Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Tribute band

Genre:

ABBA Coverband

Speelduur:

1 – 2 x 60 minuten

Techniek:

Excl. licht en geluid

Prijs:

Vanaf 1.995,-

ABBA Experience boeken

ABBA Coverband boeken voor je feest

Wilt u ABBA Experience boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende tributeband, DJ of feestband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over “ABBA Experience” en een biografie over deze spectaculaire Tribute aan ABBA!

ABBA Experience boeken

Zin om een avondje terug in de tijd te gaan en los te gaan op de grote hits van ABBA? Dan boek je ABBA Experience voor je feest of event en je waant jezelf in de 70’s terwijl je de lyrics van Watrloo aan het brullen bent!

Het is gewoon een muzikaal feit! Iedere generatie kent de songs als ‘Dancing Queen’ en ‘Waterloo’ van ABBA. Alhoewel ze zijn ontstaan in het disco-tijdperk, zijn ze vandaag de dag nog immens populair en zullen ze voor altijd een legende blijven in de geschiedenis van de popmuziek!

ABBA Coverband boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om ABBA Experience te boeken. Boek nu deze populaire tribute band voor uw feest of evenement voor de actuele prijs. Wij verzorgen u deze tributeband voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met ABBA Experience boeken bij De Artiestenstal.

Act:

Tribute band

Genre:

ABBA Coverband

Speelduur:

1 – 2 x 60 minuten

Techniek:

Excl. licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 1.995,-

Extra Boekingsopties

Inclusief licht en geluid

grote evenementen

i.c.m. een DJ

i.c.m. artiest

prijs op aanvraag

Interesse in ABBA Experience?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

ABBA Experience boeken

Een ABBA Tribute voor het leukste feest

Met ABBA Experience haalt u een topact in huis. Serieuze muzikanten die hun vak verstaan en stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de wereld van coverbands. Muziek die staat als een huis en een repertoire dat niet alleen bij de ‘oudere jongeren’ oude tijden doet herleven. Tijdens optredens blijkt keer op keer op keer dat ook de jongelui ABBA van A tot Z kunnen meezingen en uit hun dak gaan! Dit bewijst wederom dat de muziek uit de 70’s en de muziek van ABBA ook bi de jongeren populair is.

ABBA Experience boeken

Muziek die herleefd

Hoezo muziek uit de oude doos? Over de hele wereld zijn er in de afgelopen jaren ABBA tribute bands opgestaan. Uiteraard lang niet allemaal zo goed als ABBA Experience, maar wel hèt bewijs dat de muziek van ABBA weer helemaal springlevend is. Boekt u SOS ABBAcoverband, dan bent u verzekerd van een geweldige avond live muziek en een zaal vol dansgek en enthousiast publiek. Zalen in Nederland, België en Noorwegen gingen u al voor. Duitsland en Frankrijk zullen spoedig volgen.

Een waar tribute aan ABBA

De legende van ABBA verdient alleen het allerbeste tribute. De onmiskenbare ABBA-sound en perfecte meerstemmigheid vereist top muzikanten en een goed gebalanceerde geluidmix. Er is een groot aanbod aan tribute acts voor alle grootheden uit de popmuziek. ABBA vormt daarop geen uitzondering. Echter, niet iedere tribute acts slaagt er in om de ABBA sound te brengen, zonder gebruik te maken van ondersteunende soundtracks. De ABBA Experience band brengt een 100% live optreden, altijd!

ABBA Experience boeken

ABBA Experience boeken voor je feest of evenement

ABBA Experience is dé ABBA coverband van Nederland. Stiekem houden we allemaal van ABBA. Dus kom en beleef het feest der herkenning. Alle ABBA klassiekers komen voorbij. Zing ze mee en laat je meeslepen naar de dansvloer. Wij maken van jouw avond een echt feest!

ABBA Experience levert een topklasse tribute aan de meest legendarische disco-rock band in de geschiedenis van popmuziek!

Informatie over ABBA Experience? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

ABBA Experience boeken

ABBA EXPERIENCE BOEKEN

Reviews van boekers

Geweldige DJ, uitstekende skills

Rated 5 out of 5
20 juli 2022

Nick heeft werkelijk helemaal top gedraaid. Eerst wat meer klassieke nummers, daarna lekker los met House en zelfs wat Techno. Geweldige mix skills, voelt het publiek prima aan.

