Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Liveband, Feestband

Genre:

Internationaal, Soul, Nederlan

Speelduur:

3 x 50 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot 500 personen

Prijs:

Op aanvraag

Amber Roots boeken

Coverband Amber Roots

Coverband Amber Roots boeken voor een live optreden op uw bedrijfsfeest of evenement? De liveband voor events en festivals maar ook zeer geschikt voor allerlei soorten feesten! De Artiestenstal is hét artiesten-bureau waar de leukste en beste coverbands kunt boeken.

Amber Roots boeken

Een toffe coverband die bestaat uit 10 bandleden met een enorm repertoire van alle hits van de afgelopen dertig jaar. Bestaande uit hits van de 70’s en 80’s dance classics tot stevige rock, moderne pop en swingende soul en hits van deze tijd.

Met dampende blazers, een stevige ritmesectie en spetterende zangeressen zet de band een dijk van een show neer, waardoor deze band gegarandeerd het feest en de hele zaal plat speelt. U zult uw gasten en vrienden zeker niet teleurstellen als u deze fantastische coverband aan hun presenteert op uw feest.

Amber Roots is een professionele coverband die creatief en met liefde voor de muziek invulling geeft aan uiteenlopende evenementen.

Amber Roots boeken voor je feest

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Coverband Amber Roots. Wij verzorgen deze live band voor ieder (privé)feest of openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Amber Roots boeken voor uw bruiloftsfeest en besloten of openbaar bedrijfsevent.

Act:

Coverband, Liveband, Feestband

Genre:

Internationaal, Soul

Speelduur:

3 x 50 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot 500 personen

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

festivalset 1 x 90 min excl geluid

incl. licht en geluid tot 1000 man

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in Amber Roots?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Amber Roots band

Ongewoon goed en altijd feest. Daarom noemen ze deze band niet voor niks dé absolute partyband met parytgarantie! Zoveel vreugde, passie en enthousiasme vind je zelden bij een feestband op de buhne. Maar bij Amber Roots is het gewoon natuurlijk gedrag. De zangeressen van deze toffe band gaan de hele avond los en laten je niet één moment met rust met hun sympathieke flair naar het publiek.

Muzikale kwaliteit

Kwalitatief behoort deze band tot de top in Nederland. Omdat alle

muzikanten in deze coverband musici zijn met het niveau van conservatorium muzikanten. Daarbij zijn zij zeer professioneel en ondersteunen zij hun zangeressen met enorm veel passie en enthousiasme. Hierdoor spettert het geheel gewoon van de bühne af. Niemand kan meer stilstaan en uw feest wordt gegarandeerd een succes!

Waarom Amber Roots boeken of inhuren voor uw feest of event?

  • Gewoon de beste popnummers, discotracks, en dancenummers van de afgelopen 30 jaar.
  • Een gevarieerde, spetterende non-stop show.
  • Drie fantastische zangeressen, met charisma to spare.
  • Een strakke blazerssectie die letterlijk spettert.
  • Spectaculaire lichtshow, een lust voor het oog
  • Topgeluid, een streling voor het oor.

Informatie over Amber Roots? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden of de beschikbaarheid van deze toffe band? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Amber Roots boeken

AMBER ROOTS BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Soundset boeken bij de Artiestenstal
Soundset boeken
Uptown Coverband boeken
Uptown Coverband boeken
Beethoven Legends boeken bij de Artiestenstal
Beethoven Legends boeken
This is Beethoven boeken bij de Artiestenstal
This is Beethoven boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023