Andre Hazes boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, privéfeest of evenement? Boek nu André Hazes bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. Hieronder vind u de actuele prijzen van deze top artiest. Evenals de daarbij geldende afspraken voor een optreden.

Dré Hazes boeken

Andre Hazes boeken of inhuren voor uw evenement, bedrijfsfeest of privéfeest?

Het 30 minuten durende optreden zingt Andre zijn eigen hits, maar ook het geliefde repertoire van zijn vader, indien gewenst. Andre Hazes boeken bij de Artiestenstal:

Boekingsinformatie:
Solo Tape-act
1 x 30 min.
Incl. geluid
Tot 250 personen
Richtprijs € 14000,-
Alleen besloten te boeken
Bel voor André Hazes Offerte aanvraag

Andre Hazes boeken

Dré, Dreetje Hazes of Andre Hazes Junior werd geboren als jongste kind van zanger Andre Hazes en Rachel Hazes van Galen. Hij groeide op in Vinkeveen, maar bracht ook een groot deel van zijn jeugd door in Amsterdam. Na het overlijden van zijn vader hield Hazes als 10-jarige een toespraak tijdens de afscheidsceremonie in de Amsterdam Arena.

Jonge Andre Hazes

Voor het televisieprogramma In duet met Hazes zong Dre Hazes het lied Bedankt mijn vriend wat in 1988 door zijn vader was geschreven in. Het duet tussen vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer 1 in de Nederlandse Top 40.

Andre hazes boeken, Andre Hazes boeken
Andre Hazes boeken

Datzelfde jaar deed hij mee met de kinderversie van Sterren Dansen op het IJs. In het programma schaatsen (klein)kinderen van BN´ers tegen elkaar.

En in 2008 vertolkte hij de rol van Frank in de musical Kruistocht in Spijkerbroek. Verder speelde Hazes onder meer een gastrol in Onderweg Naar Morgen. Op 26 mei 2008 was hij gastartiest tijdens Samen met Dré in concert in de Arena.

Voor Sterren.nl presenteerde Hazes in 2010 wekenlang het programma Hazes Jr. Uit zijn Bol. Hazes maakte in 2010 en 2012 twee albums met zijn oudere zus Roxanne Hazes. Beide platen bereikten de top 20 in de Nederlandse albumlijst en wisten bovendien een notering te scoren in de Vlaamse Ultra top. In de zomer van 2013 zat hij samen met Gerard Joling, Danny de Munk en Roxeanne Hazes in de jury van het SBS6-programma Bloed, zweet & tranen. In dit programma werd een nieuwe Nederlandstalige volkszanger(es) gezocht.

Andre hazes boeken, Andre Hazes boeken
Andre Hazes boeken

Holland zingt Hazes

Sinds 2013 is Hazes jaarlijks vaste gast bij de Holland Zingt Hazes concerten in de Ziggo Dome, een meezingspektakel waarin bekende Nederlandse artiesten hits zingen van zijn vader. Eind september 2014 raakte de carrière van Hazes in een stroomversnelling dankzij zijn deelname aan het zevende seizoen van De beste zangers van Nederland. In het programma vertolkte hij het nummer Ik Leef Mijn Eigen Leven. Het leverde hem zijn tweede nummer 1-hit op, miljoenen views op YouTube en bovendien vele nieuwe boekingen. In datzelfde jaar zag zijn eerste album Mijn Beste Vriend het levenslicht. In 2015 volgde een tweede seizoen van Bloed, Zweet & Tranen, waarin de juryleden Joling en De Munk werden vervangen door Xander de Buisonjé en Lange Frans. Op 23, 24, 29, 30 en 31 mei was de zanger gastartiest tijdens Toppers in concert 2015 in de Amsterdam Arena.

Begin 2016 kwam Andre zijn vierde album ‘Leef’ uit. Hiermee scoorde hij een tophit voor cafés en feesten. Iedere band en volkszanger wilde dit lied in hun repertoire. Doorstoten naar de Single Top 100 deed het pas op de overgang van 2017 en 2018, het stond twee weken genoteerd.

