Act:

Coverband

Genre:

Allround

Speelduur:

1 -2 sets of avondvullend

Techniek:

Doorgaans inclusief

Prijs:

Vanaf € 1.195

Coverband

Wat is een Coverband?

Een Coverband, wat is dat voor een band en wat kunnen die voor u betekenen?

Wat is een Coverband?

Coverbands zijn bands die populaire hits van verschillende periodes authentiek na kunnen spelen. Deze bands spelen geen eigen werk maar spelen alleen maar nummers van bekende en beroemde bands. Zowel nationale als internationale bands en acts. Hierdoor zijn deze bands perfect voor feesten en bruiloften met gevarieerd publiek van jong en oud. Kortom, deze bands spelen dus muziek voor iedere leeftijdsgroep en voor ieder zijn smaak.

Repertoire Coverband

Over het algemeen spelen cover-bands een uitgebreid repertoire met hits en klassiekers vanaf de 70’s tot aan de nieuwste hits uit de hedendaagse Top 40. Natuurlijk kan een bepaalde band ervoor kiezen meer het oudere repertoire uit de 70’s en de 80’s te spelen. Aan de andere kant kan deze band kiezen voor een meer modern repertoire. De echte goede coverbands kunnen muziek van de 60’s tot aan hits uit verschillende hitlijsten van deze maand spelen, en dat zijn de live bands die wij u kunnen aanbieden op onze site.

Een band voor iedere gelegenheid

Een goede coverband is in principe geschikt voor iedere gelegenheid waar live muziek gevraagd wordt. Of dit nu een huwlijksfeest, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of een horecazaak zoals een muziek -of grandcafé betreft. De juiste band zal geschikt zijn voor elk van deze gelegenheden of feesten, en het live optreden dat die verzorgd tot een succesvol einde kunnen brengen tijdens deze feestelijke events. Bij de Artiestenstal proberen wij een precies zo’n aanbod van coverbands te presenteren zodat u altijd tevreden zult zijn met de prestaties van deze bands.

De beste (Cover)bands

Wij hebben een aantal van de beste coverbands voor u geselecteerd en kunnen u deze voor een scherpe prijs en actuele aanbieden. Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen en welke formatie u voor uw feest zou willen hebben. Kunt u geen keuze maken dan gaan wij, met onze jarenlange ervaring, ons best doen de juiste band voor u te vinden en deze dan voor een scherpe en eerlijke prijs aan te bieden.

Prijzen

Bij sommige bands ziet u “vanaf” prijzen en bij andere gewoon de prijs en bij andere weer “op aanvraag”, dit kan verwarrend zijn dus daarom leggen wij dit u even uit. Dit doen wij om later vervelende verrassingen te voorkomen.

De bands met vanaf prijzen zijn bands die in verschillende formaties aangeboden worden. Kortom, deze bands kunnen als duo, trio of kwartet spelen maar soms ook als grote showband van 6 bandleden. U kunt dus begrijpen dat elke bezetting een ander prijskaartje heeft en daarom is de vanaf prijs altijd voor de kleinste bezetting. De coverband met een prijstag “Op Aanvraag” beoordelen hun gage aan de aanvraag, de datum en de speeltijd. Dus deze prijs kan doorgaans verschillend zijn. Om niet voor verwarring te zorgen hebben wij de gages voor deze bands “op aanvraag” gezet. Na van u alle info over het feest of evenement te hebben gehad kunnen wij u natuurlijk de uiteindelijke prijs presenteren. Prijzen die vastgelegd en afgesproken zijn veranderen natuurlijk niet meer. Als wij eenmaal een prijs-afspraak gemaakt hebben komen wij daar niet meer op terug. Er zijn geen verrassingen achteraf.

Wat is een Coverband?

OOK INTERESSANT VOOR JOUW "TRIBUTEBANDS"

U2 Tribute band boeken
U2 Tribute Band boeken
Abba Tribute boeken bij De Artiestenstal voor de actuele gage.
ABBA Tribute boeken
Eagles Tribute Band boeken
Eagles tribute band boeken
Van Halen Tribute boeken bij de Artiestenstal
Van Halen Tribute boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024