DJ Charly Smith boeken voor een live optreden? De Artiestenstal is hét boekings-platform waar je iedere artiest kunt boeken van DJ tot band en van volkszanger tot zanger en zangeres. Hier vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Charly Smith en een stukje biografie over deze populaire DJ.

DJ Charly Smith boeken

dj charly smith boeken

DJ Charly Smith is geen standaard DJ. Zij draait niet enkel de muziek die zij leuk vindt. Nee, ze selecteert zorgvuldig de juiste muziek om de sfeer te behouden en/of te verhogen. Charly draait graag tijdens uw feest of evenement.

Ieder moment achter de draaitafel is voor haar een moment van plezier en dat is te zien! Voor haar is DJ’en niets meer dan het delen van passie en voortdurend het publiek laten springen en dansen.

Spontaan

Charly is spontaan, creatief, stijlvol, eigenzinnig, en uiterst muzikaal. Met haar dansbare muziek laat ze het publiek los gaan en daarom is zij een aanwinst voor ieder feest.

Charly weet wat ze wil en geeft altijd de volledige 100%. Wat maakt haar gelukkig? Een menigte die volledig uit zijn dak gaat. En geloof ons, dat doet die altijd!

Haar stuwende en bonkende beats en natuurlijke wilde charme zorgen ervoor dat niemand meer rustig op zijn plaats blijft staan, het dak gaat eraf!

Zowel op een kleinschalig feest als op een mega evenement in de buitenlucht, niets is Charly te groot of te klein.

Vrouwelijke DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van vrouwelijke DJ Charly Smith.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 3 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Female DJ,

Vrouwelijk DJ

Tijdsduur:

1 x 60 tot 120 min

Techniek:

Excl. licht, geluid, dj-set

Genre:

80’s tot aan 20’s, feestmuziek

Stijlen:

Commercieel, Dance House, Club, Top 40, Party muziek, EDM

Prijs:

Vanaf € 675,-


Extra mogelijkheden

  • Incl geluid, licht DJ-set + booth
  • i.c.m. een artiest of muzikant
  • i.c.m. een live band
  • Avondvullend programma
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ Charly Smith?

Bel ons dan!

artiestenstal

DJ Charly Smith inhuren voor je bedrijfsfeest of evenement? Of snel een vraag over deze Female DJ? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Receptie
Bedrijfsfeest
Verjaardag
Horeca
Overig
dj charly smith boeken

DJ CHARLY SMITH

Reviews van boekers

Dj Charly Smith geboekt voor ons feest

Rated 5 out of 5
25 oktober 2019

Genoten van het optreden van Dj Charly Smith tijdens onze bruiloft. Het talent van Dj Charly heeft onze dag dat beetje extra gebracht waardoor de belangrijkste momenten echt onvergetelijk zijn geworden. Een absolute aanrader!

Wendy Jansen

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.