Wilt u de Abba Tribute boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke tributeband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Abba Tribute en een biografie over deze spectaculaire tributeband..

ABBA Tribute boeken

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”.

Een hommage aan ABBA en de sfeer uit de 70’s en 80’s.

ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums en ruim 370 miljoen platen in totaal.

ABBA Tribute inhuren

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om de Abba Tribute te boeken. Boek Joyride voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsevent bij de Artiestenstal.

Wij verzorgen u deze tributeband voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden met de ABBA Tribute band.

Boek de ABBA Tribute bij de Artiestenstal voor een onvergetelijke ervaring.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Tributeband

Tijdsduur:

1 x 60 min of 2 x 60 min

Techniek:

Excl geluid

Incl monitorset met geluids -en lichtman,

Led Screen 15 m2

Bezetting:

6 bandleden

2 technici

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

€ 3950,- (1 x 60 min)

€ 4950,- (2 x 60 min)


Extra mogelijkheden

  • incl licht en geluid tot 2000 man
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over ABBA Tribute?

Bel ons!

artiestenstal

ABBA Tribute biografie

In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep.

Met z’n zessen staan ze garant voor een sfeervol eventueel avondvullend programma, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: “ik kende de nummers allemaal”. Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten.

Herkenbaar Abba repertoire

Typerend is ook wat ABBA muziek aan emoties losmaakt bij het publiek van vreugde tot verdriet het zit er allemaal in! Onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect in balans heeft ABBA tussen 1972 en 1982 zijn handtekening achtergelaten in de popmuziek.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute waardoor ze in staat zijn die karakteristieke ABBA sound weer ten gehore te brengen.

ABBA Tribute boeken of inhuren

ABBA Tribute boeken

Daarbij worden ze o.a. ondersteund door perfect licht en geluid waardoor de sfeer van destijds zeker heel dicht in de buurt komt van het origineel. Dat er authentieke 70’s en 80’s (originele ABBA) kleding gedragen tijdens de performance maakt het plaatje compleet.

ABBA Tribute voor een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!

ABBA Tribute boeken

Prachtige ABBA SHOW

Hoezeer de muziek van ABBA ook nu nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt bijna wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute. Niet alleen de generatie die in de jaren 70 en 80 het tijdperk van ABBA heeft meegemaakt gaat een avondje “uit z’n dak”. Steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA van alle tijden is.
Uit respect voor de band ABBA hebben wij als ABBA Tribute zo goed als mogelijk is het origineel proberen te evenaren op een muzikaal verantwoord niveau en dat dit lukt is blijkend uit de reacties en boekingen.

Beste Abba Tribute ter wereld boeken

Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot en van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn we trots op!
Hoogtepunt in 2014 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcerten in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring! Door toewijding en de nodige authenticiteit te bewaren blijft ABBA Tribute zich onderscheiden van de rest.

ABBA Tribute boeken voor een bedrijfsfeest

Met twee top vocale Dancing Queens aan het front en gedegen muzikaal vakmanschap daarachter waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud!

Informatie over ABBA Tribute? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

ABBA TRIBUTE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.