Samantha Steenwijk boeken of inhuren voor uw feest of verjaardag? Dan kunt u dat doen bij De Artiestenstal, het vertrouwde adres voor artiesten-bemiddeling. Hier vind u de boekingsinformatie en actuele prijs en een uitgebreide biografie van zangeres Samantha Steenwijk.

Een bekende zangeres met enorm veel ervaring, en al een behoorlijke carrière als artiest achter de rug, brak door in de huiskamers van Nederland toen zij totaal onverwacht in de finale van The Voice of Holland terecht kwam. Samantha is zeer geliefd bij een breed publiek en weet daardoor, met haar enorme charisma, grote en kleine zalen met jong en oud te bekoren.

Samantha Steenwijk boeken

Samantha Steenwijk is een Nederlandse artieste uit de residentiestad Den Haag . Een goede en ervaren zangeres en entertainer met een natuurlijke en ongedwongen persoonlijkheid en een dijk van een stem die iedereen in het publiek ontroert.

Zangeres Samantha

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Samantha Steenwijk. Wij verzorgen deze bekende artieste en zangeres voor ieder privé-feest of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijs met solide afspraken garanderen als u verder gaat met het boeken van Samantha Steenwijk voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo zangeres, tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl. geluid tot 350 pers.

Genre:

Zangeres

Taal:

Nederlands, Engels Internationaal

Prijs:

€ 3975,-


Extra mogelijkheden

  • grote evenementen incl. techniek
  • samen met haar liveband
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • prijs en info op aanvraag

Info over Samantha Steenwijk?

Bel ons!

artiestenstal

Biografie Samantha Steenwijk

Met het lied ‘Kom ga mee met mij’ maakt Smantha Steenwijk een vliegende start in 2009. Alsmede vergaart zij met dit leuke lied de titel “talent van de maand” bij het NPO kanaal Sterren-nl. Dan wordt zij met succes in het voorprogramma van Gerard Joling geplaatst tijdens zijn concert in Spaarnewoude. Het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en Go Apres Ski in Ahoy volgen dit voorbeeld en zorgen voor nog meer populairiteit voor de sympathieke haagse zangeres. Met de track ‘Zonder Jou’ weet Steenwijk, met volle steun van Gerard Joling en Roxanne Hazes, de 3e plaats te bemachtigen tijdens het tv-programma “Bloed, Zweet en tranen”. De single behaald de 11e plaats in de nederlandse hitlijsten.

Samantha Steenwijk boeken

BUMA NL Nominatie

Een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres. Hiermee wordt zij in één adem genoemd met Glennis Grace. In 2014 stelt Samantha een nieuw muzikaal team (Vincent Claase & Hans van Vondelen) samen en gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. De vrolijke single ‘Proost op het leven’ gooit ook hoge ogen, er is een nieuwe ‘sound’ gecreëerd.

Samantha Steenwijk inhuren voor jouw feest

Begin 2017 is het team helemaal compleet met de komst van een nieuw boekingskantoor en management, Entertainment-NL. Hierdoor gaat op 26 en 27 mei 2017 een lang gekoesterde wens in vervulling. Samantha treedt twee keer op bij Toppers in Concert. Tevens doet Steenwijk in dit jaar mee aan het achtste seizoen van het RTL 4-programma The Voice of Holland. Tijdens de ‘Blind Auditions’ draaien alle coaches voor haar om en kiest ze voor Anouk. Steenwijks auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ behaalt twee dagen na de uitzending de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Uiteindelijk haalt Steenwijk de finale

waarin zij als tweede eindigt.

Voice of Holland met Samantha

Samatha wordt uitgenodigd als gastartiest bij “Holland zingt Hazes” in de Ziggodome na haar finale avontuur in The Voice of Holland. Regelmatig is zij hierna terug te vinden op populaire podia en is zij geregeld te zien bij veel bekende tv-programma’s. In 2018 weet Samantha wederom, net als in 2016, de Koos Alberts Award in de categorie ‘Populairste zangeres’ te vergaren. Hierna word het dan echt tijd voor nieuwe muziek en eind 2018 is het zover. Er wordt een writers camp georganiseerd met collega’s en verschillende schrijvers. Na lang en hard werken is de uitkomst een nieuw album waar haar eerst hitsingle ‘Mama’ook op staat. Deze titel behaald binnen een dag na uitkomen al de 2e plaats in de iTunes Hitlijst.

Eerste succesvolle single na The Voice

Samantha is overdonderd door het succes van haar eerste single ‘Mama’ en staat te popelen om nog meer nieuwe muziek te laten horen aan het grote publiek. Sindsien heeft ze meerdere singles uitgebracht die stuk voor stuk hoge ogen gooide.

Samantha Steenwijk boeken bij de Artiestenstal

Een mijlpaal in haar carriere is een duet met René Froger, namelijk de single ‘Liefde Voor Altijd’. Hierdoor kreeg Samantha haar wederom een boost in populairiteit. Tijdens het concert van Rene in Carré zongen zij samen dit nummer live. Verder stonden er in 2019 nog vele grote optredens gepland om maar te beginnen met voor de tweede keer Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome.

Informatie over Samantha Steenwijk? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuwe single van Samantha Steenwijk november 2021

En wederom scoort deze fantastische Nederlandse zangeres een hit met haar nieuwste single ‘Het is Klaar’. Dit heerlijk nummer zit vol met rhythmischee n vocale verrassingen die ervoor zullen zorgen dat je dansvloer vol staat en iedereen lekker meezingt!

SAMANTHA STEENWIJK BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.