Feest DJ boeken of huren voor een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of evenement? Wilt u een Feest DJ in uw café of uw horecagelegenheid? Bij de Artiestenstal bent u aan het juiste adres voor uw mannelijke en vrouwelijke DJ's.

Feest DJ

Een Feest DJ' huren? Bekijk onze uitgebreide selectie van Dj's en hun prijzen. Boek nu je DJ 's bij de Artiestenstal, het betrouwbare boekingsbureau voor al uw Bekende, feest Dj's . U kunt het allemaal vinden bij ons! En dat voor iedere gelegenheid en elk budget!

DJ boeken of inhuren

Dj Nightshift

vanaf € 450,-

DJ MC Costa boeken

M.C. Costa

vanaf € 545,-

DJ boeken of inhuren

Rob van Dijck

vanaf € 400,-

DJ boeken of inhuren

Dj Kitty-T

prijs op aanvraag

Feest Dj

El Dani & Dj Mike

vanaf € 375,-

Dj boeken of huren

Dj Miss Brown

vanaf € 750,-

Feest Dj

Dj Nick Ende

vanaf € 100,- p.u.

Huur of boek een dj

DJ Miss Sweety

vanaf € 275,-

Feest Dj boeken

DeeJay Vince

€ 550,-

Feest DJ

Dj Amica Nova

prijs op aanvraag

Feest Dj

Dj Eno-C

prijs op aanvraag

Feest DJ boeken

De Zingende Dj

€ 995,-

Feest Dj

Ed van Katwijk

vanaf € 675,-

boek een dj

Dj Miss Behave

vanaf € 450,-

DJ Dirk boeken

Dj Dirk

€ 600,-

dj huren

DJ Wesley

prijs op aanvraag

Dj boekingen

DJ Ronnie Jansen

vanaf € 475,-

DJ Lola Carrera boeken

Lola Carrera

vanaf € 595,-

DJ boeken of inhuren

Preau Drive-In

vanaf € 550,-

DJ Willen de Wijs boeken

DJ Willem de Wijs

vanaf € 795,-

Feest DJ inhuren

U kunt een Feest DJ, boeken voor elk soort feest of evenement en voor elk budget. Bekende Dj's van de radio en televisie of een lokale DJ die er ook een feestje van kan maken en de hele tent op zijn kop zet.

Feesten


Feesten brengen altijd vreugde en amusement met zich mee. Mensen proberen dergelijke gebeurtenissen te vinden die hen uit de dagelijkse routine slepen en wat helderheid aan hun leven toevoegen.

Feest DJ boeken op je verjaardag

Een verjaardag is een bepaalde gebeurtenis die je het recht geeft om na te denken over je geluk en vreugde. Mensen vieren hun verjaardagen vaak met een groot feest. De eisen van een verjaardagsfeestje van een kind zullen variëren van een volwassene of een tiener, maar het doel van feest is festiviteit en entertainment.

Ook bieden wij u een ruime keuze van diverse DJ's, maar ook bands en artiesten kunt u bij ons boeken. Zo kunt u ook het feest bij uw thuis organiseren en een passende DJ boeken door behulp van onze entertainment specialisten. Vul hieronder het vragen formulier in en wij zullen een passend advies geven.

U kunt zelf uw thema bedenken voor het feest

U kunt een leuk en trendy thema kiezen voor het feest. Het thema Black and White is bijvoorbeeld een populair thema op een evenement. Maar ook het bekende beach of carribean thema wordt veel gebruikt. De meeste gasten kleden zich op basis van het thema, en dat is heel erg leuk en mooi om te zien op een feest. Onafhankelijk van de kostuums of maskers kan schminken ook een leuk idee zijn.

Het thema kan worden ingesteld op basis van het kleurenschema van de decoratie op uw feestlocatie. Een van de volgende belangrijke dingen kunnen de uitnodigingskaarten zijn die het thema van de avodn nog wat versterken. De vormgeving van de kaarten wordt meestal bepaald door uw budget en uw smaak. U kunt een mooie kaart laten afdrukken of ontwerpen op basis van het thema van het feest.

Muziek van een feest DJ

Muziek van een feest DJ is een essentieel element voor een feest of evenement maar ook voor uw feestgangers. Zonder muziek is er weinig plezier op een feest. De meeste gasten genieten op de dansvloer van het ritme van de muziek.

De bovengenoemde extra ideeën kunnen uw feest onvergetelijk maken.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Coverbands boeken
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
DJ boeken

Rob Toonen

vanaf € 1395,-

Feest Dj

Singer in Suit

vanaf € 750,-

Feest Dj

Dj Charly Smith

vanaf € 475,-

Feest Dj

Dj Marcel Post

vanaf € 500,-

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.