0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Tribute band

Genre:

Bee Gees covers

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl licht en geluid

Inprikset met crew

Prijs:

Vanaf € 14.950,-

Bee Gees Forever boeken

Bee Gees Tribute band

Bee Gees Forever boeken voor een live optreden op uw bedrijfsfeest of evenement? Dé Bee Gees tributeband voor events en festivals maar ook zeer geschikt voor allerlei soorten feesten! De Artiestenstal is hét artiesten-bureau waar de beste tributebands kunt boeken. Bee Gees Forever, de winnaar van Battle of the Bands 2024!

Bee Gees Forever boeken

De winnaar in 2024 van het populaire programma "Battle of the Bands" van SBS 6 was niemand meer dan Bee Gees Forever. Ze wisten zo'n perfecte performance neer te leggen dat er een unanieme score van 10 punten gegeven werd door de jury.

Deze tributeband weet de sfeer en nostalgie van de Bee Gees authentiek te vertolken dat je bijna zou denken dat de originele Bee Gees in hun voltallige formatie op het podium voor je staan. Het publiek was dan ook totaal in een roes toen deze tribute aan The Bee Gees, tijdens Battle of the Bands, hun optreden deed en geloofde hun oren niet hoe mooi en authentiek de vocalen waren.

Bee Gees Tribute boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Bee Gees Tribute band Bee Gees Forever. Wij verzorgen deze "Tribute aan de Bee Gees" voor ieder (privé)feest en openbaar of besloten evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Bee Gees Forever boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Tributeband

Genre:

Bee Gees Covers

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl licht en geluid

Inprikset met crew

Prijs:

Vanaf € 14.950,-

Extra Boekingsopties

incl. licht en geluid tot 750 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in

Bee Gees Forever?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Bee Gees Forever boeken bij De Artiestenstal

Ode aan The Bee Gees

The Bee Gees, een band die iedereen in de wereld kent of minimaal wel eens van gehoord heeft. Ze domineerde de hitlijsten in de 70's en 80's van de vorige eeuw en waren bekend om hun prachtige vocale kwaliteiten en enorm stembereik en samenzang. Alsmede hebben The Bee Gees klassiekers geschreven die niet meer weg te denken zijn uit de muziek-en popgeschiedenis. Je kunt begrijpen dat het vormen van een tributeband aan deze legendarische groep een uitdaging is.

Boekingen van Bee Gees Forever

Niettemin is het Bee Gees Forever gelukt om een authentieke en geloofwaardige ode aan The Bee Gees te creëren en hier ook nog eens de harten van heel Nederland mee te veroveren. Toen ze winnar werden bij het programma "Battle of the Bands" was hun succes in Nederland en daarbuiten verzekerd. Heel Nederland keek hoe de Jury unaniem de hoogste puntenscore gaf en hun als winnaar van dit leuke programma uitriep. Hierdoor is Bee Gees Forever nu één van de meest geboekte tributebands in NL.

Bee Gees Forever boeken bij De Artiestenstal

Informatie over Bee Gees Forever? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bee Gees Forever boeken bij De Artiestenstal

BEE GEES FOREVER BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Bon Jovi tribute boeken
Bon Jovi Tribute boeken
Status Quo Forever boeken
Dont Doubt boeken bij De Artiestenstal
Don’t Doubt boeken
Queen Forever boeken
Queen Forever boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024