Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Pianoshow, Piano-act, Crazy Pianos

Genre:

Crazy Pianos repertoire

Speelduur:

1 x 75 én 1 x 90 min

Techniek:

Incl licht en geluid tot 500 man

Prijs:

Vanaf € 9.975,-

Crazy Pianos on Tour boeken

Crazy Pianos boeken

Wilt u Crazy Pianos On Tour boeken voor een optreden tijdens uw feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke (bekende) artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Crazy Pianos On Tour en een biografie over deze fantastische pianist, zanger en entertainer!

Crazy Pianos On Tour boeken

Als je al eens bij de Crazy Pianos te Scheveningen bent geweest weet je dat dit de beste Pianoshow in Europa is. Je kan geen betere Piano-act boeken dan The Crazy Pianos On Tour. Nu kan je deze spectaculaire show boeken voor jouw feest of evenement bij elke gewenste locatie. Zo haal je het beste entertainment uit Nederland in huis en wordt jouw feest of zakelijk event een onvergetelijke avond voor jou en jouw gasten.

De rode vleugels zijn onmiskenbaar voor deze fantastische pianoshow van de Crazy Pianos. Het dak gaat er gegarandeerd af tijdens je verjaardag, bedrijfsfeest of wat voor gelegenheid dan ook! De geweldige pianisten, mokerende drummer en spetterende saxofonist gaan helemaal los, onder het spektakel van een prachtige lichtshow!

Crazy Pianos show boeken

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Crazy Pianos On Tour. Wij verzorgen deze bekende Pianoshow voor ieder feest of evenement, zowel besloten als openbaar. Wij kunnen u actuele scherpe prijzen en goede afspraken garanderen als wij Crazy Pianos On Tour boeken voor uw bedrijfsevent.

Act:

Pianoshow, Piano-act, Crazy Pianos

Genre:

Crazy Pianos repertoire

Speelduur:

1 x 75 min én 1 x 90 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot 500 man

Prijs:

Vanaf € 9.975,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

licht en geluid boven 500 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in Crazy Pianos?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Crazy Pianos on Tour boeken

The Crazy Pianos Show boeken

Als je dacht dat je helemaal naar Scheveningen moet komen om deze wervelende pianoshow te zien heb je het goed mis! Natuurlijk is het supergaaf om naar The Crazy Pianos te gaan en de sfeer te proeven. Maar je kan ze nu zelf boeken voor je eigen feest of eigen evenement. Dat is toch helemaal te gek voor de bezoekers van je event of de gasten van je bedrijfsfeest.

Boekingen Crazy Piano On Tour

Wil je echt onderscheidend een evenement organiseren en iets anders bieden als het doorsnee event? Neem contact met ons op en wij gaan voor jou aan het werk en proberen deze spectaculaire show voor jou te boeken!

Beste pianoshow van Nederland boeken

Het dak eraf en springend en zingend publiek is wat je wil en wat je krijgt als wij Crazy Pianos boeken voor jou! Wat begonnen is aan het einde van de 90's van de vorige eeuw is nog steeds het beste entertainment concept wat ooit naar Nederland is gekomen. Ontstaan in America en naar Europa gebracht om Scheveningen nieuw leven in te blazen, en dat is met enorm succes gelukt.

The Crazy Pianos On Tour boeken voor je bedrijfsfeest

Hierdoor kwam natuurlijk na een tijdje ook de vraag naar de Crazy Pianos On Tour omdat het publiek dit ook buiten de zaak wilden beleven op hun eigen feestje. Bedrijfsfeesten zijn doorgaans de meeste events die deze show boeken.

Info over 'Crazy Pianos on Tour' of wilt u 'Crazy Pianos' boeken? Snel een paar vragen over deze Pianoshow? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Crazy Pianos on Tour boeken

CRAZY PIANOS ON TOUR BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Glance coverband boeken
Glance coverband boeken
Coverband Fantix boeken bij De Artiestenstal.
Coverband Fantix boeken
Mix and Party boeken bij De Artiestenstal
Mix & Party boeken
Uptown Coverband boeken
Uptown Coverband boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024