Emma Heesters boeken voor een live optreden op uw privé feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Emma Heesters en een kleine biografie over deze fantastische zangeres.

Emma Heesters boeken

Emma Heesters was op YouTube al een bekend gezicht maar haar echte doorbraak kwam toch in 2019 met de Zomerhit ‘Pa Olvidarte’, een duet met de grandioze zanger Rolf Sanchez. Het werd een daverend succes in Nederland en dagelijks werd het nummer meermaals gedraaid op alle bekende radio stations.

Zangeres Emma Heesters boeken

Hieronder vind u de actuele boekingsinformatie van Emma Heesters. Boek Emma Heesters voordelig voor uw feest of evenement bij De Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zangeres voor iedere gelegenheid en elk feest.

Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (uit 15 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Alleen monitors set

Genre:

Zangeres

Taal:

Nederlands, internationaal

Prijs:

Vanaf € 7.995,-

Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. live band
  • licht en geluid inclusief
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Emma Heesters?

Bel ons!

artiestenstal

Emma Heesters biografie

De pas 23-jarige Emma Heesters is een zeer gepassioneerde en getalenteerde singer-songwriter. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Een paar jaar geleden gingen haar uploads ineens door het plafond dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels al meer dan 1,5 miljoen volgers en worden haar video’s miljoenen keren bekeken.

Internationale YouTube ster

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 staat Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep Boyce Avenue tijdens hun tournee door Europa. Recentelijk heeft ze haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en afgelopen jaar heeft ze samengewerkt in de studio met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.

Zomerhit 2019

In 2019 was Emma te zien in het 12e seizoen van het succesvolle TV pro-gramma “Beste Zangers”. Hierin is ze te zien met onder andere Samantha Steenwijk, Ruben Annink en Rolf Sanchez. Hieruit kwam de zomerhit “Pa Olvidarte” uit voort en de hitlijsten maanden lang achtereen bestormde.

Inmiddels heeft Emma een duet met Tino Martin opgenomen samen met niemand minder dan Kris Kross Amsterdam die natuurlijk voor de vette beats en muziek in dit nummer gezorgd hebben.

Emma Heester boeken, Emma Heesters huren

Update 25-09-2020:

Emma Heesters heeft 2,03 miljoen abonnees op haar YouTube kanaal en zo worden haar video’s wel miljoenen keren bekeken. Emma is ongekend populair en heeft pas geleden weer een nieuw single uit gebracht met Tino Martin en het DJ en Producer trio Kris Kross Amsterdam met als titel “Loop niet weg”. Wat volgens hun ook de nieuwe zomerhit van 2020 gaat worden. Ook zijn Emma Heesters en Kris Kross Amsterdam te gast bij de geplande concerten van Tino Martin in de zomer van 2020.

Door de Corona-crisis zij alle evenementen uitgesteld! Helaas is het hierdoor onmogelijk te zeggen wanneer deze Emma weer live te zien is. Maar in 2021 gaan we zeker meer van haar zien!

Zomerhit 2020

Emma Heesters huren

Heeft u een bedrijfs-evenement of een bedrijfsfeest waar u graag een bekende en populaire artiest wilt presenteren? Dan is Emma Heesters huren een hele goede keuze, uw gasten zullen zeker niet teleurgesteld zijn wanneer u deze zangeres op uw feest of evenement boekt.

Informeer naar beschikbaarheid van Emma Heester en naar mogelijkheden. Wij kunnen u deze artiest in verschillende combinaties en voor iedere gelegenheid verzorgen.

Snel informatie over Emma Heesters? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Emma Heesters prachtige stem

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.