Glance coverband boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Boek of huur nu Glance bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van cover -en feestbands.

Glance coverband boeken

Glance is een coverband en dé over-the-top-sensatie voor het ultieme glamourfeest dat je nooit meer zal vergeten. Alsmede is deze band een begrip in Coverland, het coverband circuit in Nederland, sinds 2001!

Een waar feest van energieke popmuziek uit alle decennia, bruisende old school disco, onvergetelijke 80’s klassiekers, bonte pruiken, glitter & glamour!

Een bruisende act die zo uit het theater zou kunnen komen met alleen de beste muzikanten die ook nog een overdosis humor hebben. Dit alles met een hele dikke knipoog naar de Glamrock era. Wilt u niet alleen goede muziek maar ook een bruisende show, ga dan Glance Coverband boeken!

Feestband boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van feestband Glance. Wij kunnen u deze 'over de top' en 'glitter' coverband voor elk privé-feest of evenement verzorgen. Maak van uw bruiloft een sensationele toppers feestavond om nooit meer te vergeten met deze stralende bruiloftband.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, feestband

Tijdsduur:

3 x 45 min

4 x 45 min

Techniek:

Incl. licht en geluid,

350 - 550 pers.

Genre:

Covers 70's, 80's & 90's

Taal:

Internationaal

Prijs:

Privé-feesten

7-mans band € 2350,-

9-mans band € 2950,-


Extra mogelijkheden

  • bedrijfsfeesten
  • grotere evenementen
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • licht en geluid boven 600 man
  • prijs en info op aanvraag

Informatie over Glance?

Bel ons!

artiestenstal

Zien is geloven, geloven is beleven, beleven is voelen, voelen is feest en feest is passie! En dat is Glance!

Glance Coverband boeken

Passie is extravaganza en extravaganza is Glance!! Breng uw feest tot een ultiem hoogtepunt en kies voor Glance nu!

Glance Coverband boeken

Glance is Chique! Glance is Power! Glance is Rock ‘n Roll! Glance is Big! Glance is pure passie!

Snel een vraag over deze feest -en coverband? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Check ook de soundcloud playlist van deze gave band op de Soundcloud van de Artiestenstal.

GLANCE

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.