Wilt u Ruth Jacott boeken of in-huren voor uw privéfeest, bedrijfsfeest of evenement? Dan zit u bij de Artiestenstal goed. Boek of huur Ruth Jacott voor een eerlijke prijs met goede afspraken.

Ruth Jacott boeken

Wilt u Ruth Jacott boeken of inhuren voor uw feest of evenement? Dan kunt u dat doen bij De Artiestenstal, het vertrouwde adres voor artiestenbemiddeling. Hier vind u de boekingsinformatie en actuele prijs van Ruth Jacott.

Boekingsinformatie:
Solo Tape-act
1 x 30 min
Incl. geluid
Tot 350 pers.
€ 5950,-
Extra:
Met liveband te boeken
Prijs op aanvraag
Bel voor Ruth Jacott Offerte aanvraag

Ruth Jacott is een ervaren en doorgewinterde diva en top artiest.

ruth jacott boeken

Door haar enorme ervaring en met haar prachtige stemgeluid trakteert ze elk publiek op een fascinerende en mooie show. Haar repertoire is enorm uitgebreid en toch heel herkenbaar.

Ruth Jacott komt op zevenjarige leeftijd vanuit Suriname naar Nederland. Tien jaar later besluit ze om professionele zangeres te worden. Samen met Lisa Boray en Marielle Tromp wint Ruth Jacott de eerste prijs op het Knokke Festival in 1986. Het begin van een professionele carrière als zangeres is geboren.

Musical

ruth jacott boeken

Ruth Jacott blijkt talent te hebben als musical ster. In 1987 vertolkt ze de hoofdrol in de musical ‘Cats’. Twee jaar later is ze te zien als Dinah in de musical ‘A night at the Cotton Club’. Ze zet beide rollen fantastisch neer. Haar inzet wordt beloond met een ‘Zilveren Harp’ in 1989. Op het Eurovisie Songfestival krijgt de Nederlandse act niet altijd de waardering die het misschien wel verdient. Het jaar dat Ruth Jacott zich inzet voor Nederland is dat anders. In Ierland in 1993 zingt ze ons land naar de zesde plek met het mooie nummer ‘Vrede’. Een top prestatie! Bijkomend voordeel is dat Ruth Jacott dankzij haar deelname aan het Songfestival bij het grote publiek bekend wordt. De jaren erop brengt ze diverse cd’s uit die de gouden, platina of dubbel platina status bereiken.

Thuis op het podium

Ruth Jacott is thuis op het podium als geen ander. Haar gehele leven heeft zij op de bühne verbracht net talloze shows en concerten. In 1995 begint haar eerste theatertour. Hiervoor ontvangt ze een ‘Gouden Harp’. Jaren later doet zij opnieuw een musical. Hier schittert ze in de musical ‘Billy Holiday’. Wederom mag zij hiervoor een award in ontvangst nemen, de ‘John Kraaijkamp Musical Award’.

Simply the best

ruth jacott boeken

Met de show ‘Simply the best’ trekt Ruth Jacott in 2011 door het land. Een ode aan haar idolen en voorbeelden. Songs van onder andere Tina Turner, Billie Holiday, Diana Ross en Beyoncé passeren de revue. Een prachtige en trotse prestatie. Eind 2011 komt de cd “A tribute to Billie Holiday” uit en wordt bekroond met de ‘Edison Jazzisme Publieksprijs 2011’. ‘A lady on Stage’ is de tour waar ze in 2012 en 2013 de theaters mee verblijdt. Het is voor haar een persoonlijke show met hele bijzondere en mooie momenten uit haar leven. Dit is een bekroning op haar werk en haar leven als professioneel zangeres en bekend artiest in Nederland. Zij ontvangt hier ook veel bijval en complimenten van collega’s uit de entertainmentbranche en artiestenwereld.

Ruth Jacott

Vol enthousiasme staat Ruth Jacott al heel haar leven op de planken. Voor een groot of klein publiek, het maakt voor haar niet uit. U zult haar zichtbaar zien genieten. Een fantastische artieste! Wilt u een een optreden van Ruth Jacott boeken. Neem dan vrijblijvend contact op met de Artiestenstal! 

Jacott live

Ruth Jacott inhuren

Ruth Jacott boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hieronder vind u de actuele prijzen en corresponderende sets die Ruth Jacott verzorgt bij een optreden. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord om uw vragen en wensen te beantwoorden.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.