...

Act:

Feest DJ, Party Deejay, Feest Drive-Inn

Genre:

Feestmuziek

Speelduur:

1 -2 Sets of avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Feest DJ boeken

DJ boeken voor jouw feest

Feest DJ boeken of inhuren voor een bruiloft, bedrijfsuitje, feest of verjaardag? Wilt u een Feest DJ in uw café of uw

horecagelegenheid? Bij de Artiestenstal bent u aan het juiste adres voor zowel mannelijke als vrouwelijke DJ’s.

Party DJ boeken? Hieronder vind u een ruime keuze van de beste party dj’s. Onze DJ is altijd in staat om van elk feestje een groot succes te maken, met een groot aantal tracks uit de top 40 van rock en après-ski tot R&B. Een feest zonder een goede DJ is geen feest! Staat de party DJ die je zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze entertainment specialisten van artiestenbureau De Artiestenstal via 06 53 126 857. We helpen je graag bij het vinden en boeken van de juiste DJ.

Feest DJ

Een Feest DJ’ huren? Bekijk onze uitgebreide selectie van Dj’s en hun prijzen. Boek nu je DJ ’s bij de Artiestenstal, het betrouwbare boekingsbureau voor al uw Bekende, feest Dj’s . U kunt het allemaal vinden bij ons! En dat voor iedere gelegenheid en elk budget!

DJ Miss Brown

DJ Nick Ende

DJ Seré

DJ Marcel Post

M.C. Costa

Singer in Suit

Lola Carrera

Preau Drive-In

Willem de Wijs

Jody Bernal

DJ Silence

DJ Nattal

DJ Eno-C

Industrial Poët

DJ Dirk

Deejay Vince

Amica Nova

De Zingende DJ

DJ Sparx

DJ Nightshift

DJ Charly Smith

Rob van Dijck

DJ Kit-T

El Dani & Dj Mike

Miss Behave

DJ Wesley

Ronnie Jansen

Mr. Marvin

Dave Roelvink

MissQQLess

Barry du Nord

Miss Sweety

Sophisticated Live

Feest DJ inhuren

Feesten brengen altijd vreugde en amusement met zich mee. Mensen proberen dergelijke gebeurtenissen te vinden die hen uit de

dagelijkse routine slepen en wat helderheid aan hun leven toevoegen.

Feest DJ boeken op je verjaardag

Een verjaardag is een bijzondere gebeurtenis die je het recht geeft om na te denken over je geluk en vreugde. Mensen vieren graag verjaardagen met een groot feest. De eisen van een verjaardagsfeestje van een kind zullen variëren van een volwassene of een tiener, maar het doel van feest is festiviteit en entertainment.

Ook bieden wij u een ruime keuze van diverse DJ’s, maar ook bands en artiesten kunt u bij ons boeken. Ook kunt u thuis feesten organiseren en de juiste DJ boeken met behulp van onze entertainmentexperts. Vul hieronder het vragen formulier in en wij zullen een passend advies geven.

U kunt zelf uw thema bedenken voor het feest

U kunt een leuk en trendy thema kiezen voor het feest. Het thema Black and White is bijvoorbeeld een populair thema op een evenement. Maar ook het bekende beach of carribean thema wordt veel gebruikt. De meeste gasten kleden zich op basis van het thema, en dat is heel erg leuk en mooi om te zien op een feest. Ongeacht

het kostuum of masker, schminken is een goed idee.

Het thema kan worden ingesteld op basis van het kleurenschema van de decoratie op uw feestlocatie. Een van de volgende belangrijke dingen kunnen de uitnodigingskaarten zijn die het thema van de avond nog wat versterken. De vormgeving van de kaarten wordt meestal bepaald door uw budget en uw smaak. Je kunt mooie kaarten printen of ontwerpen volgens het thema van het feest. De muziek van DJ is essentieel voor het bijwonen van een feest of evenement, en hetzelfde

geldt voor je gasten. Zonder muziek zijn feesten niet leuk.

Muziek van een feest DJ

Muziek van een feest DJ is een essentieel element voor een feest of evenement maar ook voor uw feestgangers. Zonder muziek is er weinig plezier op een feest. De meeste gasten genieten op de dansvloer van het ritme van de muziek.

De bovenstaande andere ideeën kunnen uw feest onvergetelijk maken.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Coverbands boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Glitz Partyband boeken
Glitz Partyband boeken
Amber Roots boeken bij de Artiestenstal
Amber Roots boeken
coverband boeken
Wat is een Coverband?
Sven the Pianoman boeken bij de Artiestenstal
The Gentlemen boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023