Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Tribute band

Genre:

Rolling Stones Covers

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl. licht en geluid

Incl. backline

Rider voorhanden

Prijs:

Op aanvraag

Exile boeken

The Rolling Stones Tribute Band

Exile boeken voor een live optreden op uw bedrijfsfeest of evenement? Dé Rolling Stones tributeband voor events en festivals maar ook zeer geschikt voor allerlei soorten feesten! De Artiestenstal is hét artiesten-bureau waar de beste tributebands kunt boeken. Exile, bekend van Battle of the Bnads van SBS6!

Exile boeken

Exile speelt vooral de bekende hits en het rauwe repertoire uit de klate 60's en vroege 70's. Dit wordt doorgaans beschouwd als de beste periode in de historie van The rolling Stones en eveneens in de gehele Rock 'n Roll geschiedenis.

Een 2,5 uur durende show, overladen met de bekende hits als "Satisfaction" en "Honky Tonk Women". Maar ook de ‘hidden gems’ die minder bekend zijn en ongewone album-tracks worden zéker niet geschuwd!

Rolling Stones Tribute Exile boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van The Rolling Stones Tribute band Exile. Wij verzorgen deze "Tribute aan de Stones" voor ieder (privé)feest en openbaar of besloten evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Exile boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Tribute band

Genre:

Rolling Stones Covers

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl. licht en geluid

Incl. backline

Rider voorhanden

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

incl. licht en geluid tot 1000 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in Exile?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Exile boeken

Exile Biografie

Exile (basis in Rotterdam), werd opgericht in de zomer van 2019 en had een snelle start met optredens door heel Nederland, het VK, Duitsland en België en zag de agenda door de Corona-crisis weer snel leeglopen. Exile is een groep professionele muzikanten die al jaren samenwerken en elkaar hebben leren kennen tijdens het giggen met Herman Brood, Gruppo Sportivo, Normaal e.a.

Boekingen van Exile

Deze keer besloot deze groep Rock ’n roll-verslaafden weer samen te komen, simpelweg vanwege hun liefde voor muziek van de Stones, zónder te proberen om een imitatie te zijn maar juist om de vibe van de Stones op hun best te pakken.

Exile, The Rolling Stones

Exile boeken, Rolling Stones Tribute boeken

Informatie over Exile, The Rolling Stones Tribute? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Exile boeken, Rolling Stones Tribute boeken

EXILE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Fortunate Sons boeken
The Fortunate Sons boeken
Bouke & The Elvis Matters Band
Bon Jovi tribute boeken
Bon Jovi Tribute boeken
Van Halen Tribute boeken bij de Artiestenstal
Van Halen Tribute boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024