...

Act:

Bruiloft DJ, DJ Huwelijksfeest, Trouwerij DJ

Genre:

Allround, House, Feest

Speelduur:

1 -2 Sets tot avondvullend

Techniek:

Inclusief

Prijs:

Op aanvraag

Bruiloft DJ boeken

DJ boeken voor een bruiloft of huwelijksfeest

Bruiloft DJ gezocht voor de dag van jullie leven? Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan mag een DJ op jullie bruiloft natuurlijk niet ontbreken! De allround bruiloft DJ ’s die u bij De Artiestenstal boekt, zijn stuk voor stuk heel bedreven en alsmede zeer ervaren en doorgewinterd met het draaien op bruiloften. Zij mixen de juiste bruiloft muziek gedurende het feest en de gehele avond lang zonder pauzes. Al sinds jaar en dag zorgen onze professionele allround DJ’s voor spetterende bruiloftsfeesten.

Bruiloft DJ

Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten, dus boek dan ook die professionele en sfeervolle bruiloft DJ voor een eerlijke prijs met ijzersterke afspraken met betrekking tot zijn optreden tijdens jullie huwelijksfeest. Wij hebben altijd een backup-DJ achter de hand zodat wij, om wat voor reden dan ook, altijd voor de juiste vervanging kunnen zorgen.

Bekijk hier onder alle huwelijks-deejays en hun prijzen en klik op je favoriete DJ voor uitgebreide informatie over de desbetreffende Deejay die u wilt boeken of inhuren. Onze DJ-stal is zeer divers en de keuze is heel uiteenlopend. Hierdoor is het bijna onmogelijk om niet de juiste DJ te vinden voor jullie bruiloft of huwelijksfeest.

Jody Bernal

DJ Silence

DJ Nattal

DJ Marcel Post

M.C. Costa

Singer in Suit

DJ Sparx

DJ Nightshift

DJ Charly Smith

Miss Behave

DJ Wesley

Ronnie Jansen

DJ Eno-C

Miss Bloom

DJ Dirk

Rob van Dijck

DJ Kit-T

El Dani & Dj Mike

Mr. Marvin

Dave Roelvink

MissQQLess

Lola Carrera

Preau Drive-In

Willem de Wijs

Deejay Vince

Amica Nova

De Zingende DJ

Barry du Nord

Miss Bloom

Miss Sweety

DJ Miss Brown

DJ Nick Ende

DJ Seré

Industrial Poët

M.C. Costa

Sophisticated Live

Voordelen en nadelen van een DJ op je bruiloft

Net als bij elke andere vorm van entertainment voor je trouwfeest zijn er tegenover bijvoorbeeld bands of zangers voor -en nadelen als je een DJ boekt voor je bruiloftsfeest.

Een groot voordeel wat DJ’s hebben tegenover elke andere act is dat hun repertoire onuitputtelijk is, zij hoeven het tenslotte alleen maar te draaien. Een band of een zanger(es) moet natuurlijk zijn gehele repertoire oefenen en onthouden, wat natuurlijk veel meer werk is. Hier schittert de DJ boven alles uit!

Alsmede de ruimte die een DJ nodig heeft voor zijn apparatuur is zeker veel minder als bij een band. Dit kan een doorslaggevend punt zijn als je je feest in een kleine feestlocatie houd.

Een nadeel van een DJ is het mindere entertainment gehalte en het interactieve contact met het publiek. Bij een band of artiest is vaak het contact met het publiek intensiever waardoor er ook een ander soort feest ontstaat.

DJ Bruiloft prijzen

Bij De Artiestenstal vinden we duidelijkheid erg belangrijk. Daarom betaal je bij ons nooit te veel voor een bruiloft DJ want

eerlijke en actuele prijzen en ijzersterke afspraken is waar wij naar streven!

Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. Door de 35 jaar ervaring weten we goed hoe we iedere klant met grote tevredenheid kunnen helpen. Een goed advies kan immers niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als artiestenbureau constant met u mee. Deskundigheid en het perfecte advies zijn de elementen waarmee je, je onderscheidt van andere bureaus en dat maakt ons nou zo uniek.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Coverbands boeken
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

prime party band boeken
Prime Partyband boeken
Status Quo Forever boeken
A-Fever boeken Abba Tribute boeken
A-Fever boeken
Nederpop All Stars boeken bij de Artiestenstal
Nederpop All Stars boeken

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023