0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Tributeband

Rock 'n Roll band

Genre:

Rock 'n Roll

Speelduur:

3 x 35 minuten, andere tijden in overleg

Techniek:

inclusief licht en geluid tot 250 personen

Prijs:

Vanaf € 1.450,-

The Rockin Giants boeken

The Rockin Giants nu boeken voor jouw event!

The Rockin Giants boeken voor een live optreden op uw bedrijfsfeest of evenement? De Rock 'n Roll band voor events en festivals maar ook zeer geschikt voor allerlei soorten feesten! De Artiestenstal is hét artiesten-bureau waar de leukste en beste tributebands kunt boeken.

The Rockin' Giants boeken

Rock & Roll betovert al tientallen jaren muziekliefhebbers over de hele wereld en als het gaat om authentieke Rock & Roll geluiden, is er geen betere band dan The Rockin' Giants.

Deze Nederlandse Rock & Roll band, heeft niet alleen het energieke en rebelse karakter van het genre nieuw leven ingeblazen, maar heeft ook een uniek eigen geluid gecreëerd en het publiek betoverd met hun opwindende optredens.

Wil je een avond terug in de tijd naar de zestiger jaren van de vorige eeuw, boek dan deze Rock 'n Roll Tribute 'The Rockin' Giants' voor jou feest of evenement.

Rock 'n Roll Tribute band boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Tributeband The Rockin' Giants. Wij verzorgen deze ode aan de Rock 'n Roll voor ieder (privé)feest of openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij The Rockin Giants boeken voor uw bruiloftsfeest en besloten of openbaar bedrijfsevent.

Act:

Tributeband

Rock 'n Roll band

Genre:

Rock 'n Roll

Speelduur:

3 x 35 minuten, andere tijden in overleg

Techniek:

Incl licht en geluid tot 250 personen

Prijs:

Vanaf € 1.450,-

Extra Boekingsopties

incl. licht en geluid tot 500 man

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in

The Rockin Giants

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

The Rockin Giants boeken Rock 'n Roll Tribute band

Bio Rockin' Giants

The Rockin' Giants bestaan uit vier getalenteerde leden namelijk, Ron van Vliet - zang en slaggitaar, Mitchel van Vliet - leadgitaar, Pieter Baas - contrabas en zang en Arthur van Schendel - drums en zang. Samen mengen ze moeiteloos de verschillende subgenres van Rock & Roll, zoals o.a. Rockabilly enz, en creëren ze een verfrissend en dynamisch geluid dat een eerbetoon is aan de wortels van de Rock & Roll muziek. Een van de meest opmerkelijke kwaliteiten van de band is hun vermogen om het publiek terug te voeren naar "de gouden eeuw van Rock & Roll". Hun muziek herleeft de essentie van pioniers als Elvis Presley, Chuck Berry, Johnny Cash Jerry Lee Lewis, Cliff Richard enz. terwijl ze ook hun eigen innovatieve stijl doordringen. The Rockin' Giants staan bekend om hun aanwezigheid op het podium. De liveshows zijn vol energie, enthousiasme en een aanstekelijke passie voor de muziek die ze maken. De bandleden zijn niet alleen bekwame muzikanten, maar ook natuurlijke entertainers.

The Rockin' Giants boeken voor jouw feest!

Zij komen moeiteloos in contact met hun publiek en creëren een onvergetelijke ervaring voor hun fans. De impact van de Rockin' Giants op de rock & roll-scene gaat verder dan hun opmerkelijke muziek. Ze zijn ambassadeurs van het genre geworden, waardoor de interesse in rock & roll bij nieuwe generaties nieuw leven is ingeblazen en ouderen zijn herinnerd aan de tijdloze aantrekkingskracht van het genre. Hun toewijding aan het behoud van de geest van rock & roll komt tot uiting in alles wat ze doen, van hun muziekvideo's tot hun live optredens. Ze bewijzen dat de geest van Rock & Roll muziek nog steeds springlevend is en ze zijn vastbesloten om het de komende jaren helder te houden. Dus als je klaar bent voor een muzikale reis die je terugvoert in de tijd en je ook opwindt met een moderne twist, dan zouden The Rockin' Giants bovenaan je lijstje moeten staan. Maak je klaar om te rocken en rollen als nooit tevoren!

Informatie over The Rockin' Giants? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

The Rockin Giants boeken

THE ROCKIN GIANTS BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024