Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Tribute band, ABBA Tribute

Genre:

ABBA Covers

Speelduur:

1 x 60 min óf 2 x 60 min

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

A-Fever boeken

De Ultieme ABBA Tribute boeken

Wilt u A-Fever boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de ultieme ABBA Tribute “A-Fever” en een biografie over deze fantastische tributeband!

A-Fever boeken

Al meer dan 40 jaar inspireert ABBA’s muziek generaties over de hele wereld om de dansvloer op te gaan en gewoon te genieten van hun muziek. Daarom is A-Fever de juiste keuze om uw feest of evenement in hogere sferen te brengen. Het thema “ABBA” zal altijd een succes zijn.. Dankzij de twee buitengewone vocalisten, Agnet en Frida evenals gitarist en pianist en swingende muzikanten, brengt A-Fever de sfeer van de jaren zeventig naar elk feest of evenement.

Momenteel is A-Fever te zien bij “The Tribute – Battle of the Bands” op SBS6!

ABBA Tribute Band boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om A-Fever te boeken. Boek de beste ABBA Tribute band in Nederland ‘A-Fever’ voor de actuele prijs voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze Tribute band voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met A-Fever boeken.

Act:

Tribute band, ABBA Tribute

Genre:

ABBA Covers

Speelduur:

1 x 60 min óf 2 x 60 min

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

Inclusief licht en geluid

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een andere tribute band

prijs en info op aanvraag

Interesse in Dont Doubt?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

A-Fever boeken

A-Fever, de Ultieme ABBA Tribute

ABBA is een van de meest succesvolle popbands van de 70’s en 80’s. De voorletters van de twee stelletjes, Agnetha & Björn en Anni-Frid & Benny, vormden de basis voor de naam van de band. Het blijkt een act die niet meer weg te denken is uit de muziekgeschiedenis. Er is genoeg hitrepertoire om meerdere best-of albums mee te vullen. Deze zelfde wereldhits zijn ruim 40 jaar later nog steeds immens populair. In de zomer van 2010 ontstaat A*Fever. Het idee van deze ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden met als aanleiding een daar gekocht exemplaar van ‘ABBA Gold’. De manager van A*Fever, Rock Hoekstra, raakte geïspireerd door het geluid van ABBA en bij thuiskomst besloot hij om ervoor te zorgen dat het fantastische repertoire van ABBA weer live op de bühne zou worden gebracht in de vorm van deze tributeband.

A-Fever boeken voor jouw feest of evenement

“The Ultimate ABBA Tribute” onderscheidt zich door de prachtige handgemaakte kostuums. En natuurlijk de adembenemende samenzang. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond! In 2018 werd Abba Fever zelfs de winnaar tijdens ‘Battle Of The Tributebands’! Dat leverde direct veel boekingen van Abba Fever op. Ook in 2022 dingen zij weer mee op TV met deze tribute wedstrijd. Inmiddels heeft de band zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn van “the real thing”. Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Nederland en omstreken is! Verschillende formaties kunnen er samengestelt worden voor ieder budget en voor elk type feest of evenement. Vraag naar de mogelijkheden!

A-Fever boeken

Informatie over A-Fever, de ultieme ABBA Tribute? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen z.s.m contact met u op.

A-Fever boeken

A-Fever boeken

Reviews van boekers

Geweldige DJ, uitstekende skills

Rated 5 out of 5
20 juli 2022

Nick heeft werkelijk helemaal top gedraaid. Eerst wat meer klassieke nummers, daarna lekker los met House en zelfs wat Techno. Geweldige mix skills, voelt het publiek prima aan.

Barry van der Laan

Feest DJ

Rated 4 out of 5
18 juli 2022

De artiestenstal hielp ons snel een goede DJ te vinden, ondanks het feit dat het een superdruk bezet weekend was. Dank voor het meedenken en het leuke feest!

Tineke van den Heuvel

Op 9 juni 40-jarig jubileum bedrijfsfeest

Rated 5 out of 5
15 juli 2022

Fantastische avond gehad waar we allemaal van hebben genoten! De communicatie was super van tevoren. Onze complimenten en bewondering aan dit team!

