0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Tribute band, ABBA Tribute

Genre:

ABBA Covers

Speelduur:

1 x 60 min óf 2 x 60 min

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

A-Fever boeken

De Ultieme ABBA Tribute boeken

Wilt u A-Fever boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de ultieme ABBA Tribute "A-Fever" en een biografie over deze fantastische tributeband!

A-Fever boeken

Al meer dan 40 jaar inspireert ABBA's muziek generaties over de hele wereld om de dansvloer op te gaan en gewoon te genieten van hun muziek. Daarom is A-Fever de juiste keuze om uw feest of evenement in hogere sferen te brengen. Het thema "ABBA" zal altijd een succes zijn.. Dankzij de twee buitengewone vocalisten, Agnet en Frida evenals gitarist en pianist en swingende muzikanten, brengt A-Fever de sfeer van de jaren zeventig naar elk feest of evenement.

Momenteel is A-Fever te zien bij "The Tribute – Battle of the Bands" op SBS6!

ABBA Tribute Band boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om A-Fever te boeken. Boek de beste ABBA Tribute band in Nederland 'A-Fever' voor de actuele prijs voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze Tribute band voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met A-Fever boeken.

Act:

Tribute band, ABBA Tribute

Genre:

ABBA Covers

Speelduur:

1 x 60 min óf 2 x 60 min

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

Inclusief licht en geluid

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een andere tribute band

prijs en info op aanvraag

Interesse in Dont Doubt?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

A-Fever, de Ultieme ABBA Tribute

ABBA is een van de meest succesvolle popbands van de 70's en 80's. De voorletters van de twee stelletjes, Agnetha & Björn en Anni-Frid & Benny, vormden de basis voor de naam van de band. Het blijkt een act die niet meer weg te denken is uit de muziekgeschiedenis. Er is genoeg hitrepertoire om meerdere best-of albums mee te vullen. Deze zelfde wereldhits zijn ruim 40 jaar later nog steeds immens populair. In de zomer van 2010 ontstaat A*Fever. Het idee van deze ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden met als aanleiding een daar gekocht exemplaar van ‘ABBA Gold’. De manager van A*Fever, Rock Hoekstra, raakte geïspireerd door het geluid van ABBA en bij thuiskomst besloot hij om ervoor te zorgen dat het fantastische repertoire van ABBA weer live op de bühne zou worden gebracht in de vorm van deze tributeband.

A-Fever boeken voor jouw feest of evenement

"The Ultimate ABBA Tribute" onderscheidt zich door de prachtige handgemaakte kostuums. En natuurlijk de adembenemende samenzang. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond! In 2018 werd Abba Fever zelfs de winnaar tijdens ‘Battle Of The Tributebands’! Dat leverde direct veel boekingen van Abba Fever op. Ook in 2022 dingen zij weer mee op TV met deze tribute wedstrijd. Inmiddels heeft de band zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn van "the real thing". Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Nederland en omstreken is! Verschillende formaties kunnen er samengestelt worden voor ieder budget en voor elk type feest of evenement. Vraag naar de mogelijkheden!

A-Fever boeken

Informatie over A-Fever, de ultieme ABBA Tribute? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen z.s.m contact met u op.

A-Fever boeken

A-Fever boeken

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

The Rockin Giants boeken Rock 'n Roll Tribute band
The Rockin Giants boeken nu voor je event!
Billy Joel Experience boeken
Billy Joel Experience boeken
U2 Tribute band boeken
U2 Tribute Band boeken
tribute band boeken
Tributebands

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024