Samantha Steenwijk boeken? Samantha is een artieste van Nederlandse bodem. Een zangeres met een spontane, open persoonlijkheid en een dijk van een stem. Samantha is zeer geliefd bij de mensen. Daardoor weet zij grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

Samantha Steenwijk boeken

Wilt u Samantha Steenwijk boeken of inhuren voor uw feest of evenement? Dan kunt u dat doen bij De Artiestenstal, het vertrouwde adres voor artiestenbemiddeling. Hier vind u de boekingsinformatie en actuele prijs van Samntha Steenwijk.

Boekingsinformatie:
Solo Tape-act
1 x 30 min.
Incl. geluid
Tot 350 personen
€ 3975,-
Ook met Live band te boeken
Prijs op aanvraag
Bel voor Samantha Steenwijk Offerte aanvraag

Biografie

Samantha Steenwijk Boeken

In 2009 maakt Samantha een vliegende entrée met ‘Kom ga mee met mij’. Door dit vrolijke, catchy nummer wordt ze talent van de maand op het themakanaal TROS Sterren.nl. En zij mag een optreden verzorgen in het voorprogramma van Gerard Joling te Spaarnwoude. Andere grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, Go Apres Ski in Ahoy volgen. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxanne Hazes weet Samantha de derde plaats te bemachtigen. Haar Bloed Zweet en Tranen single ‘Zonder jou’ behaalt de 11e positie in de hitlijsten.

BUMA NL Nominatie

Een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres. Hiermee wordt zij in één adem genoemd met Glennis Grace. In 2014 stelt Samantha een nieuw muzikaal team (Vincent Claase & Hans van Vondelen) samen en gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. De vrolijke single ‘Proost op het leven’ gooit ook hoge ogen, er is een nieuwe ‘sound’ gecreëerd.

Begin 2017 is het team helemaal compleet met de komst van een nieuw boekingskantoor en management, Entertainment-NL. Hierdoor gaat op 26 en 27 mei 2017 een lang gekoesterde wens in vervulling. Samantha treedt twee keer op bij Toppers in Concert. Tevens doet Steenwijk in dit jaar mee aan het achtste seizoen van het RTL 4-programma The Voice of Holland. Tijdens de ‘Blind Auditions’ draaien alle coaches voor haar om en kiest ze voor Anouk. Steenwijks auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ behaalt twee dagen na de uitzending de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Uiteindelijk haalt Steenwijk de finale waarin zij als tweede eindigt.

Finale The Voice

samantha steenwijk boeken
Samantha Steenwijk boeken

Na het behalen van de finale gaat het hard, Samantha mag als gastartiest optreden tijdens Holland Zingt Hazes in de ZiggoDome. Hierna neemt zij deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het bekende podia. En net als in 2016 weet Steenwijk in 2018 de Koos Alberts Award in de categorie ‘Populairste zangeres’ te winnen.

Eind september 2018 is het dan eindelijk tijd voor nieuwe muziek. Met een aantal tekstschrijvers en artiesten uit het vak wordt er een writerscamp georganiseerd. Hierdoor word er drie dagen lang hard gewerkt aan een nieuw album. Haar eerste single na The Voice of Holland wordt ‘Mama’, en binnen een dag na release behaald ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst. Samantha is overdonderd door dit succes en staat te popelen om nog meer nieuwe muziek te laten horen aan het grote publiek.

Duet René Froger

Haar laatste single is een duet met René Froger, de single ‘Liefde Voor Altijd’. Hierdoor kreeg Samantha haar carriere wederom een duwtje naar voren. Samen zongen zij dit nummer live tijdens de show van Froger in Carré. Verder staan er in 2019 nog vele grote optredens gepland te beginnen met wederom Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome.

Samantha Steenwijk boeken of inhuren

Hier onder kunt u snel en gemakkelijk Samantha Steenwijk boeken, ook zijn wij er voor al uw vragen en wensen. Heeft u advies nodig bij het boeken van een artiest schroom dan niet, wij staan 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen en wensen te bespreken.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.