Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Tributeband

Genre:

Creedence Clearwater Revival (CCR) covers

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl. licht en geluid.

Incl. backline

Rider voorhanden

Prijs:

Op aanvraag

The Fortunate Sons boeken

The Fortunate Sons, CCR Tribute

Wilt u de Fortunate Sons boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u deze Creedence Clearwater revival tributeband kunt boeken. Hier boekt u Fortunate Sons.

The Fortunate Sons boeken

Een “Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival” is wat bezoekers en fans van de Fortunate Sons over deze tributeband zeggen. Al jaren behoort Fortunate Sons tot de beste "CCR Tributeband" in Europa en is hierdoor een veelgevraagde tribute-act op allerlei evenementen en feesten.

Fortunate Sons vond dat het repertoire van deze legendarische band niet voor de bühne verloren mocht gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun idolen. Met hun authentieke “Tribute to C.C.R.” hebben ze in de afgelopen jaren talloze spetterende shows, met heel veel succes, in het binnen- en buitenland gegeven.

Creedence Clearwater Revival Tribute inhuren

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om Fortunate Sons te boeken. Boek deze Creedence Clearwater Revival Tributeband voordelig voor uw evenement, bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsevent bij de Artiestenstal.

Act:

Tributeband

Genre:

Creedence Clearwater Revival (CCR) covers

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl. licht en geluid

Incl. backline

Rider voorhanden

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

incl. licht en geluid tot 1000 man

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in

The Fortunate Sons?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

The Fortunate Sons boeken
Battle Of The Bands

The Fortunate Sons doen natuurlijk ook mee in het 3e seizoen van "The Tribute, Battle of the Bands", het succesvolle muziek programma van SBS6. De jury was vol lof over deze tribute aan CCR en wij denken dat ze hoge ogen zullen gaan gooien in de strijd om de titel. Dit programma heeft al meerdere tributebands heel populair gemaakt in Nederland. Ook The Fortunate Sons, die al een behoorlijk goede naam hadden, zullen een boost in populairiteit ondervinden als ze in de finale van dit programma komen.

Authentieke Tributeband

'Proud Mary', 'Who’ll Stop The Rain', 'Bad Moon Rising' en 'I put A Spell On You' zijn maar een paar klassiekers die Fortunate Sons in hun tribute-repertoire hebben. CCR wist met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw ongekende successen te boeken. Vele hitnoteringen en een optreden op het legendarische 'Woodstock' waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. is bij velen als de ultieme soundtrack van de roemruchte 60's en 70's in het geheugen gegrift.

Creedence Clearwater Rivival Tribute

Inmiddels hebben The Fortunate Sons in binnen –en buitenland een stevige live reputatie opgebouwd. De in 2009 verschenen cd “Live in Europe” vormt het sfeervolle visitekaartje van de unieke live energie van The Fortunate Sons. Op het album komen bekende en minder bekende C.C.R. nummers voorbij in een stomende Fortunate Sons uitvoering. Dichter bij het origineel wordt het net

CCR Tribute boeken

The Fortunate Sons weten als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Leadzanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn rauwe stemgeluid en zijn krachtige performance dan ook akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de swingende ritmesectie van Marco Oonincx en Ipo van Drooge wordt het een dampend feest.

The Fortunate Sons boeken of inhuren

Fortunate Sons is te boeken bij De Artiestenstal voor de actuele prijs en goede afspraken met betrekking tot hun live optreden bij u. Wilt u echt de beste Creedence Clearwater Rivival Tribute band, ga dan de Fortunate Sons boeken voor uw evenement of feest. Deze tribute aan CCR (The Creedence Clearwater Rivival) is echt de moeite waard en zal uw publiek niet teleurstellen, Go For The Fortunate Sons!!

Informatie over The Fortunate Sons? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

THE FORTUNATE SONS BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

ABBA Experience Coverband boeken
ABBA Experience boeken
Exile boeken, Rolling Stones Tribute boeken
Exile boeken
Billy Joel Experience boeken
Billy Joel Experience boeken
Rondje Doe Maar boeken
Rondje Doe Maar boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024