0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Tribute band, Tribute

Genre:

Doe Maar Tribute

Speelduur:

1 x 75 min of 2 x 45 min

Techniek:

Alleen backline

Prijs:

Op aanvraag

Rondje Doe Maar boeken

Doe Maar Tributeband

Rondje Doe Maar boeken voor een live optreden op uw bedrijfsfeest of openbaar evenement? De Artiestenstal is hét artiesten-bureau waar je de leukste en beste Tributebands kunt boeken. Rondje Doe Maar is de beste Doe Maar Tribute en Doe Maar Tributeband in Nederland!

Rondje Doe Maar boeken

Rondje Doe Maar is de enige echte ‘Doe Maar Tributeband van Nederland! Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest en een onvergetelijke avond met hits als ‘Is dit Alles’, ’32 jaar’ ‘Belle Helene’, ‘smoorverliefd’ en ‘de Bom’. Even weer helemaal terug in de jaren ’80!

De hittrein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar. Deze hits behoeven geen introductie meer. Iedereen kent ze! Doe Maar behoort tot één van de meest succesvolle Nederpopbands van Nederland. Nog dagelijks worden hun hits grijsgedraaid bij vele radiostations. Doe Maar zelf speelt helaas niet meer en is ook niet meer live te zien. Daarom is het zo mooi dat Rondje Doe Maar ervoor kan zorgen dat je kunt blijven genieten van de fantastische hits van Doe Maar!

Doe Maar Tribute Band boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Rondje Doe Maar. Wij verzorgen deze Tribute band voor ieder (privé)feest of openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Rondje Doe Maar boeken voor uw gelegenheid of bedrijfsevent.

Act:

Tribute band, Tribute

Genre:

Doe Maar Tribute

Speelduur:

1 x 75 min of 2 x 45 min

Techniek:

Alleen backline

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

inclusief licht en geluid

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in

Rondje Doe Maar?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Beste Doe Maar Tribute in NL

Doe Maar behoort tot één van de meest succesvolle Nederpopbands van Nederland. Nog dagelijks worden hun hits grijsgedraaid bij vele radiostations. Doe Maar zelf speelt helaas niet meer en is ook niet meer live te zien. Daarom is het zo mooi dat Rondje Doe Maar ervoor kan zorgen dat je kunt blijven genieten van de fantastische hits van Doe Maar! Mis deze ultieme Doe Maar ervaring niet. Boek nu de beste Doe Maar Tributeband in Nederland voor jouw feest of evenement en verras je gasten met de originele Doe Maar sound en performance. Alsof Doe Maar er echt zelf staat te spelen.

Rondje Doe Maar boeken

Boekingen van Rondje Doe Maar

De hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar zijn onder andere de theatertour i.s.m. Mojo Theaters/George Visser Productions en het verzorgen van het voorprogramma van UB40 (met Ali Cambell) op een uitverkocht Dicky Woodstock festival. Leden van Rondje Doe Maar speelde al eerder met Vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met o.a. Lionel Richie, Tina Turner, Nick en Simon, Doe Maar, Simply Red en vele andere bekende acts. Als Rondje Doe Maar speelt, dan is het altijd feest en jouw festival gegarandeerd een succes!

Rondje Doe Maar boeken

Informatie over Rondje Doe Maar boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Rondje Doe Maar boeken

RONDJE DOE MAAR BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

The Rockin Giants boeken Rock 'n Roll Tribute band
The Rockin Giants boeken nu voor je event!
Queen Forever boeken
Queen Forever boeken
Bon Jovi tribute boeken
Bon Jovi Tribute boeken
Fortunate Sons boeken
The Fortunate Sons boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024