Robinson boeken voor een live optreden op uw privé-feest of bedrijfs-evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u de gaafste en leukste coverbands kunt boeken. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om de band Robinson te boeken voor uw feest of evenement.

Robinson boeken

Een show van ROBINSON zit vol energie, enthousiasme en interactie en staat garant voor dansen, springen en meezingen!

Allround coverband

ROBINSON is een coverband die je meeneemt op een muzikale ontdekkings-tocht. Feest en reis mee op de lekkerste klanken uit de 80’s, 90’s en zero’s. Onderweg pakt de band natuurlijk de beste dance- classics, de actuele top-40 en de swingende soul-hits mee.

Wil je mee op avontuur? Boek Robinson en ga voor deze muzikale reis!

Wil je verzekerd zijn van een spetterend feest waar je gasten, collega’s of vrienden nog jaren over praten?

Coverband Robinson boeken

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Robinson. Wij verzorgen deze coverband en fantastische formatie voor ieder feest en openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Robinson boeken voor uw bruiloft, verjaardag of besloten bedrijfsevent.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Coverband, Liveband

Tijdsduur:

3 x 45 min.

Techniek:

Incl. geluid en licht tot 1000 pers. en ledwall

Genre:

Allround coverband, 80’s, 90’s, 00’s en actuele Top40

Taal:

Engels, Nederlands, Internationaal

Prijs:

Vanaf € 3995,- (bruiloft)


Extra mogelijkheden

  • bedrijfsfeesten vanaf € 4495,-
  • geluid en lichtshow tot 1500 pers.
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. (bekende artiest)
  • prijs en info op aanvraag

Info over Robinson?

Bel ons!

artiestenstal

Avontuurlijke band met een missie

ROBINSON wordt gedreven door een ontembare nieuws-gierigheid naar wat ons publiek beweegt, ontroert en uit haar dak laat gaan. Een avontuurlijke expeditie die de band samen met het publiek beleeft. Deze 6 rasmuzikanten hebben samen 1 missie die pas is geslaagd
 wanneer iedereen geniet, lekker los gaat op de dansvloer en vol nieuwe energie weer naar huis gaat!

Robinson boeken

Muzikaal en visueel spektakel

ROBINSON zet niet alleen muzikaal een knallende show neer, maar zet ook hoog in op visueel gebied. 
Onze videowall van 5×2 meter en lichtshow vullen de band op professionele en interactieve wijze aan. Songteksten, videoclips en andere visuele effecten volgen elkaar in hoog tempo op. Naast hun eigen visuals is het ook mogelijk om eigen video’s geheel in de stijl van het evenement af te spelen.

Informatie over band Robinson? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaan informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Robinson boeken

ROBINSON

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.