DJ Ed van Katwijk boeken voor een back to the 80's feest of een avond met Dance-Classics? Dan moet u zeker DJ Ed van Katwijk boeken bij De Artiestenstal, hét boekings-platform waar je iedere DJ kunt boeken voor elke gelegenheid of feest.

DJ Ed van Katwijk boeken

DJ ED van Katwijk boeken

Een van Rotterdams oudste en bekende dj is Ed van Katwijk die nog een echte dj is en niet alleen maar plaatsjes draait. Maar ook het publiek goed weet te bespelen.

Dance-Classics

Als de huis dj van Rotterdams bekende disctoheek "Bristol" is hij een blijvende herinnering voor veel Rotterdammersondanks dat deze discotheek er niet meer is. Beleef een avondje echte, ouderwetse disco met deze Rotterdamse legende dan krijg je het echte disco gevoel weer terug.

Bristol

Ed van Katwijk is de hoofd-dj op de welbekende en drukbezochte "Bristol reunie-avonden", waar de goede oude tijd van discotheek Bristol uit Rotterdam wordt herleefd. Samen met bekende en minder bekende artiesten is deze reunie een uitschieter in de evenemnten scene. Tijdens deze avond is Ed in geheel in zijn element.

Hij kan dan de grootste hits uit het Bristol tijperk, de 70's en 80's, draaien voor een groot publiek dat de gehele avond op de dansvloer wilt staan.

70's en 80's DJ boeken

DJ Ed van Katwijk inhuren voor je bedrijfsfeest of evenement?Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van DJ Ed van Katwijk, bekend van discotheek Bristol in Rotterdam.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ, Feest DJ,

DJ Bristol Reunies

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. licht, geluid, dj-set

Genre:

70's tot aan 20's, feestmuziek

Stijlen:

Commercieel, Party muziek, Danceclassics

Prijs:

op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • grote evenementen
  • i.c.m. een artiest of muzikant
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ Ed van Katwijk?

Bel ons dan!

artiestenstal
DJ Ed van Katwijk boeken

Even snel een vraag over deze super-dj? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

DJ Ed van Katwijk boeken of inhuren

DJ ED VAN KATWIJK

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.