Alexander Broussard boeken voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Boek nu deze wervelende piano-act en one-man band voor iedere gelegenheid bij de Artiestenstal, het adres voor one-man bands en piano-acts.

Alexander Broussard boeken

Het c.v. van deze ras-entertainer en muzikant in hart en nieren is gesierd met namen als Najib Amhali, De Corona’s, Twarres, The Crazy Piano’s, Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow, Bonetti Music en PLANE! Dit zijn maar een paar namen van de velen waar hij mee heeft samen gewerkt.

Door deze indrukwekkende lijst van namen is Alexander Broussard in de afgelopen jaren ontpopt tot een graag geziene pianist/toetsenist, entertainer en zanger in allerlei verschillende settings.

Mega repertoire

Dit fenomeen op de toetsen is geschikt voor elk feest en iedere gelegenheid omdat hij beschikt over 'a lifetime of experience' en een mega groot repertoire. Hits in het Italiaans, Engels, Duits of Nederlands zitten allemaal in zijn 'box of tricks'.

U vraagt en Alexander speelt en zingt! Voor velen is het een sport geworden om een verzoek in te dienen dat hij niet kent. Er zijn er maar weinig die hierin slagen.

Piano-act boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van piano-act Alexander Broussard voor uw horecazaak, feest of bedrijfsfeest.

0,0 rating
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

One-man band, Piano-act, Crazy Pianos show

Tijdsduur:

3 -4 x 45 min, avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid tot

200 pers.

Genre:

60's, 70,s, 80's, 90's, 00's, 10's, Top 40, Nederlandstalig.

Taal:

Internationaal, Nederlands

Prijs:

€ 850,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • licht en geluid boven 200 man
  • uitbreidbaar naar duo of trio
  • PlusSupportact
  • Billy Joël experience show
  • prijs en info op aanvraag

Info over Alexander Broussard ? Bel ons!

artiestenstal

Alexander zijn repertoire zal u boeien van het begin tot aan het einde van de avond.

Ook als duo, trio of "The Billy joel experience", vraag naar de mogelijkheden.

Alexander Broussard, Billy Joel experience boeke

Klasse, lifetime experience en een lijst van overtuigende namen op zijn c.v.

Alexander Broussard boeken

Informatie over deze Piano-show of Piano-act?? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan aan het werk voor u.

Alexander Broussard boeken

ALEXANDER BROUSSARD

Reviews van boekers

Er zijn hier nog geen reviews, laat als eerste een review achter.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.