AFAS Live uitverkocht

Andre hazes boeken, Andre Hazes boeken
Andre Hazes boeken

Op 7 & 8 januari 2017 gaf Hazes twee uitverkochte soloconcerten in het AFAS Live in Amsterdam. Op 27 mei kwam zijn vijfde album, wijzer uit. Binnen een week stond de single Wijzer op nummer 1 van Nederlandstalige nummers, maar veranderde snel naar de 10e plek. In oktober volgden twee nog grootser opgezette concerten in Ahoy Rotterdam. Door het succes besloot Hazes jaarlijks een concertreeks te geven in Ahoy. Daarmee is hij de jongste soloartiest die meer dan 100 duizend bezoekers naar de Rotterdamse concerthal wist te trekken.

Van september 2017 tot februari 2019 was Hazes te zien in zijn eigen realitysoap genaamd Andre Hazes, ik haal alles uit het leven. Hierin werd de volkszanger samen met zijn gezin gevolgd door een cameraploeg. Doordat de serie bestond uit drie seizoenen en werd uitgezonden door SBS6 kreeg hij nog meer populariteit. Hierna werd er sinds februari 2019 het eerste seizoen uitgezonden in België op de televisiezender VIJF. De titelsong van de serie, Ik haal alles uit het leven, groeide uit tot een hit.

Andre Hazes boeken

Op 17 april 2018 ging het programma So you think you can sing van start dat hij presenteerde. Datzelfde jaar was hij zes weken lang te zien als presentator van het programma Golden Boys. Hierin hielp hij verschillende oudere mannen aan een nieuw liefde. Bovendien stond Hazes als gastartiest veertien avonden in de jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE!. In september 2018 bracht hij een eigen kledinglijn uit. In oktober 2018 won hij een BUMA NL Award voor het album Wijzer. Een maand later gaf zijn eerste grote soloconcert in Vlaanderen. In 2019 was Hazes gastartiest tijdens de concerten van Marco Borsato in De Kuip.

Dre Hazes zijn vertolking van zijn vaders hit “Ik leef mijn eigen leven”. Hierdoor kreeg hij veel positieve publiciteit als gerenommeerde zanger.

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina.

André Hazes kondigt nieuwe concertreeks in 2020 aan

Dit jaar 2019 stond ik voor het derde achtereenvolgende jaar in Ahoy, en nu al kan ik aankondigen dat we in 2020 weer terug komen. Elk jaar kijk ik weer uit naar deze concerten. Ahoy heeft een speciaal plekje in mijn hart, deze concerten zijn het hoogtepunt van mijn jaar, de avonden van mijn leven!

Samen met mijn waanzinnige band en het fantastische team eromheen, zijn we het hele jaar bezig met de voorbereidingen. Ik wil er echt een feest van maken voor mijn fans en ook hen de avond van hun leven bezorgen.

Dat ik nu al weer kan aankondigen dat we ook volgend jaar terug komen en dan alweer onze 10e show in Ahoy spelen, is ongelofelijk. Het wordt een traditie en dat vind ik echt helemaal te gek!

Voorverkoop concerten van André Hazes 2020

De concerten van volgend jaar vinden plaats op 31 oktober en 1 november 2020 en gaan
dinsdag 22 oktober 2019 om 10.00 uur in verkoop!

André Hazes jr. Biografie

André Gerardus Hazes (Woerden, 21 januari 1994), ook wel bekend als Dré, Dreetje Hazes of André Hazes jr., is een Nederlandse zanger en presentator. Hij is de jongste zoon van volkszanger André Hazes.

Lees verder
Hazes maakte in 2010 en 2012 twee albums met zijn oudere zus Roxeanne. Beide platen bereikten de top 20 in de Nederlandse albumlijst en wisten bovendien een notering te scoren in de Vlaamse Ultratop. In de zomer van 2013 zat hij samen met Gerard Joling, Danny de Munk en Roxeanne in de jury van het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen. In dit programma werd een nieuwe Nederlandstalige volkszanger(es) gezocht.

