Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Tribute band

Genre:

No Doubt covers

Speelduur:

1 x 60 of 2 x 45 min.

Techniek:

Excl. licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 1.150,-

Don’t Doubt boeken

No Doubt Tribute band boeken

Wilt u Don’t Doubt boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de No Doubt Tribute “Don’t Doubt” en een biografie over deze vette Tributeband!

Don’t Doubt boeken

De enige échte No Doubt tribute in de Benelux en waarschijnlijk wel één van de beste in heel Europa. Deze energieke en waanzinnige tribute aan No Doubt is dé band die je wilt hebben op je festival van tributebands of als je een No Doubt tribute avond wilt organiseren voor je gasten in jouw horeca gelegenheid.

De charimatische zangeres Lindsey is het middelpunt van Don’t Doubt net als Gwen Stefani was in No Doubt. Lindsey weet echt de essentie van Gwen te pakken en vertolkt haar authentiek en vol overtuiging.

No Doubt tribute band boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om Dont Doubt te boeken. Boek de enige No Doubt Tribute band in de Benelux ‘Dont Doubt’ voor de actuele prijs voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze Tribute band voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met Dont Doubt boeken.

Act:

Tribute band

Genre:

No Doubt covers

Speelduur:

1 x 60 of 2 x 45 min.

Techniek:

Excl. licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 925,-

Extra Boekingsopties

Inclusief licht en geluid

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een andere tribute band

prijs en info op aanvraag

Interesse in Dont Doubt?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

No Doubt Tribute band boeken

Don’t Doubt – The No Doubt tribute band

Don’t Doubt kan je gerust een opmerkelijke tributeband noemen. Het is namelijk de enige No Doubt tribute band in de Benelux. Deze formatie neemt je mee terug naar de 90’s en 00’s met grote hits als Don’t Speak, Just A Girl, Underneath It All en It’s My Life. Verwacht een spetterende rockshow met opmerkelijke zijsprongen naar ska en reggae, afgewisseld met de dansbare nummers van leadzangeres Gwen Stefani, zoals What You Waiting For, Hollaback Girl en The Sweet Escape. Uw evenement of festival wordt een succes, en het dak gaat eraf als wij Dont’ Doubt boeken voor uw gelegenheid.

Don’t Doubt boeken voor jouw feest of evenement

Deze authentieke line-up van de originele band No Doubt bestaat uit toegewijde en getalenteerde muzikanten en vocalisten. Allen stuk voor stuk zeer ervaren met verschillende hoogstaande en bekende muzikale projecten. Als zangeres schittert Lindsey Quint met haar energie en krachtige stem. Ondersteunt door het klasse gitaarwerk van Woodrow Wegkamp en bassist/zanger Jelle Roersma. En natuurlijk de ritmische kracht achter deze band wordt door drummer Robert Polhout vol overtuiging verzorgt. Kortom een tributeband met veel energie en een spetterende performance.

No Doubt tribute boeken

Informatie over Dont Doubt? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dont Doubt boeken

DON’T DOUBT BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

ABBA Experience Coverband boeken
ABBA Experience boeken
Stones Sessions boeken bij de Artiestenstal
Stones Sessions boeken
Abba Tribute boeken bij De Artiestenstal voor de actuele gage.
ABBA Tribute boeken
Bon Jovi tribute boeken
Bon Jovi Tribute boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023