The 45 boeken voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement? Boek uw Coverband bij de Artiestenstal, het vertrouwde adres voor artiestenbemiddeling en het verzorgen en boeken van bands en DJ’s.

The 45 boeken

Hier vind u de boekingsinformatie die u nodig heeft voor het boeken of inhuren van coverband The 45. Boek nu uw favoriete coverband bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs en met goede afspraken. Al onze bands hebben jarenlange ervaring met het optreden tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten en allerlei andere besloten of openbare evenementen.

Voor eventuele vragen, neemt u gerust contact met ons op en wij staan direct voor u klaar. Contact opnemen kan via email, telefoon of u kunt het onderstaande formulier invullen en versturen. Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar om aan uw wensen te voldoen.

coverband the 45 boeken

Coverband The 45 boeken

Band Repertoire

Deze Funky en groovy band heeft een repertoire dat iedereen uitnodigt direct op de dansvloer te komen. De beats zijn zo aanstekelijk dat je gewoon niet stil kan blijven staan.

Door de flinke dosis soul van coverband the 45, en de vocalen van frontman Marvin Timothy, waant u zich ieder moment op een concert van Prince of michael Jackson.

Boek Coverband ‘The 45’ voor uw privé-feest of bedrijfsevent bij de Artiestenstal voor de actuele prijs met solide afspraken

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband

Formatie:

4 heren

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. geluid tot 150 man

Genre:

Soul, funk, actuele Top40

Prijs:

€ 1700,-


Extra mogelijkheden

  • grotere evenementen
  • incl licht en geluid
  • prijs op aanvraag

Heb je vragen over The 45?

Bel ons dan!

artiestenstal

Funky coverband

The 45 Biografie

Coverband the 45 is een professionele live band uit Gouda, die klaar staat om uw event van een gezonde portie funk te voorzien. Deze ervaren band heeft al op festivals als North Sea Jazz, Haarlem Jazz en Concert at Sea gestaan. Ook kunt u ze tegen zijn gekomen in één van de lounges van de Ziggo Dome, waar ze de huisband zijn. Hun ervaring en passie voor muziek zijn een garantie voor een geslaagd evenement!

the 45 boeken

Groove Coverband

Gevormd als studieproject op het Codarts conservatorium in Rotterdam, duurde het niet lang voordat the 45 buiten hun opleiding traden om in de buitenwereld het podium op te gaan. Hier vonden ze hun kracht in een frisse mix van hedendaagse hits en nummers uit de gouden eeuw van de funk en soul.

Welke stijl ze ook spelen, coverband the 45 brengt altijd een flinke dosis energie en een obsessie voor groovende beats die het publiek gegarandeerd de dansvloer op trekken. Een superband voor elk feest of event waar ‘the groove’ belangrijk is!

coverband the 45 boeken

Coverband The 45

Snel een vraag over The 45? Bel ons dan direct of vul het contactformulier in voor Coverband The 45!

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.