5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

Zangeres, volkszangeres, vocaliste, entertainer

Genre:

Nederlands, internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 250 man

Prijs:

Vanaf € 4.995,-

Samantha Steenwijk boeken

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk boeken of inhuren voor uw feest of verjaardag? Dan kunt u dat doen bij De Artiestenstal, het vertrouwde adres voor artiesten-bemiddeling. Hier vind u de boekingsinformatie en actuele prijs en een uitgebreide biografie van zangeres en artieste Samantha Steenwijk.

Samantha Steenwijk boeken

Een bekende zangeres met enorm veel ervaring, en al een behoorlijke carrière als artiest achter de rug, brak door in de huiskamers van Nederland toen zij totaal onverwacht in de finale van The Voice of Holland terecht kwam. Samantha is zeer geliefd bij een breed publiek en weet daardoor, met haar enorme charisma, grote en kleine zalen met jong en oud te bekoren.

Samantha Steenwijk is een Nederlandse artieste uit de residentiestad Den Haag . Een goede en ervaren zangeres en entertainer met een natuurlijke en ongedwongen persoonlijkheid en een dijk van een stem die iedereen in het publiek ontroert. Of het publiek nu jong of oud is, Samantha weet ze allemaal te bekoren met haar krachtige stem en sympathieke charisma op het podium. Haar ongedwongen charme en het in staat zijn te connecten met iedereen maaken een optreden van haar onvergetelijk.

Zangeres Samantha Steenwijk boeken en inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Samantha Steenwijk. Wij verzorgen deze bekende artieste en zangeres voor ieder privé-feest of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijs met solide afspraken garanderen als u verder gaat met het boeken van Samantha Steenwijk voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zangeres, volkszangeres, vocaliste, entertainer

Genre:

Nederlands, internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 250 man

Prijs:

Vanaf € 4.995,-

Extra Boekingsopties

met eigen live band

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

licht en geluid boven 250 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in

Samantha Steenwijk?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Samantha Steenwijk boeken

Biografie Samantha Steenwijk

Met het lied ‘Kom ga mee met mij’ maakt Smantha Steenwijk een vliegende start in 2009. Alsmede vergaart zij met dit leuke lied de titel “talent van de maand” bij het NPO kanaal Sterren-nl. Dan wordt zij met succes in het voorprogramma van Gerard Joling geplaatst tijdens zijn concert in Spaarnewoude. Het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en Go Apres Ski in Ahoy volgen dit voorbeeld en zorgen voor nog meer populairiteit voor de sympathieke haagse zangeres. Met de track ‘Zonder Jou’ weet Steenwijk, met volle steun van Gerard Joling en Roxanne Hazes, de 3e plaats te bemachtigen tijdens het tv-programma “Bloed, Zweet en tranen”. De single behaald de 11e plaats in de nederlandse hitlijsten.

Het succes van Samantha Steenwijk

Samatha wordt uitgenodigd als gastartiest bij “Holland zingt Hazes” in de Ziggodome na haar finale avontuur in The Voice of Holland. Regelmatig is zij hierna terug te vinden op populaire podia en is zij geregeld te zien bij veel bekende tv-programma’s. In 2018 weet Samantha wederom, net als in 2016, de Koos Alberts Award in de categorie ‘Populairste zangeres’ te vergaren. Hierna word het dan echt tijd voor nieuwe muziek en eind 2018 is het zover. Er wordt een writers camp georganiseerd met collega’s en verschillende schrijvers. Na lang en hard werken is de uitkomst een nieuw album waar haar eerst hitsingle ‘Mama’ook op staat. Deze titel behaald binnen een dag na uitkomen al de 2e plaats in de iTunes Hitlijst.

Boekingen voor Samantha Steenwijk

Een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres. Hiermee wordt zij in één adem genoemd met Glennis Grace. In 2014 stelt Samantha een nieuw muzikaal team (Vincent Claase & Hans van Vondelen) samen en gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. De vrolijke single ‘Proost op het leven’ gooit ook hoge ogen, er is een nieuwe ‘sound’ gecreëerd.

Samantha Steenwijk boeken voor je feest of event

Begin 2017 is het team helemaal compleet met de komst van een nieuw boekingskantoor en management, Entertainment-NL. Hierdoor gaat op 26 en 27 mei 2017 een lang gekoesterde wens in vervulling. Samantha treedt twee keer op bij Toppers in Concert. Tevens doet Steenwijk in dit jaar mee aan het achtste seizoen van het RTL 4-programma The Voice of Holland. Tijdens de ‘Blind Auditions’ draaien alle coaches voor haar om en kiest ze voor Anouk. Steenwijks auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ behaalt twee dagen na de uitzending de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Uiteindelijk haalt Steenwijk de finale

Samantha is overdonderd door het succes van haar eerste single ‘Mama’ en staat te popelen om nog meer nieuwe muziek te laten horen aan het grote publiek. Sindsien heeft ze meerdere singles uitgebracht die stuk voor stuk hoge ogen gooide. Haar laatste singles 'Als de liefde dan geen zin meer heeft' en 'Wij zijn twee vrienden' zijn ook weer een supergoede nummers waar ze wederom zeer veel succes mee heeft.

Een mijlpaal in haar carriere is een duet met René Froger, namelijk de single ‘Liefde Voor Altijd’. Hierdoor kreeg Samantha wederom een boost in populairiteit. Tijdens het concert van Rene in Carré zongen zij samen dit nummer live en wisten het publiek direct te bekoren met dit mooie lied. Verder stonden er in 2019 nog vele grote optredens gepland om maar te beginnen met voor de tweede keer Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome.

Informatie over Samantha Steenwijk boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Samantha Steenwijk boeken

SAMANTHA STEENWIJK BOEKEN

Reviews van boekers

Een super optreden van Samantha in Rotterdam

18 november 2021

Onze eerste grote voorstelling in het Corona tijdperk, wat waren we zenuwachtig. Maar dat hoefde niet want Samantha kwam binnen en straalde alleen maar positieve energie uit. Wat een artieste, ze kwam op en had binnen één minuut de zaal in haar zak. Al grappend liet ze de zaal meezingen, klappen en dansen.

Het was een fantastisch optreden met onder meer liedjes van Hazes (heerlijk) en een terugblik op Nederlandstalige succesliedjes van het Songfestival, weer lekker meezingen natuurlijk.

Wij kijken terug op een heerlijke middag verzorgd door een rasartiest.

Ellen Valster

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Jamai boeken
Jamai boeken
Rene Le Blanc boeken bij de Artiestenstal
René Le Blanc boeken
Kris Kross Amsterdam boeken bij de Artiestenstal
Kris Kross Amsterdam boeken
Blof boeken bij de Artiestenstal
Bløf boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024