Een Coverband, wat is dat en wat kunnen die voor u betekenen?

Wat is een coverband

Coverbands zijn bands die populaire hits van verschillende periodes authentiek na kunnen spelen. Deze bands spelen geen eigen werk maar spelen alleen maar nummers van bekende en beroemde bands. Zowel nationale als internationale bands en acts. Hierdoor zijn deze bands perfect voor feesten en bruiloften met gevarieerd publiek van jong en oud. Kortom, deze bands spelen dus muziek voor ieder wat wils.

Repertoire

Over het algemeen spelen cover-bands een uitgebreid repertoire met hits en klassiekers vanaf de 70’s tot aan de nieuwste hits uit de hedendaagse Top 40. Natuurlijk kan een bepaalde band ervoor kiezen meer het oudere repertoire uit de 70’s en de 80’s te spelen. Aan de andere kant kan deze band kiezen voor een meer modern repertoire. De echte goede coverbands kunnen muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze maand spelen, en dat zijn de live bands die wij u willen aanbieden op onze site.

Een band voor iedere gelegenheid

Een goede coverband is in principe geschikt voor iedere gelegenheid waar live muziek gevraagd wordt. Of dit nu een huwlijksfeest, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of een horecazaak zoals een muziek -of grandcafé betreft. De juiste band zal geschikt zijn voor elk van deze gelegenheden of feesten, en het live optreden dat die verzorgd tot een succesvol einde kunnen brengen tijdens deze feestelijke events. Bij de Artiestenstal proberen wij een precies zo’n aanbod van coverbands te presenteren zodat u altijd tevreden zult zijn met de prestaties van deze bands.

De beste

Wij hebben een aantal van de beste coverbands voor u geselecteerd en kunnen u deze voor een scherpe prijs en actuele aanbieden. Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen en welke formatie u voor uw feest zou willen hebben. Kunt u geen keuze maken dan gaan wij, met onze jarenlange ervaring, ons best doen de juiste band voor u te vinden en deze dan voor een scherpe en eerlijke prijs aan te bieden.

Prijzen

Bij sommige bands ziet u “vanaf” prijzen en bij andere gewoon de prijs, dit kan verwarrend zijn dus daarom leggen wij dit u even uit. Dit doen wij puur om later misverstanden over prijzen te voorkomen.

coverband
Wat is een coverband

De bands met vanaf prijzen zijn bands die in verschillende formaties aangeboden worden. Kortom, deze bands kunnen als duo, trio of kwartet spelen maar soms ook als grote showband van 6 bandleden. U kunt dus begrijpen dat elke bezetting een ander prijskaartje heeft en daarom is de vanaf prijs altijd voor de kleinste bezetting.

Kijk direct op onze Coverbands Pagina, voor de beste coverband voor uw feest, horeca gelegenheid of evenement