Artiestenbureau Den Haag is er voor U!

Dan bent u bij De Artiestenstal aan het vertrouwde adres. U kunt bij ons terecht in Den Haag, De Randstad en door heel Nederland. Bent u op zoek naar bekende artiesten, bands en dj s. Bij ons boekt u altijd rechtstreeks voor eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken.

Artiestenbureau
Artiestenbureau Den Haag.

Bekijk onze vernieuwde en overzichtelijke website en vind de geschikte artiest voor bijvoorbeeld: Uw evenement in Den Haag.

De Artiestenstal.nl is 7 dagen per week bereikbaar!

Wij staan iedere dag voor u klaar of het nu gaat om een artiest boeken een Dj of een band, wij leveren de kwaliteit die u verdiend.

Alle Artiesten, bands en dj s die u bij De Artiestenstal boekt zijn professioneel. En professionaliteit is waar wij naar streven want artiesten kosten niet voor niets een hoop geld en dat moeten ze ook echt waard zijn. Wij werken alleen samen met de beste en professioneelste artiesten.

Artiestenbureau Den Haag

Uw Artiestenbureau in ‘s-Gravenhage is er ook voor advies en heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze website eerst even, en bekijk wie u allemaal kunt boeken.

Duidelijke afspraken

Iedere boeking verzorgen we met duidelijke afspraken, zodat u nooit teleurgesteld zal zijn. Afspraak is afspraak en wat we afspreken is wat wij doen, net als onze offerte die is altijd glashelder en goed gespecificeerd. Zo staat u achteraf nooit voor verassingen.

Contact met Artiestenbureau Den Haag

Artiestenbureau Den Haag – De Artiestenstal
Hofweg 16
2631 XE Nootdorp

Bel ons direct: 0653126857

@: info@artiestenstal.nl
Web: https://artiestenstal.nl

Wat is een artiestenbureau

Een artiestenbemiddelaar is een tussenpersoon die bemiddelt tussen artiesten en mogelijke opdrachtgevers. Door de brede kennis van de artiestenbranche en het uitgebreide netwerk kan een artiestenbemiddelaar over het algemeen veel zaken regelen voor artiesten en opdrachtgevers op verschillende terreinen, zoals het helpen organiseren van evenementen of het geven van professioneel advies. Om een (bekende) artiest te kunnen boeken is het vaak nodig om het management van de betreffende artiest te benaderen.

De manager

Deze manager is de beheerder van de artiest en regelt allerlei zaken voor de artiest, zodat de artiest zelf geconcentreerd kan blijven op de optredens en/of andere acts, die hij of zij uitvoert. De manager werkt vaak samen met diverse artiestenbureaus, die de manager benaderen als er een boeking is.

Artiestenbemiddelaar / vakman

Een artiestenbemiddelaar is dus een vakman of vakvrouw, die gezien moet worden als tussenpersoon als bepaalde opdrachtgevers een artiest wensen te boeken.

Het is de artiestenbemiddelaar die de contacten zal onderhouden met het management van de betreffende artiest. Een artiestenbemiddelaar zal over het algemeen een vaste vergoeding ontvangen voor de werkzaamheden, zoals gebruikelijk is bij tussenpersonen.

Verschillende artiesten

Omdat een artiestenbureau over het algemeen beschikt over verschillende soorten artiesten is voor de meeste feesten en partijen wel een geschikte artiest te boeken bij Artiestenbureau Den Haag

Er zijn behoorlijk wat artiestenbemiddelingsbureaus te vinden, die allemaal zo hun eigen artiesten in hun portefeuille hebben zoals onze Artiestenbureau Den Haag.

Dit betreft niet alleen de bekende artiesten maar ook de minder bekende artiesten, die ook regelmatig optreden tijdens feesten en partijen. De artiestenbemiddelaar voert vaak meer taken uit dan alleen het regelen van een artiest.

Impresariaat

Als een artiestenbemiddelaar complete feesten en partijen organiseert kan de benaming impresario of impresariaat van toepassing zijn.

Omdat een artiestenbureau over het algemeen beschikt over verschillende soorten artiesten is voor de meeste feesten en partijen wel een geschikte artiest te boeken.

Bekende en minder bekende artiesten

Er zijn behoorlijk wat artiestenbemiddelingsbureaus te vinden, die allemaal zo hun eigen artiesten in hun portefeuille hebben.

Dit betreft niet alleen de bekende artiesten maar ook de minder bekende artiesten, die ook regelmatig optreden tijdens feesten en partijen.

Alles zorgeloos geregeld

De artiestenbemiddelaar voert vaak meer taken uit dan alleen het regelen van een artiest.

Als een artiestenbemiddelaar complete feesten en partijen organiseert kan de benaming impresario of impresariaat van toepassing zijn.

Zaak waarnemer

Een artiestenbemiddelaar is dus een tussenpersoon, die ook aangemerkt kan worden als beheerder en zaakwaarnemer voor verschillende artiesten.

Dit betreft niet alleen de bekende artiesten, zoals zanger, volkszangers, muzikanten en deejays. Denk bijvoorbeeld ook aan clowns, buikdansers, dansers, goochelaars, mimespelers en aan jazzmuzikanten.

Dit zijn allemaal voorbeelden van verschillende artiesten, die gebruik kunnen maken van een artiestenbemiddelingsbureau.

Zoals eerder omschreven kunnen artiestenbemiddelaars op verschillende manieren werkzaam zijn, omdat de meeste artiestenbemiddelingsbureaus ook complete feesten en partijen kunnen organiseren.

In dat geval speken wel eerder van een impresario. Een impresario is gespecialiseerd in het organiseren en verkopen van complete voorstellingen en tournees. Een artiestenbemiddelaar kan dus niet automatisch aangemerkt worden als impresario, omdat een artiestenbemiddelaar ook alleen verantwoordelijk kan zijn voor bemiddelingswerkzaamheden.

De kerntaak van een artiestenbemiddelaar is het aanbieden van artiesten, zoals zangers en volkszangers. Er zijn ook genoeg feesten en partijen te bedenken waarbij alleen de aanwezigheid van artiesten belangrijk is.

Denk bijvoorbeeld aan de bekende bruiloften en kinderfeestjes waarbij artiesten bepaalde optredens verzorgen.

Dit zijn allemaal voorbeelden van verschillende artiesten, die gebruik kunnen maken van een artiestenbemiddelingsbureau. Zoals eerder omschreven kunnen artiestenbemiddelaars op verschillende manieren werkzaam zijn, omdat de meeste artiestenbemiddelingsbureaus ook complete feesten en partijen kunnen organiseren.

In dat geval speken wel eerder van een impresario. Een impresario is gespecialiseerd in het organiseren en verkopen van complete voorstellingen en tournees.

Een artiestenbemiddelaar kan dus niet automatisch aangemerkt worden als impresario, omdat een artiestenbemiddelaar ook alleen verantwoordelijk kan zijn voor bemiddelingswerkzaamheden.

De kerntaak van een artiestenbemiddelaar is het aanbieden van artiesten, zoals zangers en volkszangers.

Er zijn ook genoeg feesten en partijen te bedenken waarbij alleen de aanwezigheid van artiesten belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan de bekende bruiloften en kinderfeestjes waarbij artiesten bepaalde optredens verzorgen.