One-Man Band Arthuro boeken voor uw bruiloft, verjaardag of feest? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het juiste adres. Boek of huur nu One-Man Band Arthuro voor een eerlijke prijs en goede afspraken. Ook voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest is Arthuro de juiste One-Man Band.

Arthuro boeken

One-man bands of eenmansorkesten als Arthuro boeken doet u bij de Artiestenstal, hét vertrouwde artiestenbureau waar u elke band, artiest of DJ kunt boeken.

Door zijn brede allround repertoire van bijna 1500 nummers kan hij werkelijk aan iedere gelegenheid een bijdrage leveren. Alsmede zijn jarenlange ervaring in het vak als entertainer en zanger is Arthuro een waardevolle aanwinst voor uw feest.

One-Man band Arthuro boeken

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om Arthuro te boeken. Boek Arthuro voordelig en online voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsfeest bij de Artiestenstal.

Wij verzorgen u deze One-Man band voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden met de one-man band Arthuro.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

One-man band

Tijdsduur:

4 uur muziek avond-vullend of uurtarief

Techniek:

Incl licht en geluid tot 250 pers.

Genre:

Allround, 60's tot aan hedendaagse pop

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

€ 675,- avondvullend

€ 250,- (uurtarief)


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Arthuro?

Bel ons!

artiestenstal

Eenmansorkest Arthuro biografie

Arthuro, keyboarder & zanger, geboren te Den Haag in maart 1957 is inmiddels een door de wol geverfde zanger/muzikant. Hij begon zijn carrière in 1977 als drummer in de Band “Friction” die twee jaar later een vervolg kreeg als de band “Twilight”.

Toen de band na 5 jaar uit elkaar ging richtte hij samen met Harry Wolf de nieuwe 5 mans super formatie “Desire” op. Deze band kreeg landelijk veel bekendheid. De band speelde in voorprogramma’s van o.a. Saskia & Serge, Rob de Nijs, Ben Cramer, Imca Marina, Maywood, Gordon en Marco Borsato. 

In 1995 begon hij met bassist Harold Versluijs een duo onder de naam “Spirit” . Deze formatie heeft jaren lang op veel bruiloften en partijen gespeeld. Alsmede was dit duo een geziene formatie in horecazaken door geheel Nederland.

Eenmansorkest Arthuro

Sinds 2001 is Arthuro een allround zanger/entertainer en One-Man Band. Hij heeft oog voor sfeer en publiek. Oor voor zowel geluidskwaliteit als volume. Dit laatste weet hij uit ervaring en kan niet vaak genoeg benadrukt worden. En staat hij op de bühne dan geeft hij zich helemaal.

Flexibele band

One-Man band Athuro, of liever gezegd, eenmansorkest Arturo beschikt over de modernste apparatuur, waardoor hij een zeer aangenaam geluid produceert. Hierdoor zullen uw gasten normaal met elkaar kunnen praten en toch in een feeststemming zijn. Ook zal de garderobe aangepast worden aan de gelegenheid.

Eenmans orkest inhuren of boeken

Arturo heeft relatief weinig ruimte nodig voor zijn licht -en geluidsapparatuur. Waardoor hij zeer flexibel is voor uw feestlokatie en kan hij in principe overal optreden. Zelfs in de kleinste café's of partycentra kan nhij al zijn spullen opbouwen en een mooie buhne met goed geluid verzorgen.

Arthuro boeken

Oneman band inhuren voor een feest

Wilt u eenmansorkest Arturo boeken of inhuren? Neem u dan gerust vrijblijvend contact op met ons. Dit kan via onderstaand formulier, maar natuurlijk ook via email of geef ons gewoon even een belletje.

Informatie over Arthuro? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

ARTHURO BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.