Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

ABBA Tributeband

Genre:

ABBA Covers

Speelduur:

1 x 60 min, 1 x 90 min

2 x 60 min

Techniek:

Excl geluid,

Incl monitorset met geluids -en lichtman,

Led Screen 15 m2

Prijs:

Vanaf € 4.995,-

ABBA Tribute boeken

THE BEST ABBA TRIBUTE

Wilt u The Best ABBA Tribute boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke tributeband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over THE BEST ABBA TRIBUTE en een korte biografie over deze spectaculaire tributeband..

ABBA Tribute boeken

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”.

Een hommage aan ABBA en de sfeer uit de 70’s en 80’s.

ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums en ruim 370 miljoen platen in totaal.

ABBA Tribute inhuren

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om de Abba Tribute te boeken. Boek Joyride voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsevent bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze tributeband voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden met de ABBA Tribute band. Deze ABBA show kan ook geboekt worden als tape-act met alleen de 2 dames. Neem contact op voor meer infomatie. Boek de ABBA Tribute bij de Artiestenstal voor een onvergetelijke ervaring.

Act:

Tributeband

Genre:

ABBA Covers

Speelduur:

1 x 60 min, 1 x 90 min óf 2 x 60 min

Techniek:

Excl geluid

Incl monitorset met geluids -en lichtman,

Led Screen 15 m2

Prijs:

Vanaf € 4.995,-

Extra Boekingsopties

Tape-act ABBA Queens

1 x 45 min vanaf € 2.495,-

i.c.m. een (bekende) DJ

licht en geluid van 600 tot 1000 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in

The Best ABBA Tribute?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Abba Tribute boeken

ABBA Tribute Biografie

In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep. Met z’n zessen staan ze garant voor een sfeervol eventueel avondvullend programma, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: “ik kende de nummers allemaal”. Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten.

Herkenbaar ABBA repertoire

Typerend is ook wat ABBA muziek aan emoties losmaakt bij het publiek van vreugde tot verdriet het zit er allemaal in! Onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect in balans heeft ABBA tussen 1972 en 1982 zijn handtekening achtergelaten in de popmuziek. De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute waardoor ze in staat zijn die karakteristieke ABBA sound weer ten gehore te brengen.

Uit respect voor de band ABBA hebben wij als ABBA Tribute zo goed als mogelijk is het origineel proberen te evenaren op een muzikaal verantwoord niveau en dat dit lukt is blijkend uit de reacties en boekingen. Met twee top vocale Dancing Queens aan het front en gedegen muzikaal vakmanschap daarachter waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud!

Prachtige ABBA Show

Daarbij worden ze o.a. ondersteund door perfect licht en geluid waardoor de sfeer an destijds zeker heel dicht in de buurt komt van het origineel. Dat er authentieke 70’s en 80’s (originele ABBA) kleding gedragen tijdens de performance maakt het plaatje compleet. ABBA Tribute voor een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!

Beste ABBA Tribute ter wereld boeken

Hoezeer de muziek van ABBA ook nu nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt bijna wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute. Niet alleen de generatie die in de jaren 70 en 80 het tijdperk van ABBA heeft meegemaakt gaat een avondje “uit z’n dak”. Steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA van alle tijden is. Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot en van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn we trots op!

Hoogtepunt in 2014 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcerten in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring!

Door toewijding en de nodige authenticiteit te bewaren blijft ABBA Tribute zich onderscheiden van de rest.

Informatie over The ABBA Tribute? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Abba Tribute boeken

ABBA TRIBUTE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

The Rockin Giants boeken Rock 'n Roll Tribute band
The Rockin Giants boeken nu voor je event!
Fortunate Sons boeken
The Fortunate Sons boeken
Billy Joel Experience boeken
Billy Joel Experience boeken
Ilse de Lange tribute boeken
Ilse DeLange tribute boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024