DJ Charly Smith boeken voor een live optreden? De Artiestenstal is hét boekings-platform waar je iedere artiest kunt boeken van DJ tot band en van volkszanger tot zanger en zangeres. Hier vindt u meer informatie met betrekking van DJ Charly Smith boeken en een stukje biografie over deze populaire DJ.

DJ Charly Smith boeken

DJ
Avondvullend
4 x 45 min.
Excl. DJ-set en geluid
€ 375,-
Incl. DJ-set 
Incl. licht en geluid
Tot 150 personen
€ 675,-
Ook i.c.m. live band te boeken
Prijs op aanvraag
Bel voor Charly Smith Offerte aanvraag

DJ Charly Smith is geen standaard DJ. Zij draait niet enkel de muziek die zij leuk vindt, nee, ze selecteert zorgvuldig de nodige muziek om de sfeer te behouden en/of te verhogen.

dj-charly-smith-boeken-inhuren
Female DJ

Charly draait graag tijdens uw evenement, ieder moment achter de draaitafel is voor haar een moment van plezier en dat is te zien! Voor haar is DJ’en niets meer dan het delen van passie en voortdurend het publiek laten springen en dansen.

Spontaan

Charly is spontaan, creatief, stijlvol, eigenzinnig, en uiterst muzikaal. Met haar dansbare muziek laat ze het publiek los gaan en daarom is zij een aanwinst voor ieder feest.

Charly weet wat ze wil en geeft altijd de volledige 100%. Wat maakt haar gelukkig? Een menigte die volledig uit zijn dak gaat…

En geloof ons, dat doet die altijd!

dj-charly-smith-boeken-artiestenstal
Boek nu een DJ

Haar stuwende en bonkende beats en natuurlijke wilde charme zorgen ervoor dat niemand meer rustig op zijn plaats blijft staan, het dak gaat eraf!

Zowel op een kleinschalig feest als op een mega evenement in de buitenlucht, niets is Charly te groot of te klein.

Haar apparatuur kan direct aangepast worden aan het feest of evenement waar zij moet draaien.

Wij huren altijd een extern bedrijf in voor het licht, DJ-set, DJ-booth en geluid als er nog geen techniek aanwezig is. Hierdoor is deze DJ enorm flexibel en kan zij op elke lokatie en voor elke gelegenheid geboekt worden.

Muziek Genre:
• Dance, House
• EDM
• Club
• Commercieel

Top 3 Specialiteiten:
• Personeelsfeesten
• Club(avonden)
• Festival

DJ Charly Smith boeken

DJ Charly Smith inhuren voor je bedrijfsfeest of evenement? Neem dan contact op met de Artiestenstal en wij gaan voor u aan het werk. Vul onderstaand formulier in met uw vragen en wensen en wij nemen direct contact met u op.

Boek een DJ
Boek hier je favoriete DJ en vertel ons jouw wensen. Vergeet niet de naam van jouw DJ te vermelden!

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

Geef een review over DJ Charly Smith

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Zie ook onze overige pagina’s: