5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

Pianoshow, Piano-Act, Piano Entertainer

Genre:

Allround, Feest, Crazy Pianos

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl. licht en geluid

Prijs:

Op aanvraag

Joel Borelli boeken

Meest gevraagde Piano Entertainer in Nederland!

Wilt u Joel Borelli boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke (bekende) artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over "Joel Borelli" en een biografie over deze fantastische pianist, zanger en entertainer!

Joel Borelli boeken

Optredens van Joel Borelli waarborgen kwaliteit en uitzinnig enthousiasme in zijn spel en zijn vermogen het publiek te entertainen. Wil je die pure en rauwe performance van een artiest die de hele avond vol gas gaat, dan is Borelli je man!

Zijn jarenlange ervaring bij de Crazy Pianos te Scheveningen hebben zijn talent veelzijdig bijgeschaaft en hem één van de beste Piano Entertainers van Nederland gemaakt. Alsmede zijn ervaring in het internationale circuit van pianoclubs in Miami, Dubai, Monaco en Zurich maken hem een zeer gewilde act.

Piano entertainer boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om Joel Borelli te boeken. Boek de beste Pianoshow en Piano Entertainer van Nederland voor de actuele prijs voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze Piano-Act voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u besluit verder te gaan met Joel Borelli boeken.

Act:

Pianoshow, Piano-Act, Piano Entertainer

Genre:

Allround, Feest, Crazy Pianos

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl. licht en geluid

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

inclusief podium, licht en geluid

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in Joel Borelli?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Joel Borelli boeken

Joel Borelli biografie

Geboren in Eindhoven, op 22 Juni 1980 in een muzikale familie, waren de genen van Borelli al klaargestoomd om een fantastische entertainer te worden. Zijn nieuwsgierigheid naar de oude piano die thuis in de woonkamer staat lijd er tenslotte toe dat Joel op jonge leeftijd erachter plaats neemt en zijn talent voor muziek ontdekt. Zijn eerste stappen in de vorm van akkoorden wordt hem door zijn moeder geleerd en op de leeftijd van 12 begint Joel met pianolessen.

Joel Borelli boeken

Crazy Piano’s

Als hij op 20-jarige leeftijd het kroegen circuit afgaat om daar te spelen en naam te maken krijgt Crazy Piano's te Scheveningen lucht van zijn talent. Hier leert hij de kneepjes van het vak en wordt al snel een van de beste Piano Entertainers in deze Scheveningse pianobar en in het Nederlandse entertainment circuit. Een logisch vervolg is dat hij toch aan een eigen show gaat werken en uiteindelijk deze spectaculaire pianobar gaat verlaten.

Meest gevraagde pianist van Nederland

Na het Scheveningse avontuur is Joel Borelli een veelgevraagde festival-act geworden en te zien tussen vele bekende artiesten en goede line-ups van grote evenementen. De aanvragen vlogen om zijn oren en de optredens waren bijna niet meer bij te benen. Dit maakt hem op dit moment de meest gevraagde pianist/entertainer van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen- en buitenland. De Joel Borelli show is een ware hit geworden!

Joel Borelli boeken voor je feest of evenement

Verwacht een weergaloze live performance vol passie en muzikale kwaliteit als je Joel Borelli boekt. In een powershow met swingende drummer of een spectaculaire act met complete band, brengt hij een brede mix aan muziek. Het repertoire bevat de hits van toen en nu, maar dan op een geheel eigen wijze. Joel Borelli staat voor feest, interactie en humor, een must-have voor je event want hij zet de hele tent op z’n kop.

Informatie over Joel Borelli? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Joel Borelli boeken

JOEL BORELLI BOEKEN

Reviews van boekers

Onvergetelijk optreden, het was gelijk een feest!

4 juli 2023

Wat een enthousiasme en energie van zowel Joël als de drummer.

Het was gelijk feest!

In Toscane wist hij zelfs een prachtig Italiaans nummer neer te zetten, heel intiem.

Feest en kwaliteit/talent

Marit

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Billy Joel Experience boeken
Billy Joel Experience boeken
Wicky's One-man band boeken
Wicky’s One-man band boeken
Alexander Broussard boeken
Alexander Broussard boeken
Pumpin Pianos boeken bij de Artiestenstal
Pumpin Pianos boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024