Samantha Steenwijk boeken of inhuren voor uw feest of verjaardag? Dan kunt u dat doen bij De Artiestenstal, het vertrouwde adres voor artiesten-bemiddeling. Hier vind u de boekingsinformatie en actuele prijs en een uitgebreide biografie van zangeres Samantha Steenwijk.

Een zangeres met enorm veel ervaring, en al een behoorlijke carrière als artiest achter de rug, brak door in de huiskamers van Nederland toen zij totaal onverwacht in de finale van The Voice of Holland terecht kwam. Samantha is zeer geliefd bij een breed publiek en weet daardoor, met haar enorme charisma, grote en kleine zalen met jong en oud te bekoren.

Samantha Steenwijk boeken

SamanthaSteenwijk is een Nederlandse artieste uit onze residentiestad Den Haag . Een fantastische zangeres met een spontane, open persoonlijkheid en een dijk van een stem die ieder mens ontroert.

Zangeres Samantha Steenwijk boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Samantha Steenwijk. Wij verzorgen deze bekende artieste en zangeres voor ieder privé-feest of openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Samantha Steenwlijk boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo zangeres, tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl. geluid tot 350 pers.

Genre:

Zangeres

Taal:

Nederlands, Engels Internationaal

Prijs:

€ 3975,-


Extra mogelijkheden

  • grote evenementen incl. techniek
  • samen met haar liveband
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • prijs en info op aanvraag

Info over Samantha Steenwijk?

Bel ons!

artiestenstal

Biografie Samantha Steenwijk

In 2009 maakt Samantha een vliegende entrée met ‘Kom ga mee met mij’. Door dit vrolijke, catchy nummer wordt ze talent van de maand op het themakanaal TROS Sterren.nl. En zij mag een optreden verzorgen in het voorprogramma van Gerard Joling te Spaarnwoude. Andere grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, Go Apres Ski in Ahoy volgen. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Gesteund door team-captains Gerard Joling en Roxanne Hazes weet Samantha de derde plaats te bemachtigen. Haar Bloed Zweet en Tranen single ‘Zonder jou’ behaalt de 11e positie in de hitlijsten.

Samantha Steenwijk boeken

BUMA NL Nominatie

Een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres. Hiermee wordt zij in één adem genoemd met Glennis Grace. In 2014 stelt Samantha een nieuw muzikaal team (Vincent Claase & Hans van Vondelen) samen en gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. De vrolijke single ‘Proost op het leven’ gooit ook hoge ogen, er is een nieuwe ‘sound’ gecreëerd.

Samantha Steenwijk boeken voor jouw feest

Begin 2017 is het team helemaal compleet met de komst van een nieuw boekingskantoor en management, Entertainment-NL. Hierdoor gaat op 26 en 27 mei 2017 een lang gekoesterde wens in vervulling. Samantha treedt twee keer op bij Toppers in Concert. Tevens doet Steenwijk in dit jaar mee aan het achtste seizoen van het RTL 4-programma The Voice of Holland. Tijdens de ‘Blind Auditions’ draaien alle coaches voor haar om en kiest ze voor Anouk. Steenwijks auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ behaalt twee dagen na de uitzending de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Uiteindelijk haalt Steenwijk de finale

waarin zij als tweede eindigt.

In de lift met de carriére

Na het behalen van de finale gaat het hard, Samantha mag als gastartiest optreden tijdens Holland Zingt Hazes in de ZiggoDome. Hierna neemt zij deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het bekende podia. En net als in 2016 weet Steenwijk in 2018 de Koos Alberts Award in de categorie ‘Populairste zangeres’ te winnen. Eind september 2018 is het dan eindelijk tijd voor nieuwe muziek. Met een aantal tekstschrijvers en artiesten uit het vak wordt er eenwriterscamp georganiseerd. Hierdoor word er drie dagen lang hard gewerkt aan een nieuw album. Haar eerste single na The Voice of Holland wordt ‘Mama’, en binnen een dag na release behaald ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst.

Eerste succesvolle single na The Voice

Samantha is overdonderd door het succes van haar eerste single ‘Mama’ en staat te popelen om nog meer nieuwe muziek te laten horen aan het grote publiek. Sindsien heeft ze meerdere singles uitgebracht die stuk voor stuk hoge ogen gooide.

Samantha Steenwijk boeken voor in het theater

Haar laatste single is een duet met René Froger, de single ‘Liefde Voor Altijd’. Hierdoor kreeg Samantha haar carriere wederom een duwtje naar voren. Samen zongen zij dit nummer live tijdens de show van Froger in Carré. Verder staan er in 2019 nog vele grote optredens gepland te beginnen met wederom Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome.

Informatie over Samantha Steenwijk? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuwe single van Samantha Steenwijk november 2021

En wederom scoort deze fantastische Nederlandse zangeres een hit met haar nieuwste single ‘Het is Klaar’. Dit heerlijk nummer zit vol met rhytmische en vocale verrassingen die ervoor zullen zorgen dat je dansvloer vol staat en iedereen lekker meezingt!

SAMANTHA STEENWIJK BOEKEN

Reviews van boekers

Een super optreden van Samantha in Rotterdam

Rated 5 out of 5
18 november 2021

Onze eerste grote voorstelling in het Corona tijdperk, wat waren we zenuwachtig. Maar dat hoefde niet want Samantha kwam binnen en straalde alleen maar positieve energie uit. Wat een artieste, ze kwam op en had binnen één minuut de zaal in haar zak. Al grappend liet ze de zaal meezingen, klappen en dansen.
Het was een fantastisch optreden met onder meer liedjes van Hazes (heerlijk) en een terugblik op Nederlandstalige succesliedjes van het Songfestival, weer lekker meezingen natuurlijk.
Wij kijken terug op een heerlijke middag verzorgd door een rasartiest.

Ellen Valster

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.