0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Solo act, tape act, bekende artiest

Genre:

Zangeres, nederlands

Speelduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl licht en geluid, M-Set

Prijs:

Op aanvraag

Emma Heesters boeken

Emma Heesters

Emma Heesters boeken voor een live optreden op uw privé feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Emma Heesters en een kleine biografie over deze fantastische zangeres.

Emma Heesters boeken

Emma Heesters was op YouTube al een bekend gezicht maar haar echte doorbraak kwam toch in 2019 met de Zomerhit ‘Pa Olvidarte’, een duet met de grandioze zanger Rolf Sanchez. Het werd een daverend succes in Nederland en dagelijks werd het nummer meermaals gedraaid op alle bekende radio stations.

Zangeres Emma Heesters

De singer-songwriter Emma Heesters blijft verrassen en dat zul je ook zien én horen tijdens een Emma Heesters optreden op jouw evenement. Haar dansbare covers zorgen er gegarandeerd voor dat de bezoekers de dansvloer op zullen gaan. Maar natuurlijk zingt ze ook haar eigen hits die regelmatig kippenvel bezorgen.

Zangeres boeken

Hieronder vind u de actuele boekingsinformatie van Emma Heesters. Boek Emma Heesters voordelig voor uw feest of evenement bij De Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zangeres voor iedere gelegenheid en elk feest.

Act:

Solo act, tape act, bekende artiest

Genre:

Zangeres, nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl licht en geluid, M-Set

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

met live band

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

licht en geluid boven inclusief

prijs en info op aanvraag

Interesse in Emma Heesters?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Emma Heesters boeken

Emma Heesters biografie

Emma Heesters is een zeer gepassioneerde en getalenteerde singer-songwriter. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Een paar jaar geleden gingen haar uploads ineens door het plafond dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels al meer dan 1,5 miljoen volgers en worden haar video’s miljoenen keren bekeken. De optredens van Emma Heesters in het succesvolle tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ zijn ook niet onopgemerkt gebleven. De release van het nummer ‘Pa Olvidarte’ met Rolf Sanchez leverde meer dan 50 miljoen streams, een #2 notering in de top 40 en een platinum plaat op. Inmiddels heeft ze samengewerkt met nog veel meer bekende artiesten zoals Anouk, Kris Kross Amsterdam, Tino Martin en Ronnie Flex. In 2021 blaast ze 2,4 miljoen kijkers van The Streamers’ omver, waar ze zelfs de titel ‘koningin van de avond’ krijgt. Kortom is Emma een veelzijdige artiest met een prachtige uitstraling op het podium.

Emma Heesters inhuren

Emma Heesters heeft 2,03 miljoen abonnees op haar YouTube kanaal en zo worden haar video’s wel miljoenen keren bekeken. Emma is ongekend populair en heeft pas geleden weer een nieuw single uit gebracht met Tino Martin en het DJ en Producer trio Kris Kross Amsterdam met als titel “Loop niet weg”. Wat volgens hun ook de nieuwe zomerhit van 2020 gaat worden. Ook zijn Emma Heesters en Kris Kross Amsterdam te gast bij de geplande concerten van Tino Martin in de zomer van 2020.

Heeft u een bedrijfs-evenement of een bedrijfsfeest waar u graag een bekende en populaire artiest wilt presenteren? Dan is Emma Heesters huren een hele goede keuze, uw gasten zullen zeker niet teleurgesteld zijn wanneer u deze zangeres op uw feest of evenement boekt. Informeer naar beschikbaarheid van Emma Heesters en naar mogelijkheden. Wij kunnen u deze artiest in verschillende combinaties en voor iedere gelegenheid voor u verzorgen.

Informatie over Emma Heesters? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Emma Heesters boeken

EMMA HEESTERS BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Zanger Irvine boeken bij De Artiestenstal
Feestzanger Irvine boeken
Kraantje Pappie boeken bij de Artiestenstal
Kraantje Pappie boeken
Famke Louise boeken
Famke Louise boeken
Lange Frans boeken bij de Artiestenstal
Lange Frans boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024