DJ Seré boeken voor bedrijfsfeesten, bruiloften, privéfeesten of evenementen? Boek of huur nu vrouwelijke DJ Seré bij ons, met goede overeenkomsten en een redelijke prijs. De Artiestenstal, een flexibel artiestenbureau die de leukste vrouwelijke dj's van Nederland verzorgt.

Vrouwelijke DJ

DJ Seré boeken

Deze goedlachse dame is een echte verschijning achter de draaitafels. Niet alleen vanwege haar uiterlijk, maar ook door haar sprankelende persoonlijkheid. Ze brengt gegarandeerd leven in de brouwerij en krijgt de voetjes altijd van de vloer!

Seré is een vuurrode, voormalige blondine die bekendstaat als een echte levensgenieter.

Ze leeft in de zesde versnelling als DJ, producer, creatieveling, bonne vivante én fashionista. Haar sets zijn een muzikale rondreis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

DJ Seré repertoire

Ze is gespecialiseerd in melodische Deep House, funky Tech House en sexy House muziek met een herkenbaar tintje. Maar ze draait haar hand ook niet om voor een mix van van originele, nostalgische & recente sfeermakende platen.

Van oude Disco & Funk tot oldschool RnB & HipHop en van 90’s Classics tot Top 40 hits. Ofwel: van Aretha Franklin tot Beyonce en van Michael Jackson tot Justin Bieber. Niets is haar te gek en ze mag met recht een echte Allround DJ worden genoemd.

DJ Seré boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van DJ Seré, voor uw feest of evenement.

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Female DJ, vrouwelijke DJ, Dames Draaien Door

Tijdsduur:

2 uur of 3 uur

Techniek:

Excl. licht, geluid, dj-set

Genre:

80's, 90's, 00's, 10's

Stijlen:

Commercieel Allround, Dance, Lounge, House, Top 40 en Club

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • Incl geluid, licht en DJ-set + booth
  • i.c.m. een artiest of muzikant
  • i.c.m. meerdere female dj's
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ Seré?

Bel ons dan!

artiestenstal

Snel een vraag over deze Female DJ van Dames Draaien Door? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

DJ SERE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.