0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Tribute band

Genre:

ABBA Coverband

Speelduur:

1 - 2 x 60 - 90 min.

2 x 60 min of 3 x 40 min.

Techniek:

Incl. licht en geluid tot 150 personen of op basis van inprikken

Prijs:

Vanaf 2.795,-

ABBA Experience boeken

ABBA Coverband boeken voor je feest

Wilt u ABBA Experience boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende tributeband, DJ of feestband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over "ABBA Experience" en een biografie over deze spectaculaire Tribute aan ABBA!

ABBA Experience boeken

Zin om een avondje terug in de tijd te gaan en los te gaan op de grote hits van ABBA? Dan boek je ABBA Experience voor je feest of event en je waant jezelf in de 70's terwijl je de lyrics van Watrloo aan het brullen bent!

Het is gewoon een muzikaal feit! Iedere generatie kent de songs als 'Dancing Queen' en 'Waterloo' van ABBA. Alhoewel ze zijn ontstaan in het disco-tijdperk, zijn ze vandaag de dag nog immens populair en zullen ze voor altijd een legende blijven in de geschiedenis van de popmuziek!

ABBA Coverband boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om ABBA Experience te boeken. Boek nu deze populaire tribute band voor uw feest of evenement voor de actuele prijs. Wij verzorgen u deze tributeband voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met ABBA Experience boeken bij De Artiestenstal.

Act:

Tribute band

Genre:

ABBA Coverband

Speelduur:

1 - 2 x 60 - 90 min.

2 x 60 min of 3 x 40 min.

Techniek:

Incl. licht en geluid tot 150 personen of op basis van inprikken

Prijs:

Vanaf € 2.795,-

Extra Boekingsopties

Inclusief licht en geluid

festivalset 1 x 60 - 90 min (inprikken)

i.c.m. een DJ

i.c.m. artiest

prijs op aanvraag

Interesse in ABBA Experience?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

ABBA Experience boeken

Een ABBA Tribute voor het leukste feest

Met ABBA Experience haalt u een topact in huis. Serieuze muzikanten die hun vak verstaan en stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de wereld van coverbands. Muziek die staat als een huis en een repertoire dat niet alleen bij de 'oudere jongeren' oude tijden doet herleven. Tijdens optredens blijkt keer op keer op keer dat ook de jongelui ABBA van A tot Z kunnen meezingen en uit hun dak gaan! Dit bewijst wederom dat de muziek uit de 70's en de muziek van ABBA ook bi de jongeren populair is.

ABBA Experience boeken

Muziek die herleefd

Hoezo muziek uit de oude doos? Over de hele wereld zijn er in de afgelopen jaren ABBA tribute bands opgestaan. Uiteraard lang niet allemaal zo goed als ABBA Experience, maar wel hèt bewijs dat de muziek van ABBA weer helemaal springlevend is. Boekt u SOS ABBAcoverband, dan bent u verzekerd van een geweldige avond live muziek en een zaal vol dansgek en enthousiast publiek. Zalen in Nederland, België en Noorwegen gingen u al voor. Duitsland en Frankrijk zullen spoedig volgen.

Een waar tribute aan ABBA

De legende van ABBA verdient alleen het allerbeste tribute. De onmiskenbare ABBA-sound en perfecte meerstemmigheid vereist top muzikanten en een goed gebalanceerde geluidmix. Er is een groot aanbod aan tribute acts voor alle grootheden uit de popmuziek. ABBA vormt daarop geen uitzondering. Echter, niet iedere tribute acts slaagt er in om de ABBA sound te brengen, zonder gebruik te maken van ondersteunende soundtracks. De ABBA Experience band brengt een 100% live optreden, altijd!

ABBA Experience boeken

ABBA Experience boeken voor je feest of evenement

ABBA Experience is dé ABBA coverband van Nederland. Stiekem houden we allemaal van ABBA. Dus kom en beleef het feest der herkenning. Alle ABBA klassiekers komen voorbij. Zing ze mee en laat je meeslepen naar de dansvloer. Wij maken van jouw avond een echt feest!

ABBA Experience levert een topklasse tribute aan de meest legendarische disco-rock band in de geschiedenis van popmuziek!

Informatie over ABBA Experience? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

ABBA Experience boeken

ABBA EXPERIENCE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Van Halen Tribute boeken bij de Artiestenstal
Van Halen Tribute boeken
Ilse de Lange tribute boeken
Ilse DeLange tribute boeken
Fortunate Sons boeken
The Fortunate Sons boeken
The Rockin Giants boeken Rock 'n Roll Tribute band
The Rockin Giants boeken nu voor je event!

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024