Barry van der Laan

Feest DJ

Rated 4 out of 5
18 juli 2022

De artiestenstal hielp ons snel een goede DJ te vinden, ondanks het feit dat het een superdruk bezet weekend was. Dank voor het meedenken en het leuke feest!

Tineke van den Heuvel

Op 9 juni 40-jarig jubileum bedrijfsfeest

Rated 5 out of 5
15 juli 2022

Fantastische avond gehad waar we allemaal van hebben genoten! De communicatie was super van tevoren. Onze complimenten en bewondering aan dit team!

Schmidt Medica BV

Enorm genoten!!

Rated 5 out of 5
28 juni 2022

Beste Norma en NODA,

Graag wil ik jou en je geweldige band NODA bedanken voor het fantastische optreden gisterenavond in het Damhotel in Edam. Wij en al onze gasten hebben enorm genoten. We hebben heerlijk gedanst en ik vond het erg leuk hoe

Je speelde in op het publiek met leuke muziek en af en toe een gesprekje.

Ik zal iedereen jullie aanbevelen als een topband voor een mooie feestavond. Mocht ik nog reviews op een bepaalde site kunnen geven, hoor ik het graag en krijg de doorlink.

Ik hoop dat jullie ook genoten hebben, maar die indruk had ik wel. Veel dank en hartelijke groet en veel succes met je band!

Groeten aan iedereen,

Henriette Vrisekoop

Henriette Vrisekoop

feestje voor zeventigers

Rated 5 out of 5
9 mei 2022

Wij hebben op 23 april jl. een feestje gegeven waar Frans Ashwin voor ons heeft opgetreden. Het was een super geslaagd optreden en we hadden wat wensen over het genre dat we graag wilden horen en daar heeft Frans goed op ingespeeld. Ook onze gasten (60 personen) waren heel enthousiast over het optreden.

Zeker een aanrader.

Hartelijk bedankt Frans Ashwin

Fanny en Ton

23 april 2022 zanger Frans Ashwin

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Voor ons 70 jarig verjaardagsfeest hebben wij Frans Ashwin geboekt.

Wij hebben goede communicatie gehad alsmede een goed advies van David Heutink. Geen vraag was hem te veel en hij heeft vooral een goed inlevingsvermogen van onze wensen. Die wensen werden ook direct met Frans Ashwin gecommuniceerd. Zeer prettige samenwerking met David om tot een goed eindresultaat te komen.

Wij hebben een fijn verjaardagsfeest met 60 aanwezigen gehad en alleen maar zeer positieve geluiden en reacties ontvangen. Complimenten!!!!

Fanny van den Berg

Top duo! Zeer goed,zeer gevarieerd, aanrader voor elk feest !

Rated 5 out of 5
26 april 2022

Afgelopen zaterdag feest gevierd ivm ons 50 jarig huwelijk. Joyride ingehuurd. Wat een super keuze was dat. Wat zijn ze leuk, goed en gevarieerd. Mede dankzij Joyride hebben wij een geweldig feest gehad. Een avond om nooit te vergeten.!!! Een aanrader voor elk feest!

Els Beukema

Super genoten van Joyride, goed contact met David van de Artiestenstal

Rated 5 out of 5
26 april 2022

Afgelopen zterdagavond feest gehad ivm ons 50 jarig huwelijk. Via de artiestenstal Joyride ingehuurd, wat een toppers. Zo leuk,zo goed en zo gevarieerd.

Mede dankzij Joyride hebben wij een avond gehad om nooit te vergeten, een aanrader voor elk feest

Hero en Els Beukema

Els Beukema

Super Sunday

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Voor de Super Sunday van de voetbal Charly geboekt als afsluiter en met succes! Ze heeft een top set neergezet en de sfeer was prachtig.

Contact via haar en via de Artiestenstal ging snel en perfect.

Zeker een aanrader om te boeken!

Peter Goselink

Super Sunday

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Voor de Super Sunday van de voetbalvereniging hebben wij DJ Charly geboekt bij De Artiestenstal.

Snel en heldere communicatie met David en daarnaast een top set neergezet door Charly. Van de +- 500 aanwezigen alleen maar positieve geluiden gehoord.

Mijn complimenten!

Peter Goselink

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Queen Forever boeken
Queen Forever boeken
ABBA Experience boeken
Status Quo Forever boeken
ABBA Experience Coverband boeken
ABBA Experience boeken
A-Fever boeken Abba Tribute boeken
A-Fever boeken

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2022