Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

DJ, Female DJ, Vrouwelijke DJ

Genre:

Allround, 80's, 90's

Top 40

Speelduur:

4 uur, avondvullend

Techniek:

Excl licht en geluid, Incl DJ-Set

Prijs:

Vanaf € 795,-

Miss Behave boeken

Female DJ Miss Behave

DJ Miss Behave boeken voor je bruiloft, verjaardag, bedrijfsevenement of privéfeest? Boek of huur nu Female DJ Miss Behave bij ons met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een goede selectie van Vrouwelijke DJ's.

Miss Behave boeken

DJ Miss Behave behoort tot de betere vrouwelijke, allround DJ’s die in Nederland het female DJ circuit domineren! Met haar enthousiaste, sympathieke uitstraling en energieke performance zet zij menig feest, van bruiloft en verjaardag tot bedrijfsevenement of sport-event, op zijn kop. Tentfeesten, geen probleem!

DJ Miss Behave draait graag modern, maar zij laat de classics zeker niet ontbreken. Vanaf de jaren 70 tot de laatste nieuwe hits uit de top 40 houd zij de dansvloer de hele avond vol. Female DJ Miss Behave voelt zich in haar sas als zij samen met andere artiesten het podium kan delen. Dit kunnen zangers of zangeressen zijn maar ook solo muzikanten als saxofonisten of percussionisten zijn. Tevens draait zij regelmatig in de pauzes van diverse coverbands.

Vrouwelijke DJ inhuren

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Female Dj Miss Behave. Wij kunnen voor jouw deze vrouwelijke DJ boeken voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, tent -en schuurfeesten of elk ander gewenst evenement.

Act:

DJ, Female DJ, Vrouwelijke DJ

Genre:

Allround, 80's, 90's

Top 40

Speelduur:

4 uur, avondvullend

Techniek:

Excl licht en geluid, Incl DJ-Set

Prijs:

Vanaf € 795,-

Extra Boekingsopties

Incl licht en geluid

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in Miss Behave?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

DJ Miss Behave boeken

DJ Miss Behave draait een avondvullende show van 4 uren, binnen het tijdsbestek van 5 uren aanwezigheid. Natuurlijk kunnen wij, in overleg, een ander tijdschema voor u samenstellen. Maar ook een combinatie met een live band of een sole artiest kan makkelijk gerealiseerd worden. Een paar pros van Miss Behave: Vraag en het wordt gedraaid, het maakt niet uit hoe gek! Allround en overal inzetbaar, wat voor feest of evenement ook! Energieke en positieve uitstraling en een dampende performance!

Prijzen DJ Miss Behave huren

De prijzen van een DJ, in dit geval een vrouwelijke DJ, zijn onderhevig aan het voorhanden hebben van alle apparatuur. Miss Behave heeft de voorkeur aan het uitbesteden van de techniek aan een extern bedrijf.

Zij kan dus makkelijk op een evenement of festival draaien waar alle apparatuur al aanwezig is en zo de prijs lager houden. Op een bruiloft of bedrijfsfeest waar het licht, geluid en de DJ-set niet voorhanden is schakelen wij een extern bedrijf in om het te verzorgen.

Energieke en positieve uitstraling en een dampende performance!

Informatie over DJ Miss Behave boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Miss Behave boeken

MISS BEHAVE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

dj-lola-carrera-boeken
Dj Lola Carrera boeken
Dj Miss Brown boeken
Dj Miss Brown boeken
Preau Drive-in boeken
Preau Drive-In boeken
De Zingende DJ boeken
De Zingende DJ boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024