Gelegeheid:

Evenementen

Genre:

Bands, DJ's, Tributebands, (Bekende) Artiesten

Speelduur:

Van 1 set tot avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Al vanaf € 475,-

Evenementen

Evenement organiseren met entertainment

Gaat u een evenement organiseren en heeft u het juiste entertainment nodig? Dan heeft de Artiestenstal alles wat u nodig heeft. Van bands en artiesten tot aan Dj’s en volkszangers. Maar ook kunnen wij u behulpzaam zijn met de catering, decor en versieringen of met de bühne, geluid en licht.

Evenementen organiseren

Een algeheel pakket kunnen wij u verzorgen in samenwerking met verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren en plannen van evenementen. Wij nemen u het meeste en misschien wel al het werk uit handen.

Wij hebben een goede en zakelijke relatie met cateringbedrijven en decoratie bedrijven. In samenwerking met hun kunnen wij het gehele evenement vanuit één plek organiseren en toch u steeds op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ook kunnen wij hierdoor veel makkelijker op uw wensen ingaan. En alsmede flexibel uw wensen bijstellen terwijl we bezig zijn het evenement voor u te organiseren.

Wat is een evenement?

Een evenement is een geplande gebeurtenis die over het algemeen op elke evenementen locatie kan plaatsvinden. Zij het een evenemententerrein of een evenementenzaal. En waarbij, in ons geval, muziek en entertainment centraal staat. Een evenement is in de meeste gevallen publiek toegankelijk, al dan niet met of zonder kaartverkoop.

Voor bedrijven

Alsmede zijn er bedrijfsevenementen die door bedrijven georganiseerd worden. Deze hebben meestal een besloten karakter en worden vaak door de grotere bedrijven als de N.S., Abn-Amro of Nationale Nederlanden georganiseerd. In principe zijn dit normale bedrijfsfeesten maar dan van grotere omvang en vaak met bekende artiesten en bands. Bedrijven nodigen ook vaak internationale zakenpartners uit op dit soort evenementen.

Soort evenement

Er zijn verschillende soorten evenementen en allemaal met een ander karakter. Wij onderscheiden de evenementen in openbare en publieke evenementen of besloten bedrijfsevenementen. Natuurlijk zijn er vele verschillende soorten evenementen zoals congressen, workshops en internationale bijeenkomsten maar dat is niet in ons bereik van expertise. Natuurlijk kunnen wij u altijd één van onze zakenrelaties aanbevelen voor dit soort events.

Evenementen

Daarom specialiseren wij ons meer in het organiseren en plannen van evenementen met een muzikaal karakter en verschillende soorten van entertainment..

Bands voor evenementen

Evenement organiseren

Een vette coverband of feestband is natuurlijk uitermate geschikt voor ieder evenement zoals een pleinfeest, koningsdag of dorpsfeest. Maar ook voor jaarlijkse sport-evenementen of op een kermis-evenement.

De reden dat een band geschikt is voor ieder evenement is het feit dat er veel interactie plaatsvind met het publiek als er een live band optreed op uw event. Ook zijn bands in staat bekende artiesten te begeleiden wat ook weer een extra dimensie geeft aan het evenement.

Wilt u uw evenement een speciaal muzikaal thema geven dan kunt u ook altijd een tributeband overwegen.

Artiesten voor uw evenement

Bekende artiesten of een bekende band zijn natuurlijk een trekker voor uw evenement en zeker als u verzekerd wilt zijn van een goede kaartverkoop.

Artiesten als Mart Hoogkamer, Tino Martin en Andre Hazes of zangeressen als Maan of Samantha Steenwijk zullen altijd zorgen voor een uitverkocht evenement. Hierdoor is uw kaartverkoop vezekerd en is de wat hogere gage ook lonend voor de omzet op uw evenement.

Maar ook lokale artiesten als Ray Benjamin, Robert van Hemert en Quido van der Graaf zijn trekkers en weten ook elke zaal of evenemententerrein vol te krijgen. In combinatie met de juiste band of dj is succes verzekerd. Vraag naar combinatie mogelijkheden, er zijn er legio!

Evenement

Groot of klein evenement, het is voor een DJ nooit een probleem en zij zijn zeer flexibel in het afwisselen met andere acts of bands. U kunt zich voorstellen dat een DJ sneller zijn apparatuur klaar heeft staan als een 6-koppige coverband. Een DJ heeft het minste voorbereiding nodig en zal zeker op kleinere evenementen een hele goed keuze zijn.

Voor de meeste evenementen hoeft het geen wereldberoemde DJ te zijn, want ook een lokale DJ zorgt voor een leuke sfeer en goede muziek. Maar is de verkoop van entreekaarten leidend dan zal dit met een bekende DJ zeker succesvoller verlopen.

Bekende act meestal succesvol

Hetzelfde geld natuurlijk voor bekende artiesten of bekende bands. Deze acts hebben altijd meer volgers en deze fans zijn ook altijd bereid een hogere prijs voor het evenement te betalen.

Informatie evenementen

Wilt u meer informatie met betrekking tot het organiseren en plannen van uw evenement? Of wilt u weten of bepaalde artiesten, bands of dj’s op uw evenement geboekt kunnen worden? Heeft u een vraag over catering of de inrichting van een thema of decor? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook altijd  bellen op 06 53 12 6857 of gewoon via email bereiken op info@artiestenstal.nl

Evenement organiseren:

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Coverband NOTIME boeken
NODA boeken
Mart Hoogkamer boeken
Mart Hoogkamer boeken
Uptown Coverband boeken
Uptown Coverband boeken
Peter Beense boeken of inhuren bij de Artiestenstal
Peter Beense boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024