DJ Dirk boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu DJ dirk bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede dj’s.

DJ Dirk boeken

DJ Dirk is een allround feest DJ voor elk feest en ieder evenement. Doordat hij al op jonge leeftijd (vanaf zijn 10e jaar) gestart is met draaien op diverse feesten is hij een inmiddels ervaren jonge, frisse en enthousiaste DJ.

Ervaring komt met de jaren, maar Dirk heeft al heel wat daarvan in huis. Hij heeft door de jaren heen menig verjaardagsfeest, schoolfeest, Après Ski bar, verenigingsfeest, bedrijfsfeest en zakelijk evenement van de juiste muzikale aankleding voorzien. Hierdoor heeft hij zijn nodige ervaring gekregen.

Feest Dj

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren vanDJ Dirk. Wij kunnen u deze feest DJ verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, pleinfeesten en tentfeesten of elk ander evenement.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 7 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ, Drive-In

Tijdsduur:

4 uur, avondvullend

Techniek:

Geluid, licht, DJ-set

tot 250 pers.

Genre:

70’s, 80’s, 90’s en hedendaagse Top 40

Stijlen:

Feestmuziek, Top 40, House, R&B, Allround

Prijs:

Vanaf € 600,-


Extra mogelijkheden

  • licht en geluid > 250 pers.
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ Dirk?

Bel ons dan!

artiestenstal

Allround Feest Dj Dirk

DJ Dirk zijn specialisme ligt in het brengen van hedendaagse muziek en weet hiermee een gezellige en relaxe sfeer op te bouwen. Vervolgens zal hij het feest laten exploderen met goed gekozen en persoonlijk gewenste feestmuziek. Dit in een mix van hits van toen en gezellige meezingers. Door zijn ervaring voelt hij het publiek goed aan en weet de gehele avond de juiste tracks neer te leggen voor een spetterend feest! Door zijn allround repertoire kan hij elke gewenste stijl of elk genre draaien op uw feest.

Informatie over DJ Dirk? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Dirk boeken

DJ DIRK BOEKEN

Reviews van boekers

Top feest

Rated 5 out of 5
14 maart 2021

Onze 25 jarige bruiloft is mede door DJ Dirk een schitterend feest geworden. Samen hebben we van te voren de muziek doorgenomen. DJ Dirk voelde goed aan hoe onze gasten reageerden op de muziek en anticipeerde daar uitstekend op. Zijn tot in de late uurtjes door gegaan. Bij ons volgende feest is DJ Dirk weer van de partij. ???

Ingrid Pothof

Top feest!

Rated 5 out of 5
14 maart 2021

Dirk heeft op mijn 21ste verjaardag gedraaid en is een zeer professionele DJ. Speelt perfect met zijn muziekkeuze in op de sfeer en de wens van het publiek. Hij bracht de sfeer er perfect in met gebruik van allerlei muziekgenres.

Rutger

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.