola Carrera boeken

LOLA CARRERA

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.