Sinds 2013 is Hazes jaarlijks vaste gast bij de Holland Zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome, een meezingspektakel waarin bekende Nederlandse artiesten hits zingen van zijn vader. Eind september 2014 raakte de carrière van Hazes in een stroomversnelling dankzij zijn deelname aan het zevende seizoen van De beste zangers van Nederland. In het programma vertolkte hij het nummer Ik Leef Mijn Eigen Leven. Het leverde hem zijn tweede nummer 1-hit op, miljoenen views op YouTube en bovendien vele nieuwe boekingen. In datzelfde jaar zag zijn eerste album Mijn Beste Vriend het levenslicht. In 2015 volgde een tweede seizoen van Bloed, Zweet & Tranen, waarin de juryleden Joling en De Munk werden vervangen door Xander de Buisonjé en Lange Frans. Op 23, 24, 29, 30 en 31 mei was de zanger gastartiest tijdens Toppers in concert 2015 in de Amsterdam ArenA.

Begin 2016 kwam Hazes’ vierde album, Leef, uit. Ten tijde van de uitgave als single (juli 2015) haalde het wel de tipparade van de Single Top 100 en was populair in de Oranje Top 30 (een lijst met alleen Nederlandstalige muziek). Doorstoten naar de Single Top 100 deed het pas op de overgang van 2017 en 2018; het stond twee weken genoteerd (plaatsen 93 en 97). In het najaar van 2016 begon Hazes bij SBS6 met het programma Rad van Fortuin. In 2017 werd het programma na een eerste seizoen met 200 afleveringen stopgezet.

Op 7 & 8 januari 2017 gaf Hazes twee uitverkochte soloconcerten in het AFAS Live te Amsterdam. Op 27 mei kwam zijn vijfde album, Wijzer uit. Binnen een week stond de single Wijzer op nummer 1 van Nederlandstalige nummers, maar veranderde snel naar de 10e plek. In oktober volgden twee nog grootser opgezette concerten in Ahoy Rotterdam. Door het succes besloot Hazes jaarlijks een concertreeks te geven in Ahoy. Daarmee is hij de jongste solo-artiest die meer dan 100.000 bezoekers naar de Rotterdamse concerthal wist te trekken.

Van september 2017 tot februari 2019 was Hazes te zien in zijn eigen realitysoap genaamd André Hazes: ik haal alles uit het leven. Hierin werd de volkszanger samen met zijn gezin gevolgd door een cameraploeg. De serie bestond uit drie seizoenen en werd uitgezonden door SBS6. Sinds februari 2019 wordt het eerste seizoen uitgezonden in België op de televisiezender VIJF. De titelsong van de serie, Ik haal alles uit het leven, groeide uit tot een hit.

Op 17 april 2018 ging het programma So you think you can sing van start, dat hij presenteerde. Datzelfde jaar was hij zes weken lang te zien als presentator van het programma Golden Boys. Hierin hielp hij verschillende oudere mannen aan een nieuw liefde. Tevens stond Hazes als gastartiest veertien avonden in de jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE!.
In september 2018 bracht hij een eigen kledinglijn uit. In oktober 2018 won hij een BUMA NL Award voor het album Wijzer. Een maand later gaf zijn eerste grote soloconcert in Vlaanderen. In 2019 was Hazes gastartiest tijdens de concerten van Marco Borsato in De Kuip.

Privéleven

Sinds 2014 heeft Hazes een relatie met de zestien jaar oudere Monique Westenberg. In datzelfde jaar heeft hij zijn artiestennaam veranderd van Dré Hazes junior naar André Hazes junior. Sinds 2016 gaat hij verder onder de naam André Hazes. Op 25 oktober 2016 kregen ze samen hun eerste kind, een zoon. Hij werd vernoemd naar zijn vader en grootvader van vaders kant. Vanaf augustus 2018 tot ongeveer een jaar later woonde hij samen met zijn vriendin en kind.

Hazes’ neef Djarno Hofland werkt voor hem als zijn tourmanager.

Sluit Menu