Schmidt Medica BV

Enorm genoten!!

Rated 5 out of 5
28 juni 2022

Beste Norma en NODA,

Graag wil ik jou en je geweldige band NODA bedanken voor het fantastische optreden gisterenavond in het Damhotel in Edam. Wij en al onze gasten hebben enorm genoten. We hebben heerlijk gedanst en ik vond het erg leuk hoe

Je speelde in op het publiek met leuke muziek en af en toe een gesprekje.

Ik zal iedereen jullie aanbevelen als een topband voor een mooie feestavond. Mocht ik nog reviews op een bepaalde site kunnen geven, hoor ik het graag en krijg de doorlink.

Ik hoop dat jullie ook genoten hebben, maar die indruk had ik wel. Veel dank en hartelijke groet en veel succes met je band!

Groeten aan iedereen,

Henriette Vrisekoop

Henriette Vrisekoop

feestje voor zeventigers

Rated 5 out of 5
9 mei 2022

Wij hebben op 23 april jl. een feestje gegeven waar Frans Ashwin voor ons heeft opgetreden. Het was een super geslaagd optreden en we hadden wat wensen over het genre dat we graag wilden horen en daar heeft Frans goed op ingespeeld. Ook onze gasten (60 personen) waren heel enthousiast over het optreden.

Zeker een aanrader.

Hartelijk bedankt Frans Ashwin

Fanny en Ton

23 april 2022 zanger Frans Ashwin

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Voor ons 70 jarig verjaardagsfeest hebben wij Frans Ashwin geboekt.

Wij hebben goede communicatie gehad alsmede een goed advies van David Heutink. Geen vraag was hem te veel en hij heeft vooral een goed inlevingsvermogen van onze wensen. Die wensen werden ook direct met Frans Ashwin gecommuniceerd. Zeer prettige samenwerking met David om tot een goed eindresultaat te komen.

Wij hebben een fijn verjaardagsfeest met 60 aanwezigen gehad en alleen maar zeer positieve geluiden en reacties ontvangen. Complimenten!!!!

Fanny van den Berg

Top duo! Zeer goed,zeer gevarieerd, aanrader voor elk feest !

Rated 5 out of 5
26 april 2022

Afgelopen zaterdag feest gevierd ivm ons 50 jarig huwelijk. Joyride ingehuurd. Wat een super keuze was dat. Wat zijn ze leuk, goed en gevarieerd. Mede dankzij Joyride hebben wij een geweldig feest gehad. Een avond om nooit te vergeten.!!! Een aanrader voor elk feest!

Els Beukema

Super genoten van Joyride, goed contact met David van de Artiestenstal

Rated 5 out of 5
26 april 2022

Afgelopen zterdagavond feest gehad ivm ons 50 jarig huwelijk. Via de artiestenstal Joyride ingehuurd, wat een toppers. Zo leuk,zo goed en zo gevarieerd.

Mede dankzij Joyride hebben wij een avond gehad om nooit te vergeten, een aanrader voor elk feest

Hero en Els Beukema

Els Beukema

Super Sunday

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Voor de Super Sunday van de voetbal Charly geboekt als afsluiter en met succes! Ze heeft een top set neergezet en de sfeer was prachtig.

Contact via haar en via de Artiestenstal ging snel en perfect.

Zeker een aanrader om te boeken!

Peter Goselink

Super Sunday

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Voor de Super Sunday van de voetbalvereniging hebben wij DJ Charly geboekt bij De Artiestenstal.

Snel en heldere communicatie met David en daarnaast een top set neergezet door Charly. Van de +- 500 aanwezigen alleen maar positieve geluiden gehoord.

Mijn complimenten!

Peter Goselink

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Beatles Revival band boeken bij de Artiestenstal
Beatles Revival Band boeken
Ilse de Lange tribute boeken
Ilse DeLange tribute boeken
Queen Forever boeken
Queen Forever boeken
A-Fever boeken Abba Tribute boeken
A-Fever boeken

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2022