Pascal Redeker boeken of inhuren? Boek of huur Pascal Redeker bij de Artiestenstal, het vertrouwde artiestenbureau voor bands, DJ's en artiesten.

Pascal Redeker boeken

Hij was een DJ en nu is hij een zanger, maar meer nog dan dat is hij dromenvanger van beroep. Door het najagen van zijn dromen leeft hij nu van de muziek en stond hij onlangs in de Arena met de Toppers.

Pascal is de vaste huiszanger van café Bolle Jan in Amsterdam en hij trad in 2012 op met de Toppers in de Arena voor 67.000 mensen.

Zingende DJ

Op de basisschool deed hij al mee met regionale talentenjachten en een karaoke wedstrijd met een landelijke finale. Als Ciske de Rat bereikte hij daarmee uiteindelijk de 3e plaats.

Op zijn 12e begon hij als DJ in de Drive in Show bij zijn vader in de kroeg. Als vanzelf ging hij daarbij ook zingen. Het combineren van muziek, zingen en entertainen beviel hem. Toch was zingen ook toen al mijn grote passie.

In vriendenboekjes schreef hij altijd al dat hij zanger wilde worden. Van zijn vrienden van vroeger is Pascal de enige die ook daadwerkelijk geworden is wat zij als droom hadden opgeschreven, een zanger!

Zanger Pascal Redeker boeken

Hieronder vind u de actuele boekingsinformatie om Pascal Redeker te boeken. Boek Pascal redeker voordelig voor uw feest of evenement bij De Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Inprik en monitors set

Genre:

Zanger, entertainer

Taal:

Nederlands, internationaal

Prijs:

Vanaf € 1.995,-


Extra mogelijkheden

  • geluid tot 250 man
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. live band
  • licht en geluid inclusief
  • evenemeneten
  • prijs en info op aanvraag

Interesse in Pascal Redeker?

Bel of mail ons!

artiestenstal

Pascal Redeker biografie

Daarbij zijn de eigen singles Nederlandstalig. Die variabelen lijken te horen bij een rasechte volkszanger. Zelf ziet hij dat anders. Hij is niet in een hokje te stoppen. Hij zingt in het Nederlands, maar met hetzelfde gemak zingt hij in het Engels, Spaans of Italiaans.

Tijdens zijn optredens neemt hij het publiek graag mee op een muzikale reis. Langs verschillende stijlen muziek in verschillende talen. Hij pint zichzelf niet vast op één richting. Hij zingt net zo lief house en rock als smartlappen.

Wijsje in zijn hoofd

Een veelzijdige en ruimdenkende jongeman, dat is Pascal. En dat is ook zijn grote kracht binnen de muziekindustrie. Hij is muzikaal, trendgevoelig, heeft een grote stem en managerskwaliteiten.

Hij schrijft zijn eigen teksten en hoewel hij geen instrument bespeelt, bedenkt hij de melodielijn voor eigen singles. Gewoon door het wijsje in zijn hoofd te neuriën en op te nemen op zijn telefoon. Topmuzikanten in de studio spelen het verder in. Pascal heeft het privilege te mogen werken met de top van Nederland.

Zijn eerste 3 singles werden opgenomen bij Strictly Music in Eindhoven, de singles erna in de White Villa in Ede.

Boekingen van Pascal Redeker

Voorlopig genieten wij van zijn singles en optredens. Pascal Redeker is nog jong en er zijn nog talloze dromen die wachten op de werkelijkheid.

Intussen kunt u deze allround en flexibele zanger Pascal Redeker boeken bij De Artiestenstal.

Pascal Redeker Boeken

Informatie over Pascal Redeker, u kunt deze zanger boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs. Neem contact op via onderstaand offerte/informatie formulier, en wij nemen direct contact met u op.

Pascal Redeker Boeken

PASCAL REDEKER BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.